VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.714
Koje knjige treba uzeti, sta raditi.
Kako uopte zapoceti?
Kako uopte zapoceti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VictorySun:Koje knjige treba uzeti, sta raditi.
Kako uopte zapoceti?
?:ohoho .... a ti kursevi su kod tebe, a?
riba se reklamira....
?:osim sto radi nedozvoljene radnje.
?:nego znas sta me zanima mady a niko da mi odgovori. kako biras sistem racunanja kuca, videla sam da ih ima vise.. Placidus, Koch.... to dosta odredjuje kartu, zar ne.
VictorySun:A gde ima da se uci astrologija? Mislim, ti kursevi...
Mady:Koristeci oba sistema [Placidus i Koch] na primeru moje karte, svi polozaji ostaju isti.
Jedino Venera se prema Kochu pomera na sam vrh V polja, a i prema Placidusu je u istom.
Postoji sistem da se selektuju značajni položaji od manje važnih. Kada se tako pozabaviš analizom karte na nekoliko načina i sagledaš je kroz nekoliko sistema, određene pozicije ostaju naglašene. One se ističu snagom i postaju fokus karte, okosnica života. Ostale slike se ređaju same...
?:pa sta radis sa neodredjenim pozicijama, ne mozes ih zanemariti_!_!ž
meni je na nekom drugom sajtu izasla drugacija karta, sa drugim rasporedom kuca..i shta sad ja da gledam
?:dobro ako su mi po jednom sistemu planete u 11, 1 i 2 kuci, a po drugom u 12, 2 i 3, shta onda ti uradish?
Mady:Ma nema potrebe da ti bas ja radim kartu, ima toliko drugih astrologa pa srecom necemo morati suvise da komuniciramo - vidis da nam ne ide bas najbolje.ops:
Sto se tice drugih astroloskih skola i kurseva rekla bih da ne postoji nista dovoljno kvalitetno.
?:samo ako malo pratish seriju ADVOKATI
videces da izjave tipa "umrecesh nasilnom smrcu" nsiu bash primerene nisi ti to rekla ali tako.
Mady:?:samo ako malo pratish seriju ADVOKATI
videces da izjave tipa "umrecesh nasilnom smrcu" nsiu bash primerene nisi ti to rekla ali tako.
samo jos da mi kazes GDE sam ja to napisala.
rekoh da ces umreti iznenada a ne nasilnom smrcu.
?:rekla sam izjave tog tipa, ne znam sta je nejasnoMady:samo jos da mi kazes GDE sam ja to napisala.?:samo ako malo pratish seriju ADVOKATI
rekoh da ces umreti iznenada a ne nasilnom smrcu.
i rekla sam da ti to nisi rekla
valjda postoji neka astroloska etika. u nekoj drzavi bi mogli da te tuze zbog toga
Mady:ah, da brines ti zbog mene. nagadjanja i varijacije na temu "nisi rekla al' si, kao, mozda mislila". rekoh i ponovicu - za 4 godine svoje prakse nikada mi se niko nije pojavio sa pitanjem - "kako cu umreti?" zasto pitas? kakav si odgovor uopste ocekivala? imas li predstavu?
ova rasprava je doooooosaaaadna![]()
?:Mady:ah, da brines ti zbog mene. nagadjanja i varijacije na temu "nisi rekla al' si, kao, mozda mislila". rekoh i ponovicu - za 4 godine svoje prakse nikada mi se niko nije pojavio sa pitanjem - "kako cu umreti?" zasto pitas? kakav si odgovor uopste ocekivala? imas li predstavu?
ali ti suvise samouvereno tvrdis neke stvari. to su osetljive stvari, a pretpostavljam da kod tebe dolaze ochajni ljudi.
ma sad kenj.am pa htela sam lep odgovor da necu umreti nikad a ti tako. el vidish postojanje astralnog tela, da li ga vec imam?
VictorySun:?:Mady:ah, da brines ti zbog mene. nagadjanja i varijacije na temu "nisi rekla al' si, kao, mozda mislila". rekoh i ponovicu - za 4 godine svoje prakse nikada mi se niko nije pojavio sa pitanjem - "kako cu umreti?" zasto pitas? kakav si odgovor uopste ocekivala? imas li predstavu?
ali ti suvise samouvereno tvrdis neke stvari. to su osetljive stvari, a pretpostavljam da kod tebe dolaze ochajni ljudi.
ma sad kenj.am pa htela sam lep odgovor da necu umreti nikad a ti tako. el vidish postojanje astralnog tela, da li ga vec imam?
Sta je to astralno telo?
?:ohoho .... a ti kursevi su kod tebe, a?
riba se reklamira...osim sto radi nedozvoljene radnje
nego znas sta me zanima mady a niko da mi odgovori. kako biras sistem racunanja kuca, videla sam da ih ima vise.. Placidus, Koch.... to dosta odredjuje kartu, zar ne.