Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bendžamin Frenklin - Astrologija je najstarija nauka, poštovana u prošlosti od Velikih i Mudrih. Nijedan kralj nije stvorio rat ili mir, niti jedan general borbu. Ukratko nijedna važna odluka nije doneta bez konsultacije sa astrologom
Albert Ajnštajn - Astrologija sadrži znanje koje prosvetljuje. Naučila me je mnogo toga i puno joj dugujem. Geofizički dokazi otkrivaju moć zvezda i planeta u odnosu na Zemlju. Zauzvrat astrologija to potvrđuje. Zato je astrologija životni eliksir za čovečanstvo
Fredi Merkjuri – Znate, ja sam kreirao Queen logo. Jednostavno sam kombinovao sva stvorenja koja predstavljaju zvezdane znakove, a ja čak i ne verujem u astrologiju
Nensi Regan – Bila sam kritikovana i ismejavana zbog okretanja astrologiji, ali posle nekog vremena došla sam do tačke gde me je za to baš briga. Donald Tramp – U astrologiji sve se vrti u ciklusima, tako i tržište nekretnina. Ronald Regan - Javna je tajna kako veći postotak berzanskih mešetara Vol Strita upotrebljava astrologiju.