ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni ubogoj je Me u Ribama:(
Sad mi lakše zbog Tolkina:heart:
al nije zbog Goluma:evil:
Čisto da ti pokažem kako to ide kada se kombinuje :

Mesec u Ribama takođe označava ljude, tj. rasu ljudi s obzirom da su definisani tako preko Aragorna. ''Povratak kralja'' se definiše i Aragornovom ljubavi, tj. VII kuća gde bude sa Arwen (VII kuća, ljubav, Jupiter i Vilenjaci), a onda njihovo dete (V kuća), inače naslednik Kralja (Sunce), dobija majčinu ogrlicu koja daje dug život (Dug period - Jarac, Sunce - Život). Tu poćinje nova epoha rase Ljudi.

Dakle mora da se posmatra u skladu odnosa.
Sada, kada je reč o Golumu. Golumu emocije jesu u Ribama (izgon, prirodna kuća 12, ludilo Mesečevo, 12 kuća caruje ludnicama i zatvorima). Ali je on prvenstveno Žrtva (Mesec u Ribama) zbog Prstena Moći (Pluton) koji je pronašao tokom pecanja (Neptun, Ribe) sa svojim prijateljem (Blizanac) kog je zadavio (Škorpija napada Vrat, vratom vlada Bik).

Dakle, sve se može videti direktno iz horoskopa Tolkina. :ok:

Poslednja izmena:
Samo da se ubacim na kratko i izrazim saosecanje... :mrgreen: Povodom konjukcije Meseca i Saturna. I ja imam strahove ali i ludilo, I kvadrat Meseca i Saturna (Mo u 12.) :zcepanje:

Pozdrav za celu kafanu :heart:
Agati povodom skorog rodjendana zelim godinu lepu kakvu ni sama ne moze da zamisli... Srecno...:heart2:
Ostalima prijatno vece :)

Ne, malo je drugacije. :lol:

Zezas zezas :lol:

Dobro vece :pivce:

još gore

oooo dobro veče :)

Au agi, taj ce da prodje kao Poljak 1939-1945 :sad2:

Samo da se ubacim na kratko i izrazim saosecanje... :mrgreen: Povodom konjukcije Meseca i Saturna. I ja imam strahove ali i ludilo, I kvadrat Meseca i Saturna (Mo u 12.) :zcepanje:

Agati povodom skorog rodjendana zelim godinu lepu kakvu ni sama ne moze da zamisli... Srecno...:heart2:

Dobro vece :cvet:

Kad je to?

ajd pogodi agi kakve mene privlace,ma u jarcu spaljen :zper:

Bik-Zmija :smeker:

Sunce moje -HVALA:heart:
rođ mi je prošao - ja taj omraženi datum slavim inkognito:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Pozdrav :ok:

Ja odoh da jedem ćevape :mrgreen:
jojojoj i mene čeka večera
krče creva a ovde sa vama lepo
biće ko magarac između dva plasta sena

Ono, malo... komsijski :kez: ;)

Ce te tuzim za medju po narodnom obicaju :hahaha:

Sunce moje -HVALA:heart: