@Psihologue
meni lično nemaš zašto da se zahvaljuješ, jer ja nisam forumu doprinela ništa više nego ostali ljudi koji dolaze ovde ili ti svojim (tj kopiranim) tekstovima. Čak štaviše - ako samo pogledate koje teme imaju najviše postova, shvatićete zbog koga i zbog čega ljudi dolaze ovde.
Meni lično postojanje takvih tema, tekstova i sl. uopšte ne smeta ali je fakat da zaista treba obratiti pažnju šta se i kako objavljuje - neki minimum je autor u potpisu. Sa druge strane više mi lično smeta to što je najveći broj tema takav, i retko se potegne neka ozbiljnija tema. Ja kad krenem sa nazovi tumačenjima ljudima koji sa astrologijom ama baš veze nemaju (i to čak radim na relativno niskom nivou) izgledam doslovno kao zla maćeha - jer ljudi niti umeju da se postave, niti čitaju postove, niti čitaju teme ... a astrologija im ni u podsvesti nije. Nije ni to čak problem, ali ako 50 % ljudi ovde dođe da bi se očešalo za tumačenje, a onih drugih 49% dođe da bi chatovalo na temama tipa "ko su Vage" - onda ostane 1% onih koji dolaze i stalno se nadaju nečemu boljem. Dobro, sa statistikom sam preterala ... :wink: ali jasno je šta hoću da kažem. ... ili j eovo samo moj utisak, pitam ja vas ? (da ne bude da sam sveznajuća)
No, da ne budem isuviše kritična (čak mi to nije ni bio cilj)

ovo pišem svoje lične impresije, koje možda sa svim ovim nemaju mnogo veze - posećenost je svakako za pohvalu :-D