Astrologija odnosa

Pikica

Početnik
Poruka
28
Molim vas da se ne ljutite ako ima gramatickih gresaka jer sam slovenka :mrgreen:
Neznam dal je ok, da sam otvorila ovu temu.......
Zanima me kako se slazem ustvari dal ima buducnosti.....

Ja: 05.07.1982 u 20:10 Rijeka-Hr
On: 05.07.1985 sata neznam (Slavonski brod-Hr)

Dal mi moze tko malo napisat, kakve su sanse da uspijemo. Bili smo kratko vrijeme zajedno, radio kod nas a sada se sam cujemo al jos gori vatra :p

Hvala za odgovor

;) ...da slazem se, ja in on smo vrlo slicni jednom drugome, al to mi je super, ubiti tacno zna sta mi treba....ja znam kako i zasto reagira u nekom slucaju....bit ce mi zao ako ne uspijemo, al bojim se da previse energije ulazemo u osjecaje a ne u realizaciju veze :roll: A neznam kako cemo se ohladit, vidjeli se nismo par mjeseci al kao da je bilo jucer :razz:

Andjelčić:
a jar meni neko moze da kaze da li se skorpija (ja) slazem sa ribom??????????
trebali bi se slagati odlično, spaja vas to što ste oboje vodeni znakovi, znači vođeni ste osjećajima. Ribice nisu baš jako odlučne i rado će škorpiji prepustiti da drži konce u svojim rukama dok će one s druge strane biti vjerne, umiljate i pune razumijevanja za škorpijina tamna raspoloženja...sve u svemu trebali bi se slagati dobro, mada ništa nije samo crno i samo bijelo, ja ovo kažem koliko ja znam, mada to nije jako puno :wink:

Psihologue:
Sa stanovišta da ste oboje rakovi u horoskopu mogu kratko reći da tu ima vatre tj varnica i plamena..

to ne znas dok ne proveris u kojim su znacima polozena njihova dva meseca. sa mesecom u ovnu ili strelcu ili u aspektima marsa ili plutons sa mesecom ili asc-on, vladarem asc-a...

Niko ne odgovara zato što to nisu podaci na osnovu kojih se može dati bilo kakav valjan odgovor.
Da si samo malo bolje pratila diskusije na forumu, shvatila bi šta se traži i kako cela stvar funkcioniše.

Back