Astrologija medju najaktivnijim forumima na Krstarici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

krinka

Zainteresovan član
Poruka
352
Dragi moji, ne znam da li ste primetili, iako je ova tema svrstana u HOBI nalazi se medju prvih 10 foruma sa najvise postova. Tacnije, od uklupno 117 foruma na Krstarici, forum Astrologija je na 10. mestu - a ako sam pravilno pregledala kategorije vise postova imaju Humor, Muzika, Novi Sad, Ljubav i seks, Politika, Savremen muskarac, Svastara, Tinejdzeri i Zenski kutak, Poznanstva.
Sjajno ste se pokazali,drustvance... :D

Kakav ego, kakva nadobudnost :shock:
Ne, nije rec o popularnosti TVOG rada, niti o nekim tvojim posebnim uspesima, tj postovanja kopiranih tekstova, bilo da si moderator ili samo obican posetilac - kako si se uopste povezao sa mojim postom... :?: :?: :?:
rec je o tome da je astrologija vrlo popularna sama po sebi, da je posecuje jako puno ljudi i da uvek ima nesto zanimljivo da se napise, pita i kaze. tek toliko.

@ KRINKA

Nisam imao nameru sebe isticati niti dizati ego,ako si to videla kroz moje pisanje
nije namerno,vec SEVILJA je to lepo rekla..

Poenta je da sam bar malo pokusao odgovoriti ljudima na njihove postove..
A naravno veliku zahvalnost dugujem ELLE i SEVILJA i svim ostalim devojkama
koje ovde pisu i trude se da ljudima pomognu..
HAOS je bio mnoooogo veliki....

Naravno astrologija je sama po sebi popularna + ako ponekad odgovoris na nesto +
ako nesto prekopiras pa ono bude zanimljivo itd itd...

pa pusti druge da govore o onome sto mozda smatraju da je bilo bolje ili gore u nekom periodu, a ne da odmah pocinjes sa "Pre nego sam postao moderator ovde"...
a odredjena vrsta haosa je i pocela sa tobom pre svega zbog tvog konstantnog krsenja autorskih prava, nepotpisivanja autora i ostalog "ako nesto i ukrades... " pa bude ljudima zanimljivo :)

krinka:
pa pusti druge da govore o onome sto mozda smatraju da je bilo bolje ili gore u nekom periodu, a ne da odmah pocinjes sa "Pre nego sam postao moderator ovde"...
a odredjena vrsta haosa je i pocela sa tobom pre svega zbog tvog konstantnog krsenja autorskih prava, nepotpisivanja autora i ostalog "ako nesto i ukrades... " pa bude ljudima zanimljivo :)
Imas ti nesto konkretno oko krsenja autorskih prava , da to ispravim...

@Psihologue
meni lično nemaš zašto da se zahvaljuješ, jer ja nisam forumu doprinela ništa više nego ostali ljudi koji dolaze ovde ili ti svojim (tj kopiranim) tekstovima. Čak štaviše - ako samo pogledate koje teme imaju najviše postova, shvatićete zbog koga i zbog čega ljudi dolaze ovde.
Meni lično postojanje takvih tema, tekstova i sl. uopšte ne smeta ali je fakat da zaista treba obratiti pažnju šta se i kako objavljuje - neki minimum je autor u potpisu. Sa druge strane više mi lično smeta to što je najveći broj tema takav, i retko se potegne neka ozbiljnija tema. Ja kad krenem sa nazovi tumačenjima ljudima koji sa astrologijom ama baš veze nemaju (i to čak radim na relativno niskom nivou) izgledam doslovno kao zla maćeha - jer ljudi niti umeju da se postave, niti čitaju postove, niti čitaju teme ... a astrologija im ni u podsvesti nije. Nije ni to čak problem, ali ako 50 % ljudi ovde dođe da bi se očešalo za tumačenje, a onih drugih 49% dođe da bi chatovalo na temama tipa "ko su Vage" - onda ostane 1% onih koji dolaze i stalno se nadaju nečemu boljem. Dobro, sa statistikom sam preterala ... :wink: ali jasno je šta hoću da kažem. ... ili j eovo samo moj utisak, pitam ja vas ? (da ne bude da sam sveznajuća)

No, da ne budem isuviše kritična (čak mi to nije ni bio cilj) :lol: ovo pišem svoje lične impresije, koje možda sa svim ovim nemaju mnogo veze - posećenost je svakako za pohvalu :-D

Meni je ovdje super! Došla sam zato što sve šta sam na google kucala u tražilicu vodilo je na ovaj podforum a zadržala se baš zato što je psiho napisao masu stvari(što prepisanih što iz vlastite radionice) koje su me zanimale. I da, skupio je na jedno mjesto sve te zanimljive prepisane stvari, što znači da je meni skratio posao oko traženja, ako ništa drugo.Tako da mislim da ipak čovjek ima zašto biti barem mrvicu umišljen. I osim toga mislim da sam dosta toga naučila otkad sam tu, što od njega što od ostalih članova foruma koji stvarno znaju mnogo o astrologiji, i posebno bi istaknula elle koja sve nas neznalice ovdje pokušava nešto naučiti i čak stotinu puta piše jednu te istu stvar. Hvala vam svima...

