Ljuba82
Domaćin
- Poruka
- 3.085
Nestasna Ameba:Opran mozak je čist mozak, za razliku od tvog mutnog![]()
Шта ти је ово требало?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nestasna Ameba:Opran mozak je čist mozak, za razliku od tvog mutnog![]()

razmislicu o tome LEGENDO...AntunTun:zilote ti si bolesni psihopata priklonjen pravoslavlju....da si musliman nekom igrom sluchaja....davno bi bio razneshen u param parchad od strane dinamita koji si sam sebi napravio i okachio oko vrata....shto je u neq ruq super fora....jer ne bi druge ljude smrao sa svojom religijom....naravno sem onih par koji izginu od tvog samoubistva
Ljuba82:Можда је претеривање назвати астрологију смртним грехом...мислим да је то само...
...веровање у гомилу глупости без икаквог доказа
...изговор за разговор
...занимација тетки.
Слажем се са зилотом по овом пиатњуZILOT IZ CACKA:ASTROLOGIJA JE SMRTNI GREH I SAMO POKAJANJE I ODBACIVANJE SPASAVA DUSU!!!NIJE BEZAZLENO!!!mislite o tome.........
Mozes da se naprezes koliko hoces,ali ostaje zapisano u sv. pismu da ni gatari ni vracari,ni bajaci, ni zvezdari,ni bludnici,ni pijanci,ni kamatasi,nece uci u Carsvo Nebesku.....a mi treba da se trudimo da se odupremo od uticaja lukavog,i stupimo na put spasenja,tj. da odbacimo nase samoljublje i zavolimo bogoljublje.........Stimpy:U Sv.Pismu Isus veli da astrologijom ne mozes predvideti buducnost, ali nije nista receno niti spomenuto da planete koje kruze oko sunca ne uticu na embrionalni razvoj deteta u materici, tako da MOZE biti da u zavisnosti od polozaja razlicitih planeta u datom trenutku razvoja embriona zavisi ishod. (kvalitativne osobine licnosti i njihove sklonosti)
TJ. Bog je stvorio planete i stvorio planetni uticaj na nas.
Sve to stoji sto ti kazes, ALI mozda si ti ispao iz konteksta.ZILOT IZ CACKA:Mozes da se naprezes koliko hoces,ali ostaje zapisano u sv. pismu da ni gatari ni vracari,ni bajaci, ni zvezdari,ni bludnici,ni pijanci,ni kamatasi,nece uci u Carsvo Nebesku.....a mi treba da se trudimo da se odupremo od uticaja lukavog,i stupimo na put spasenja,tj. da odbacimo nase samoljublje i zavolimo bogoljublje.........
Mislim, nema ljutis, al malo mi je to smesno...Hahahahahah!!!!ZILOT IZ CACKA:ASTROLOGIJA JE SMRTNI GREH I SAMO POKAJANJE I ODBACIVANJE SPASAVA DUSU!!!NIJE BEZAZLENO!!!mislite o tome.........