red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Jao bre hahahahahah. A volim te glupave ali najvise volim kada neko ume da ih isprica .To sam hteo da čujem! Evo i tebi jedan
ZAŠTO CEZAR NOSI SANDALE?
PA JULI JE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao bre hahahahahah. A volim te glupave ali najvise volim kada neko ume da ih isprica .To sam hteo da čujem! Evo i tebi jedan
ZAŠTO CEZAR NOSI SANDALE?
PA JULI JE
Ziva li si?
caoo..![]()
nećeš
al ćeš sam da zaradiš pare

Ciao,,sefice..
kako si?

Ako je crna,ako je gorka,ako je u prahu,meni je to sasvim dovoljno,moze da bude i turska i grcka ne marim ja [emoji38]
Zanimljiv mi je socioloski fenomen kafe kao napitka oko koga se ljudi okupljaju.nije loše
prošli virusi
šta ti piješ?
- - - - - - - - - -
evo malo veselog popa za predveče

Mislim da sam to negde procitala ali izvetrilo mi je iz ove moje tintareZanimljiv mi je socioloski fenomen kafe kao napitka oko koga se ljudi okupljaju.
i klopa

Ja ne mogu da se tucem,bolU me ledja[emoji38]
Recimo soljom sa simbolom Ovna dok mi ne proradi moj mirnodopski podznak hahahamožeš da gađaš sa čim stigneš iz mirnog položaja
ili snajperom

uhh,uhh..Tvoj Ovan Bah je toliko voleo da je komponovao
- - - - - - - - - -
i klopa
i žene
i tuče (mada ilegalno - kad ja odem malo u provod)![]()

dobra kafana..![]()

vidi novčanik što imamRecimo soljom sa simbolom Ovna dok mi ne proradi moj mirnodopski podznak hahaha
Agata nas sve drži na okupu, bez nje bi bilo pusto![]()

Prijatno je,zezanje bez cerupanja![]()
a ko nije..Kao da bi bio prvi put hahahah toliko puta sam se opekla da mi je vec postalo fetis

Uvek je tako,super je osoba..Agata nas sve drži na okupu, bez nje bi bilo pusto![]()