Truman
Elita
- Poruka
- 24.256
Slušam sad jednog lika astrologa koji tvrdi da je Snouden novi Antihrist. Takođe je jedan od retkih koji je predvideo pobedu Trampa.
Možda nekome bude zanimljivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
setih se nečeg
imam dobru drugaricu -Ovnovicu koja ima Sa 0 Pl
ni Sa ni Pl joj nisu vladari - doduše ima mesec u jarcu
e ona ima jezivog dedu koji je celu porodicu zlostavljao, sopstvenog sina oterao u alkoholizam pa smrt a ima skoro 100 godina, sad je biljka ali i dalje živi i svima im oduzima ogromnu energiju
- - - - - - - - - -
za to je idealno kad imaš psa
makar zbog njega moraš da izađeš
a i psi dižu iz depre - poznato je
mačke smiruju histerike ko ja
Mene brine ova drugarica jer joj je ta konjukcija u 6.imam pse a i macke haha
macke su srecne sto su zive ostale
ne manifestuje se kod svakoga isto,zavisi od jacine
tih planeta,ciji su vladari,u kom su polju,
dal su vladari karte i sl.
kod mene jeste tesko jer je sa vladar citavog stelijuma,
i ima samo taj jedan aspekt,tranzit je bio tezak
a za SA povratak cu da pevam haha
Ne verujem u antihristaSlušam sad jednog lika astrologa koji tvrdi da je Snouden novi Antihrist. Takođe je jedan od retkih koji je predvideo pobedu Trampa.
Slušam sad jednog lika astrologa koji tvrdi da je Snouden novi Antihrist. Takođe je jedan od retkih koji je predvideo pobedu Trampa.
Borac za Slobodu ljudi (Mars I, s. Čvor I Blizanci, njegova životna uloga i plaćena karma), upućen u tajne radnje i snimanja (Merkur 12), Dolazi u konflikt sa sobom zbog onoga što zna o poslu (Uran 6, vs Asc), odlučuje da ide u inostranstvo (Rusija, Vodolija) odakle mu dolazi slava (MC, pratimo Uran).
Traži ga isključivo istočna strana Amerike gde je i rođen (dakle to će biti neka američka država na samom istoku zemlje), a njemu je suđeno da ide što Istočnije. dobija pretnje smrću od strane tajnih službi, a pogotovo u vezi njegove familije ili potencijalne dece koju može imati.
Neće nikada imati sreće u ljubavi, mada može imati puno partnerki. Ima on malo sklonosti i ka biseksualnosti koliko vidim ovde. Ali da je sotona, nije.![]()
Mislila sam na njenog pravog dedu koji je zao-zbog te konjukcijeja ga ne gledam kao zlog dedu,iako je po difoltu on malefik,
istina je da namuci i da zna da patosira,
ali isto tako zna i da nagradi,
zivot je borba -a bas on na to tera,
sa druge strane on je i karma,
posle njega covek postaje jaci
i zato ga ne uzimam za nekog ko
donosi samo lose
mislim sta smem lose da kazem o ocu svoje karte
pa da me olesi
- - - - - - - - - -
pa postavi kartu pa da pokusamo da izvucemo nesto
aa na pravog haha
- - - - - - - - - -
ja sam mog dedu volela najvise na svetu
i bio je najbolji covek kojeg sam upoznala
http://www.astrotheme.com/astrology/Edward_Snowden
Borac za Slobodu ljudi (Mars I, s. Čvor I Blizanci, njegova životna uloga i plaćena karma), upućen u tajne radnje i snimanja (Merkur 12), Dolazi u konflikt sa sobom zbog onoga što zna o poslu (Uran 6, vs Asc), odlučuje da ide u inostranstvo (Rusija, Vodolija) odakle mu dolazi slava (MC, pratimo Uran).
Traži ga isključivo istočna strana Amerike gde je i rođen (dakle to će biti neka američka država na samom istoku zemlje), a njemu je suđeno da ide što Istočnije. dobija pretnje smrću od strane tajnih službi, a pogotovo u vezi njegove familije ili potencijalne dece koju može imati.
Neće nikada imati sreće u ljubavi, mada može imati puno partnerki. Ima on malo sklonosti i ka biseksualnosti koliko vidim ovde. Ali da je sotona, nije.![]()
Ne verujem u antihrista
Ja mislim da nisam videla Ribe ljute nikada al uspanicene jesam
Ovaj astrolog je do zaključka došao poredeći njegov chat sa Hitlerovim. Zanimljivo da Snoudena opisuje kao veoma egoističnog i sklonog saradnji sa teroristima.
Privukao mi je pažnju prognozom za Trampa. Takođe kaže da će Tramp poginuti u atentatu...videćemo
Iznenađen sam!

[/QUOTE]
za dame i 
="Gogilli";33359107]eee onda pisi u vezi cega
![]()

=snowtrooper;33359298]Pozdrav svima u kafaniza dame i