Astrologija smrtni greh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zilote ti si bolesni psihopata priklonjen pravoslavlju....da si musliman nekom igrom sluchaja....davno bi bio razneshen u param parchad od strane dinamita koji si sam sebi napravio i okachio oko vrata....shto je u neq ruq super fora....jer ne bi druge ljude smrao sa svojom religijom....naravno sem onih par koji izginu od tvog samoubistva

AntunTun:
zilote ti si bolesni psihopata priklonjen pravoslavlju....da si musliman nekom igrom sluchaja....davno bi bio razneshen u param parchad od strane dinamita koji si sam sebi napravio i okachio oko vrata....shto je u neq ruq super fora....jer ne bi druge ljude smrao sa svojom religijom....naravno sem onih par koji izginu od tvog samoubistva
razmislicu o tome LEGENDO...

Ljuba82:
Можда је претеривање назвати астрологију смртним грехом...мислим да је то само...

...веровање у гомилу глупости без икаквог доказа

...изговор за разговор

...занимација тетки.

...и да додам...веома уносан бизнис...превара.

U Sv.Pismu Isus veli da astrologijom ne mozes predvideti buducnost, ali nije nista receno niti spomenuto da planete koje kruze oko sunca ne uticu na embrionalni razvoj deteta u materici, tako da MOZE biti da u zavisnosti od polozaja razlicitih planeta u datom trenutku razvoja embriona zavisi ishod. (kvalitativne osobine licnosti i njihove sklonosti)
TJ. Bog je stvorio planete i stvorio planetni uticaj na nas.

Stimpy:
U Sv.Pismu Isus veli da astrologijom ne mozes predvideti buducnost, ali nije nista receno niti spomenuto da planete koje kruze oko sunca ne uticu na embrionalni razvoj deteta u materici, tako da MOZE biti da u zavisnosti od polozaja razlicitih planeta u datom trenutku razvoja embriona zavisi ishod. (kvalitativne osobine licnosti i njihove sklonosti)
TJ. Bog je stvorio planete i stvorio planetni uticaj na nas.
Mozes da se naprezes koliko hoces,ali ostaje zapisano u sv. pismu da ni gatari ni vracari,ni bajaci, ni zvezdari,ni bludnici,ni pijanci,ni kamatasi,nece uci u Carsvo Nebesku.....a mi treba da se trudimo da se odupremo od uticaja lukavog,i stupimo na put spasenja,tj. da odbacimo nase samoljublje i zavolimo bogoljublje.........

ZILOT IZ CACKA:
Mozes da se naprezes koliko hoces,ali ostaje zapisano u sv. pismu da ni gatari ni vracari,ni bajaci, ni zvezdari,ni bludnici,ni pijanci,ni kamatasi,nece uci u Carsvo Nebesku.....a mi treba da se trudimo da se odupremo od uticaja lukavog,i stupimo na put spasenja,tj. da odbacimo nase samoljublje i zavolimo bogoljublje.........
Sve to stoji sto ti kazes, ALI mozda si ti ispao iz konteksta.
Tacno je da je predvidjanje sudbine, gatanje, i slicne stvari djavolja rabota, ali
znas li da Isus nije gledao blagonaklono na jevrejske zilote?

AJDE.......imamo apostola Simona zilota.........a ja sam pravoslavac,kojeg drugi zbog ciste vere zovu zilot,tj. sve koji su u Istinskoj crkvi.........zilot je grcka rec ,znaci revnitelj,revnosan u veri.......ja sam tek na pocetku te se smatram samo istinski pravoslavnim vernikom....naglasavamo istinskim,da bi se razlikovali od danasnje podvale ekumenske,sa krstenjem latinskim....eto malo da pojasnim......

"Ради спасења душе неопходно је бити члан свете Православне Цркве и у свему тачно и строго следити њено учење, испуњујући све што је она прописала."

