Astrologija-da kako da ne!

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.824
Ako neko "veruje" u astrologiju,kao i u slicne ,poput karata,gledanja u soljicu kafe i slicno,samo kao vid igre,onda u redu. Ali ako neko STVARNO,veruje u te moram
reci,gluposti,onda sa nivoom njegove inteligencije,nesto nije u redu? Mi ljudi,zivotinje,biljni svet. Svi smo mi,fizicka bica.Kako nama mogu da upravljaju neke sile,
koje se nelaze u kartama,socu od kafe,ili upisane negde u zvezdama ? Sto se tim stvarima,verovalo nekada,kada je ljudsko znanje,bilo na daleko nizem stanju
od danasnjeg,to mogu da razumem. Ali da danas,neko,i to skolovan,veruje u te besmislice....e,to nikada i zauvek nikada,necu moci da shvatim !!!z:mrgreen:

tumblr_ldj92kzJou1qzjix8.gif
tumblr_ldj92kzJou1qzjix8.gif

I kada upadnes u zamku
tu u siprazju
u jednom zalogaju
tebe ja progutacu

Ti si socan, ti si mocan
ti si fatalan
i bas oduvek sam
na takve momke padala

Al' da ti sebe predam odmah
ja bih plakala
jer bi pomislio sigurno
da laka sam

Zato bezim, malo rezim
a ti juris me
i sa drugim momcima
za mene boris se

A ja te volim, duso
ali samo pravim se
jer ovako kada nemas me
ja imam te

Jer ti si zmija
a ja sam zaba, zaba
mozes da pretis
ali dzaba, dzaba

I kada upadnem u zamku
tu u siprazju
bas kada zines
u dva skoka brzo nestacu

frog-catching-bug.gif

Ako neko "veruje" u astrologiju,kao i u slicne ,poput karata,gledanja u soljicu kafe i slicno,samo kao vid igre,onda u redu. Ali ako neko STVARNO,veruje u te moram
reci,gluposti,onda sa nivoom njegove inteligencije,nesto nije u redu? Mi ljudi,zivotinje,biljni svet. Svi smo mi,fizicka bica.Kako nama mogu da upravljaju neke sile,
koje se nelaze u kartama,socu od kafe,ili upisane negde u zvezdama ? Sto se tim stvarima,verovalo nekada,kada je ljudsko znanje,bilo na daleko nizem stanju
od danasnjeg,to mogu da razumem. Ali da danas,neko,i to skolovan,veruje u te besmislice....e,to nikada i zauvek nikada,necu moci da shvatim !!!z:mrgreen:

interesantno je da te tudja verovanja u "gluposti" teraju da otvorish temu, pa chak i ako je svrha istog samo da svima poruchish kako ti kao neko shkolovan (iako ochigledno imash dosta problema sa razmacima nakon znakova interpunkcije, pa je to koliko si shkolovan vrlo pod znakom pitanja), "nikada i zauvek nikada" (jako chudan odabir rechi) necesh moci da shvatish verovanje u "besmislice", ali ti ne smeta da uvodni post formulishesh toliko konfuzno da se isti moze nazvati besmislenim...
moglo bi se mozda reci da u zavisnosti od toga na kom je neko nivou, nalazi se u odredjenom stanju, ali da se neko/neshto nalazi na stanju, prvi put chujem, pa se pitam, u kakvom si ti stanju? :p
dakle ljudi, da li vam je stvarno toliko dosadno na ovom forumu?

Svi oni veruju, ali nikada ne objašnjavaju svoje ponašanje horoskopom ili vešticama, već samo jajarskim metodama.
Dobro veće SuperNina.

Eto ja naprimer u astrologiju i verujem bas iz tog razloga sto mi je nekad A.R uradila takav natal da je neke stvari u detalje potrefila da je to za nepoverovat.Ne bih da detaljisem sta i kako ali jedan detalj u vezi moga zivota je opisala kao da je razgovarala sa mojim najblizim.Poslao sam joj postom moje podatke a ona mi je u roku od par dana vratila kasetu sa snimkom uradjenog horoskopa za mene,to je bilo pre nekih 17 god.
Medjutim dnevni,sedmicni i godisnji horoskop su za mene bzv. u to neverujem uopste,
Sad ce verovatno oni najskolovaniji na forumu i meni da traze i iskopaju poneku gramaticku gresku ali svejedno mi, mislim da je moj post moguce razumeti i sa i bez gramaticki gresaka.

Back