Astrologija i posao

Vladana91

Početnik
Poruka
2
Interesuje me s obzirom da mi je neptun vladar MC-a (objavicu kartu ovde ) ,a radila sam 3-4 posla konstantno...i ove godine mi je saturnov povratak- taraba,blokada za sve...tranzitirale su mi rx planete kroz sedmo polje -mesec,neptun , s.cvor...dosla sam do tacke ,sta dalje? Koja mi je svrha? Bavim se i boxom i astrologijom,ali zbog meseca u jarcu imam emotivnu blokadu da sama sebi pogledam 🤷 prezivela
Screenshot_2020-12-05-13-09-20-546_io.cordova.astromatrix.jpg
sam sve tranzite direktne i rx preko meseca ,osedela malo jesam🤣 prolaze za 2 ipo god sade sati...kolege,ako bi mi neko pritekao u pomoc 🙏❤️ neptun je rx 15 stepen jarca , mesec 17-ti, znaci bio je pun, s.cvore 18,58 stepen...uran je u sestom rx takodje 12-ti stepen...ovo pisem ako neko ne vidi sliku najbolje ☺️ ko sam,sta s poslom? Astrologija,box,treninzi,odnela sam prijavu i za hitnu pomoc,zavrsila sam visu med....
Screenshot_2020-12-05-13-09-20-546_io.cordova.astromatrix.jpg

Jel ovo član traži odgovor za sebe? Ako je tako, izvinjavam se, obrišite.
Jedino znam da mi je, po horoskopu, predviđeno par zanimanja kojima bih trebala da se, kao, bavim, ali ja sam radila neke od njih i mrzela ih, dok me ostali za veka nisu zanimali. (primera, arhitektura, itd). Tako da se ne majem puno šta astrologija misli čime bih se u životu trebala baviti.

Alo bre ljudi Astrologiju su izmislili Egipćani iz dosade da bi im život imao neki viši smisao, to ne postoji kao neka uzvišena nauka obična povezana izmišljotina. A savremeni svet je to isto uradio i još više proširio dubiozu do dan danas !

Primer obratite pažnju na ove astrologe i nazovi vidovnjake sa televizije oni da nisu umreženi povezani medjusobno, i da nas neko tamo uživo ne gleda i njih obaveštava ne bi znali šta da pričaju ljudima da bi ih privukli kao klijenta !

Nisam rekla s tom namerom nego što je istina. Svakih malo neko dođe na neku random astrološku temu i na sred srede ostavi ovakav komentar.
Postoji nekoliko tema koje se bave time šta je astrologija, odnosom astrologije i nauke, koliko (ni)je tačna itd. pa nek izvole :mrgreen:
Slažem se, i moj je komentar bio u tom smislu.
Ako ne veruješ u astrologiju, ne idi na nju učiti ljude o svojim stavovima. Ima mesto gde to možeš.

Zdravo ljudi! Imam jedno pitanje vezano za odabir moje profesije.. Nalazim se na prekretnici, postoje dve oblasti kojima se trenutno bavim, da li postoji mogućnost u mom natalu da imam više profesija ili se odlučujem za jednu? Da li je karijera u umetnosti dominantna? I da li je finansijska situacija stabilna tokom života?
Hvala unapred,baš bi mi značilo da neko odgovori! 😊

Prilozi

• Screenshot_20201217-222259~2.png
    Screenshot_20201217-222259~2.png
    165,9 KB · Pregleda: 10
Zdravo ljudi! Imam jedno pitanje vezano za odabir moje profesije.. Nalazim se na prekretnici, postoje dve oblasti kojima se trenutno bavim, da li postoji mogućnost u mom natalu da imam više profesija ili se odlučujem za jednu? Da li je karijera u umetnosti dominantna? I da li je finansijska situacija stabilna tokom života?
U sustini rad sa strancima ti je najbolji...da mozes vise razlicitih poslova,mozes. Problem je sto si istraumirana i to treba da prevazidjes. Nemoj iz krajnosti u krajnost,od dna,ka vrhu i tako u krug. I sve to ima veze sa psihom,dokle god nju ne resis,nece biti stabilno,a narednih god ipo dana ti je dobar za to. ☺️

U sustini rad sa strancima ti je najbolji...da mozes vise razlicitih poslova,mozes. Problem je sto si istraumirana i to treba da prevazidjes. Nemoj iz krajnosti u krajnost,od dna,ka vrhu i tako u krug. I sve to ima veze sa psihom,dokle god nju ne resis,nece biti stabilno,a narednih god ipo dana ti je dobar za to. ☺️
Ne bih rekao.