Elle_77:
@Psihologue
meni lično nemaš zašto da se zahvaljuješ, jer ja nisam forumu doprinela ništa više nego ostali ljudi koji dolaze ovde ili ti svojim (tj kopiranim) tekstovima. Čak štaviše - ako samo pogledate koje teme imaju najviše postova, shvatićete zbog koga i zbog čega ljudi dolaze ovde.
Meni lično postojanje takvih tema, tekstova i sl. uopšte ne smeta ali je fakat da zaista treba obratiti pažnju šta se i kako objavljuje - neki minimum je autor u potpisu. Sa druge strane više mi lično smeta to što je najveći broj tema takav, i retko se potegne neka ozbiljnija tema. Ja kad krenem sa nazovi tumačenjima ljudima koji sa astrologijom ama baš veze nemaju (i to čak radim na relativno niskom nivou) izgledam doslovno kao zla maćeha - jer ljudi niti umeju da se postave, niti čitaju postove, niti čitaju teme ... a astrologija im ni u podsvesti nije. Nije ni to čak problem, ali ako 50 % ljudi ovde dođe da bi se očešalo za tumačenje, a onih drugih 49% dođe da bi chatovalo na temama tipa "ko su Vage" - onda ostane 1% onih koji dolaze i stalno se nadaju nečemu boljem. Dobro, sa statistikom sam preterala ... :wink: ali jasno je šta hoću da kažem. ... ili j eovo samo moj utisak, pitam ja vas ? (da ne bude da sam sveznajuća)

No, da ne budem isuviše kritična (čak mi to nije ni bio cilj) :lol: ovo pišem svoje lične impresije, koje možda sa svim ovim nemaju mnogo veze - posećenost je svakako za pohvalu :-D

Slazem se sa ovim textom!!!

Pa kažem ja - zla maćeha :lol:
Dobro da je neko primetio da sve pišem po 100 puta !!! (malla malla - hvala :wink: ) obično ne registruju ni jedan put, maltene. Jezivo gubljenje vremena, obostrano - zato sam i digla ruke u poslednje vreme i nemam nešto motiva, iskreno. Mislim, volim forum ali nemam živaca baš uvek da se bakćem ... uvek istim stvarima ! Za ostalo imam volje, vidno :wink:

@immph
ovde se najmanje radi o neznanju - radi se o nemanju želje da se nešto nauči, kod većine ljudi kojima sam ja nešto tumačila. Nivo znanja jeste bitan za nivo diskusije ali svakako niej presudan, ako ljudi imaju volju da nauče ili da pitaju ili bilo šta ...
Radi se o tome da i ako se otvori neka tema, ne znam kakva, na šta se te diskusije svedu ?
Bilo je tema raznoraznih ... Ljudi nešto kažu, tumače, vežbaju ili prepišu, ja ispravim i diskusija počne, i često se dešavalo da diskutujem samo s jednim, koji mi još uz put "objašnjava" kako stvari stoje - neko s natalnim Neptunom u Jarcu, meni koja sam počela da učim astrologiju kad je Neptun bio u Jarcu. Ne radi se o mojoj sujeti uopšte - nije time nečije znanje veće a moje manje - to su izolovani slučajevi ( i retki) a ne pravilo ali sam naglasila upravo iz drugog konteksta - gde su ostali ? s kim ja onda da diskutujem ? zaista ne znam više šta nedostaje - samo vidim da nešto fali.
i onda se ja zaboga pravim pametna, ja "izvodim nešto" kad kažem da nemam šta da tražim na temama o znacima i pravim od astrologije NAUKU :shock: pa još usput budem kriva za sve 0900 lopove i slične prozivke - a to sve govorim opet ne da bih kukala u stilu "deco, ne znate vi kako je meni" nego hoću da kažem koliko je ljudi ovde na tom nivou znanja i svesti šta je astrologija. -> Mi smo na forumu Astrologija - takve situacije mi se ni na jednom drugom ASTROLOŠKOM forumu nisu događale.

Opet, ne shvatam to lično ali nekad se postavi pitanje ulaganja energije u ispravljanje krivih Drina.

Psihologue:
Cekam neku ozbiljnu temu da otvorite...
Rado cu je zalepiti a neku od mojih sada zalepljenih zatvoriti...
Otvorio bih ja ali cete da :roll: ...
Ne znam sta vam treba da biste mogli lepo da diskutujete , vidjao sam na drugim 4umima da se lepo raspravlja o poznatim licnostima i njihovim natalnim kartama...ali ne znam...a i da otvorim temu ja ponovo nista ne bih mnogo postovao jer se ne razumem...samo bih gledao i upijao... 8) :-o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back