Астро - фотографије неба, Сунца, Месеца, звезди, облака и појава

d4727b7c-1.jpg

09e1daa8-1.jpg

b160d825-1.jpg

c705a254-1.jpg

Nikakvi, po meni su suvisni na fotografijama. No ako ti se tako svidja, samo izvoli. Dadoh savet. ;)
A po meni, fotografija, ma kakva da je, bez rama i nije nesto....
mnogo sam valjda gledao one nekadasnje, sa ploca i filmova, a one, ko na vraga svaka imala ivicu...
kasnije je naisao neki period kad malo omasovilo stamnpanje slika, pa se izgubila ta praksa, a onda je naisla i digitalizacija i....
Daj neki primer neke tvoje bez rama i iste te sa ramom...(mogu ja usluzno da udarim ivicu;)) pa da uporedimo, koje bolje izgleda.

A po meni, fotografija, ma kakva da je, bez rama i nije nesto....
mnogo sam valjda gledao one nekadasnje, sa ploca i filmova, a one, ko na vraga svaka imala ivicu...
kasnije je naisao neki period kad malo omasovilo stamnpanje slika, pa se izgubila ta praksa, a onda je naisla i digitalizacija i....
Daj neki primer neke tvoje bez rama i iste te sa ramom...(mogu ja usluzno da udarim ivicu;)) pa da uporedimo, koje bolje izgleda.

Licno ne volim ramove ali bez obzira na to...fotke su ti odlicne..bravo...:super:
posebno mi se svidjaju oni zalasci sunca...kao da su stvarni ovog trenutka..

@Moghrion Ukusi su razliciti, ne volim ramove. Nekad i ja stavim, ali praktikujem da ih ne stavljam preterano. Na stranu to, imas odlicne fotke. Keep up the good work! :)
Istina
i sam sam jako dugo bezao od njih... al, bezao sam i od kropovanja... no, vremenom sam prilegn'o...

Back