Sunce, doduše, jeste u 9. kući, i ima dobre aspekte (jedina planeta koja ima samo dobre) ali je u Raku, koji je najtradicionalniji. Plus 9. kuća počinje u Blizancima, ja mislim da to znači da će natus biti rezident u drugoj državi i imati dvojno državljanstvo, ali se i konstantno vraćati (neće biti nešto preterano velik broj država, mahom 2 ili max 3).

A pošto su u kući posedovanja Mesec, Pluton i Hiron, to će biti nategnuti delokrug bivstva. Mesec fluktuira, Hiron boli, Pluton doduše može u nekim slučajevima da donese veliko bogatstvo, ali uz žrtve.

Ja bih rekao da novac najpre može da dođe u vezi sa etabliranim strukturama (skupština, visokoškolske institucije, sudstvo) tj Strelcom, a zbog Plutona tu to bi bilo nešto tipa istraživanje gde su nestale pare koje je Borka odnela na Kipar, mada Hiron takođe tu i to u Škorpiji više vodi ka npr. potrazi za leševima (iz ratova? ili davno zatvorenim nerazrešenim slučajevima "običnih" ubistava?) na osnovu čega se menja (Mesec) društveni narativ.

Tako da... umetnost... hmmm... možda eventualno neka kućna radinost, nešto vrlo tradicionalno (ikonopisac, ili tradicionalni dizajn od prirodnih materijala i boja zbog Sunca u Raku), ali mislim da pare nisu tu, to je više nekakav hobi.

Vidi prvo moras da vidis pozicije tvojih zemljanih kuca sve 3 su u vodenim znacima pa vidi to ovako 2 kuca u skorpiji neki posao gdje je nacin sticanja novca cesto nelegalan 6 kuca u ribi radno okruzenje bi mogli biti neki cudniji saradnici mutni ljudi al koji ono imaju emotivan odnos prema tebi imaces radno okruzenje sa vrlo emotivnim odnosom u oba smjera e sada mc u raku tebi bi dosao neki posao gdje bi radila sa narodom ali gdje bi mogla da koristis neke komunikacije posto imas aspekt mjesec i merkura ovdje jasan sami mjesec vladar mc pravi aspekt sa plutonom dobro za zaradu poslovi koji bi ti npr lezali pa svi vezani mozda za neku trgovinu porodicni poslovi neki porodicni biznis da pokrenes al ono da gledas da eskiviras zakon propise itd jel vidi vladar 2 kuce i 10 kuce ti prave aspekt sa plutonom jos ti mjesec pravi kvadrat moze biti zarada po svaku cijenu i radila bi mozda svakakve poslove da prezivis 10 kuca u raku bi bila dobra za javni posao nefromalan odnos sa narodom

Vidi prvo moras da vidis pozicije tvojih zemljanih kuca sve 3 su u vodenim znacima pa vidi to ovako 2 kuca u skorpiji neki posao gdje je nacin sticanja novca cesto nelegalan 6 kuca u ribi radno okruzenje bi mogli biti neki cudniji saradnici mutni ljudi al koji ono imaju emotivan odnos prema tebi imaces radno okruzenje sa vrlo emotivnim odnosom u oba smjera e sada mc u raku tebi bi dosao neki posao gdje bi radila sa narodom ali gdje bi mogla da koristis neke komunikacije posto imas aspekt mjesec i merkura ovdje jasan sami mjesec vladar mc pravi aspekt sa plutonom dobro za zaradu poslovi koji bi ti npr lezali pa svi vezani mozda za neku trgovinu porodicni poslovi neki porodicni biznis da pokrenes al ono da gledas da eskiviras zakon propise itd jel vidi vladar 2 kuce i 10 kuce ti prave aspekt sa plutonom jos ti mjesec pravi kvadrat moze biti zarada po svaku cijenu i radila bi mozda svakakve poslove da prezivis 10 kuca u raku bi bila dobra za javni posao nefromalan odnos sa narodom
mc u raku bi znacio npr i da nikada van svoje kuce neces napraviti uspjeh

mc u skorpiji znaci da jako tesko dolazis do poznanstava na poslu i poslovnom zivotu da si tu najzatvoreniji da nenormalno mocno i harizmaticno djelujes u poslovnom il javnom krugu al da se tesko uspostavlja komunikacija i ako se uspostavi ljudi su tesko opusteni pred takvom osobom
4 kuca je privatni zivot 7 kuca je javni zivot 10 kuca je poslovno javni zivot 1 kuca je licni zivot a 11 kuca je odnos prema prijateljima

