Astrolozi izglasali koji je najpametniji horoskopski znak

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
49.748
Ispitani su astrolozi koji horoskopski znak i zašto ga smatraju najpametnijim, većina se složila sa istim.
Ovo je, prema njima, najpametniji horoskopski znak!

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku neprestano su u potrazi za mudrošću, uvek izražavaju svoje mišljenje i radije govore istinu, čak i na sopstvenu štetu. Objektivni su u izjavama i ne dozvoljavaju da se emocije mešaju u njihove postupke. U pitanju su Vodolije..:malav:

Vodolije su nezavisne, a svaki pokušaj da im ograničite slobodu predstavlja provokaciju i mogućnost prekida odnosa sa njima. Samo sloboda i nezavisnost - to su uslovu za njihovu sreću.

Spolja mogu izgledati kao bezdušni i hladni ljudi, ali iznutra su prijateljski raspoloženi i uvek će pokušati da pomognu onima koje smatraju svojim prijateljima.

Vole kada su ljudi okolo srećni i uvek će pokušati da se osećaju još bolje ne očekujući ništa zauzvrat. Jedino što im je zaista važno je da im niko ne ograničava slobodu i da mogu živeti bez ikakvih obaveza. Vodolija uvek teži da učini nešto korisno u životu i da posle smrti ostane upamćena.

Odlični su socijalni radnici i psiholozi, puno komuniciraju i aktivno se druže s ljudima. Vodolije su napredni mislioci svog vremena, često utiču na formiranje novih ideja i teorija, kako oko sebe tako i širom sveta. Međutim, istina je za Vodolije stvar od najveće važnosti u životu.

Nikada neće biti u dilemi da kaže ono što drugi misle, pa makar to bilo šokantno i bolno. Ljudi rođeni u znaku Vodolije su pak, puni paradoksa - kako u ponašanju prema drugima tako i u pogledu na život. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari:

Vole usamljenost, ali na poslu će biti najkomunikativnija osoba na svetu. Sve u svemu, veoma su zabavni, a zbog toga što neprestano teže intelektualnom podsticanju svesti i otkrivaju nešto novo, smatraju se najpametnijim znakom Zodijaka.

zena-lepa-shutterstock_259146884.jpg

https://ddl.rs/zabava/astrolozi-izglasali-koji-je-najpametniji-horoskopski-znak/

Poslednja izmena od moderatora:

PORED NJIH NEMATE BAŠ NIKAKVE ŠANSE ... ccc ..​

Budući da razmišljaju drugačije od drugih ljudi, često će dobiti etikete ekscentrika i čudaka, ali oni su rođeni genijalci!

Geniji su ljudi koji su savršeno spojili kreativnost i inteligenciju. Oni imaju nov i nekonvencionalan način na koji gledaju na svet, a mogu da zapanje ljude svojim neobičnim idejama. Budući da razmišljaju drugačije od drugih ljudi, često će dobiti etikete ekscentrika i čudaka.

Ljudi koji ne vole ništa neuobičajeno, možda će ih izbegavati jer neće razumeti njihov nov pogled na svet, ali ni način na koji žive svoj život. Što se tiče astrologije, ona tvrdi da se u određenim znacima najčešće rađaju genijalci, ljudi koji poseduju visoku inteligenciju i izraženu kreativnost.

I ono što je najvažnije - oni poseduju hrabrost i podstiču razvoj novih ideja, a tako obogaćuju naše društvo.

VODOLIJA

Pripadnici ovog znaka su prilagodljivi i otvoreni za nove ideje. Oni mogu objektivno da sagledaju stvari i pronađu pravo rešenje u različitim situacijama. Fleksibilni su, inovativni i prihvataju različitost.

Takođe imaju vrlo zanimljiv način da sve s čim se susretnu filtriraju kroz svoj intelekt, a opet su u stanju da odvoje emocije i zadrže hladnu glavu. Vodolije imaju širinu uma i vrlo lako prihvataju ideje i koncepte drugih ljudi. Zapravo, oni će uvek potražiti alternativu, ali neće verovati u nešto dok ne vide dokaze koji to podupiru.

:zplez:

Pa, kako shvatam, novo doba je i doba Vodolije... a ako je tako, izgleda da svi upadamo u doba opamećivanja na lakši ili teži način.
Ima tu nečega, ima... Vodolije (nijednom još nisam srela nikog u tom znaku, a živim poprilično dugo, što nešto znači :zcepanje: ), moraju biti nešto posebno u odnosu na sve što sam već srela.
Inače, pre nego što sam ušla na temu, mislila sam da...iz neke moje sentimentalne ludosti, očito, Ovnovi treba da budu vodeći na listi. Ha!

Ispitani su astrolozi koji horoskopski znak i zašto ga smatraju najpametnijim, većina se složila sa istim.
Ovo je, prema njima, najpametniji horoskopski znak!

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku neprestano su u potrazi za mudrošću, uvek izražavaju svoje mišljenje i radije govore istinu, čak i na sopstvenu štetu. Objektivni su u izjavama i ne dozvoljavaju da se emocije mešaju u njihove postupke. U pitanju su Vodolije..:malav:

Vodolije su nezavisne, a svaki pokušaj da im ograničite slobodu predstavlja provokaciju i mogućnost prekida odnosa sa njima. Samo sloboda i nezavisnost - to su uslovu za njihovu sreću.