преузето из књиге: СВЕТИ САРОВСКИ СТАРАЦ СЕРАФИМ, глава 16 - Поуке и завети преподобног оца Серафима (издање манастира Хилендар)

- - -

Може ли се човек спасти изван Цркве?
Не може, јер је Црква ризница Божје благодати без које се нико не може спасти, као рука одсечена од тела.

Преузетo из књиге:
ВЕРА СВЕТИХ - КАТИХИЗИС ИСТОЧНЕ ПPABОCЛABHE ЦРКВЕ (Свети владика Николај)

ZILOT IZ CACKA:
ASTROLOGIJA JE SMRTNI GREH I SAMO POKAJANJE I ODBACIVANJE SPASAVA DUSU!!!NIJE BEZAZLENO!!!mislite o tome.........
Hahahahahah!!!!
Oh,pardon.
Izvini,ja pod
a)ne verujem u horoskop i ne koristim se njime
b)sam vernik
Ali ovo je budalastina!
Kao prvo ovde nije cak ni lepo upotrebljen pojam.Astrologija je,prvenstveno proucavanje zvezda,i uticaj nebeskih tela na coveka fizicki.To je prosto matematicka NAUKA.
Sto se tice vidovitih Zorki,i sveznajucih Dzemila,telefonskih hroskopa,i tarot karti,to je zabava.I niposto greh.Niko najiskrenije ne veruje u to,a opet i u hriscanskoj veri postoji SUDBINA.
Elem,da je to toliki greh,veruj,pakao bi bio pretrpan,a raj uuuuuuuuuuuuzasno prazno mesto.

lepi stomacicu ne znam dali je tvoja fotka iz nekog manastira,jer ti si"vernik" u cipkanim gacicama.....sto se tice ostalog to su tvoje puste zelje da nije greh......ja pricam o astrologiji ovoga foruma a ovde nevideh ni jedano naucno poimanjetipa kad je plima kako je u covecijem organizmu ili ti da li mesec utice na san......ovo je paganski kult klanjanja nebeskim telima,sestro moja.....a ja nigde ne pronadjoh u celom svetom pismu rec sudbina,,,,te ti lepo nemoj da prilagodjavas jevandjelje sebi,nego sebe jevandjelju......kao sto u ostalom to moram i ja ili bilo ko drugi koji hoce spasenje.........

*smajli koji lupa glavom o sto*
Aha,vuko si prstom kroz bibliju?
Ok,jel znas ko je Dinah?
Naravno bez da otkucas na googlu.
Ja ne prilagodjavam nista.Mada cu priznati da nisam kao ovi danasni novokomponovani vernici koji u crkvu idu radi drustva i da budu vidjeni,ALI uzmi u obzir da mi ne zivim u srednjem veku.
Ja nisam pristalica budalastina,tipa da slepo verujem u Da vincijev Kod i slicne baljezgarije,ili da okrecem fon horoskop,ali postuj moju veru,i ne uplici me u tvoje pojmove o tome.
Svakome svoje,duso.
Sto bi bila u manastiru?Devojka sam 21 milenijuma.Pitacu samo jedno-a koji si ti imbecilni vernik koji preskace konopac!Sudis o mojoj veri na osnovu avtara na forumu.Strasno!
JA sam samo rekla sta je ASTROLOGIJA.Ti u svom postu nisi napisao da mislis na ovu ili onu,a kamoli forumsku(koja god to astrologiuja bila),pa ne mogu da prihvatim taj argument kao razuman.

B eautiful
I ntelligent
T rusting
C harming
H onest TI SI SAVRSENA..........MALO SAM VIRNUO U PROFIL.......PRVU TACKU USVAJAM.......MADA SUVISE FOTOGRAFIJA NA IZVOLTE......KAO DA PISE NA CELU........TREBA MI NEKO..........mada kome ne treba.......

Fotografija je sa mog sajta.
Mislim da je potrebno da ako ostvarujes komunikacju sa grupom ljudi,ili pak sa odredjenom osobom,da imas uvid u njihov lik.U najmanju ruku lepse je da mozes da povzes tekst a osobom.
To nema nikakve veze sa mojim ljubavnim aferama i privatnim zivotom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back