4 kuca je privatni zivot 7 kuca je javni zivot 10 kuca je poslovno javni zivot 1 kuca je licni zivot a 11 kuca je odnos prema prijateljima
kad je neko kuci kad je neko u wc kada je sa porodicom kada je svoj i ne krije se kada je u bazi nekoj u kojoj je samo svoj i sa svojima to je 4 kuca privatni zivot 1 kuca licni zivot oznacila bi obican zivot van kuce sa prijateljima iz zivota ili sam ides kod frizera kozmeticara ides na kafu aktivnosti u svom zivotu u slobodno vrijeme tipa ides da igras fudbal kosarku nacin na koji te ljudi vide u obicnom zivotu npr setas ulicom e sada 7 kuca je javni zivot javni dogadaji skupovi snobovske vecere neke formalne stvari gdje je masu ljudi il gdje su kamere a 10 kuca je posao karijera

kad je neko kuci kad je neko u wc kada je sa porodicom kada je svoj i ne krije se kada je u bazi nekoj u kojoj je samo svoj i sa svojima to je 4 kuca privatni zivot 1 kuca licni zivot oznacila bi obican zivot van kuce sa prijateljima iz zivota ili sam ides kod frizera kozmeticara ides na kafu aktivnosti u svom zivotu u slobodno vrijeme tipa ides da igras fudbal kosarku nacin na koji te ljudi vide u obicnom zivotu npr setas ulicom e sada 7 kuca je javni zivot javni dogadaji skupovi snobovske vecere neke formalne stvari gdje je masu ljudi il gdje su kamere a 10 kuca je posao karijera
1 kuca je ono sto zelis da radis 4 kuca je ono sto jesi u wc kad se zatvoris tu sigurno jesi svoj svoja to je mjesec 4 kuca tu su svoj e sada 7 kuca je ono sto zelis da ti dodje a 10 kuca je ono sto moras da radis ne ono sto zelis a 1 kuca je ono sto zelis posto je 1 kuca kuca licnost to je licni zivot logika ako je 4 kuca emocija znaci emotivni privatni zivot svi ljudi van posla i porodice osobu gledaju kroz 1 kucu a svi ljudi na poslu osobu gledaju kroz 10 kucu dok porodica koja te jedino zna kakav si u stvari gleda te kroz 4 kucu

1 kuca je ono sto zelis da radis 4 kuca je ono sto jesi u wc kad se zatvoris tu sigurno jesi svoj svoja to je mjesec 4 kuca tu su svoj e sada 7 kuca je ono sto zelis da ti dodje a 10 kuca je ono sto moras da radis ne ono sto zelis a 1 kuca je ono sto zelis posto je 1 kuca kuca licnost to je licni zivot logika ako je 4 kuca emocija znaci emotivni privatni zivot svi ljudi van posla i porodice osobu gledaju kroz 1 kucu a svi ljudi na poslu osobu gledaju kroz 10 kucu dok porodica koja te jedino zna kakav si u stvari gleda te kroz 4 kucu
mjesec je ono sto jesi sto samo o tebi znaju ti i tvoja majka jedino otac i mozda neki drug za citav zivot al ni on mars su zelja da radis nesto venera je zelja da dobijes nesto to zelim ocu nesto materijalno neki dobitak i konacno saturn je ono sto moras da radis niko te ne pita radi cuti i trpi 10 kuca

da jos vise to banalizujemo primjerom npr mars su zelje osobe daj da zadovoljim taj ego al to nije istina o covjeku onda sunce je zivot covjekov gledan kroz srecu i zabavu al to opet nije nista bitno o covjeku ajmo dalje evo npr saturn to osobi vrlo malo govori sem ako nema jarca il vodoliju jakog u natalu ali bas nista al najvise govori o onom sto te ceka u zivotu spolja o mukama jadima obazvezama itd saturn je spoljna planeta ne unutrasnja a ako vam ja jarac il vodolija mjesec podznak onda bas tuga po osobu uzas ajmo dalje sta je istina o covjeku ono sto on jeste i ono sto on sanja znaci mjesec pa i logicno je spava se uvece kada je mjesec na nebu i sija e sada da bi spoznali neciji mjesec morate da provedete godine i godine sa tom osobom

da jos vise to banalizujemo primjerom npr mars su zelje osobe daj da zadovoljim taj ego al to nije istina o covjeku onda sunce je zivot covjekov gledan kroz srecu i zabavu al to opet nije nista bitno o covjeku ajmo dalje evo npr saturn to nekoj osobi vrlo malo govori sem ako nema jarca il vodoliju jakog u natalu ali bas nista al najvise govori o onom sto te ceka u zivotu spolja o mukama jadima obazvezama itd saturn je spoljna planeta ne unutrasnja a ako vam ja jarac il vodolija mjesec podznak onda bas tuga po osobu uzas ajmo dalje sta je istina o covjeku ono sto on jeste i ono sto on sanja znaci mjesec pa i logicno je spava se uvece kada je mjesec na nebu i sija e sada da bi spoznali neciji mjesec morate da provedete godine i godine sa tom osobom
mjesec se uvijek zadnji pokaze kod osobe zadnja planeta zato ljudi na kraju tek pokazu svoje pravo lice koje su krili dugo

Back