Spolja mogu izgledati kao bezdušni i hladni ljudi, ali iznutra su prijateljski raspoloženi i uvek će pokušati da pomognu onima koje smatraju svojim prijateljima.

Vole kada su ljudi okolo srećni i uvek će pokušati da se osećaju još bolje ne očekujući ništa zauzvrat. Jedino što im je zaista važno je da im niko ne ograničava slobodu i da mogu živeti bez ikakvih obaveza. Vodolija uvek teži da učini nešto korisno u životu i da posle smrti ostane upamćena.

Odlični su socijalni radnici i psiholozi, puno komuniciraju i aktivno se druže s ljudima. Vodolije su napredni mislioci svog vremena, često utiču na formiranje novih ideja i teorija, kako oko sebe tako i širom sveta. Međutim, istina je za Vodolije stvar od najveće važnosti u životu.

Nikada neće biti u dilemi da kaže ono što drugi misle, pa makar to bilo šokantno i bolno. Ljudi rođeni u znaku Vodolije su pak, puni paradoksa - kako u ponašanju prema drugima tako i u pogledu na život. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari:

Vole usamljenost, ali na poslu će biti najkomunikativnija osoba na svetu. Sve u svemu, veoma su zabavni, a zbog toga što neprestano teže intelektualnom podsticanju svesti i otkrivaju nešto novo, smatraju se najpametnijim znakom Zodijaka.

https://ddl.rs/zabava/astrolozi-izglasali-koji-je-najpametniji-horoskopski-znak/
da nisi vodobuckalo? :kez:

Samo najsvetliji primerci ulaze u priču o uticaju na svet i njegovu "sudbinu".
Nije svaka Vodolija napametnija.
Srešćemo Vodoliju koja je glupa kao noć, ali... ima ipak tu nešto kad nam kažu da je novo doba Vodolijino. To je doba informacija, doba intelekta;
Ustvari, ja kao Ribe tako samo mogu da predosećam, a suštinski veze nemam!
Dobro osecas, a taj deo ribe imaju isti kao vodolije, tu pameti (intelekta) nema. Ovaj zakljucak je izvucen iz posledica postupaka i ako bi se intelegencija posmatrala na naucni nacin ovo ne bi bilo tacno, medjutim i najgluplja vodolija ima intelegenciju koja nema veze sa naucnim pojmovima, kao i ribe. Treci znak sa takvom intelegencijom je ovan, a to je intelegencija univerzuma koju ljudi u ovim znacima sisaju kao bebe. Samoca je prostor u kome crpe nepoznatu vrstu intelegencije koja zaista funkcionise i sve vise ce biti koriscena u buducnosti. Kako ljudi ovo ne razumeju, a vodolije ne umeju kao ribe i ovnovi da nametnu predstavljaju cudake i cesto ih smatraju glupim, sto je obicno kod onih vodolija koje teze da se uklope ili prihvate podredjenu ulogu.
Vodolije, ribe i ovnovi su mainstream tokova svetskog razvoja, sada.

Dobro osecas, a taj deo ribe imaju isti kao vodolije, tu pameti (intelekta) nema. Ovaj zakljucak je izvucen iz posledica postupaka i ako bi se intelegencija posmatrala na naucni nacin ovo ne bi bilo tacno, medjutim i najgluplja vodolija ima intelegenciju koja nema veze sa naucnim pojmovima, kao i ribe. Treci znak sa takvom intelegencijom je ovan, a to je intelegencija univerzuma koju ljudi u ovim znacima sisaju kao bebe. Samoca je prostor u kome crpe nepoznatu vrstu intelegencije koja zaista funkcionise i sve vise ce biti koriscena u buducnosti. Kako ljudi ovo ne razumeju, a vodolije ne umeju kao ribe i ovnovi da nametnu predstavljaju cudake i cesto ih smatraju glupim, sto je obicno kod onih vodolija koje teze da se uklope ili prihvate podredjenu ulogu.
Значи, водолије, рибе и овнови су најинтелигентнији и најинтуитивнији знаци који добијају највише знања?

Koliko ja znam, a nesto sam kao petljala davno, Vodolija se smatra bistrim znakom zbog fiksnog karaktera (svi fiksni znaci su znaci snaznog karaktera), Merkur kao planeta intelekta se egzaltira u Vodoliji (i Devici) i ima dva vladara, tradicionalnog i modernog, Saturn i Uran. Uran donosi sve novo a Saturn vodi racuna o starim dugovima. Uz to je u pitanju ljudski znak, po obliku je covek.

Negde sam citala za doba Vodolije. Kada su pitali Isusa (koji predstavlja eru Riba pa su kao jedan od ranih simbola hriscanstva bile nacrtane dve ribe) kuda da idemo nakon tebe a on je toboz odgovorio da treba pratiti coveka koji nosi krcag vode na ramenu pa u koju kucu on udje, tu kucu treba odabrati.

Doba idu natraske Ovan, Riba, Vodolija...da ne davim, zbog ekliptike.

Elem, Vodolije su sve osim fleksibilne. Karakter Vodolije bi astroloski morao biti fiksan, uporan i stabilan iako na oko lezeran.
Karakter Riba je promenljiv, mutan, emotivan, intuitivan...zato je u Ribama egzaltirana Venera a ja kao vlasnica te Venere (u mom natalu na 23' a egzaltacija je na 27', cini mi se, sto cini konjukciju) znam koliko je emotivni deo drugaciji u odnosu na intelektualni, buduci da imam Merkur i Sunce u Vodoliji.

Back