ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgubila sam kontrolu :D, a to me, inace, jako boli...
Paklen dan, jos gore vece, tesko, tesko
Izgleda da se tu osecam dovoljno prijatno da tako nesto okacim :)
Mislim da sam vec bolje
Samo covek da prespava i nekako je trezveniji.
A i nema se vremena za kenjkanje.
Idemo dalje

Gleda li se Olimpijada? :)
Streljacica i teniseri su podbacili, koliko sam u toku

uuuuu sta je ovooo :fdlan:
i tamo je raspad sistema, reklo bi se! siromastvo
bitno je da im se guze ne raspadaju. to je cvrsto :lol: tako kazu, ne znam, ali mi se ideja dopada

Ne pratim ni ja na televiziji, ali pratim rezultate. Standard, kao i sva masa ovde, volela bih da Nole uzme zlato, zbog njega, ne zbog nas, a ostalo...Sta god doslo, dobrodoslo :)

http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles

Vodi Nole podosta. :ok:

108975524_novak_djo_310973c.jpg

Zanimljivo je da svi ogovaraju njegov izgled (Jarac u podznaku).

''Despite his looks, he's a kind person''.

“At the beginning of my career,” said Mr. Djokovic, 28, “I was observed as a rebel, somebody who comes in the mix and starts to challenge the two guys that were so dominant. ‘Who is this guy from Serbia, small country, comes from nowhere and starts saying he can beat the top guys and become No. 1?’ Obviously, I understand the people’s reaction to that, but I felt that the only way for me to get out there was to show that I deserved to be there.”

zzssaa.png

SAUCE

Ja bih rekao da je to maska jer bi ih olimpijada umorila za ono što tek treba da odrade dalje ove godine, a s druge strane im ne donosi ništa posebno. Tako je bilo i prošli put, pokazali su izuzetnu nespremnost za Olimpijadu jer im u suštini nije ni bitna i tu se ne zgrću ogromne parice. :ok:

Napomenuo sam ranije dolazi poteškoća od strane Španije (i njima sličnih latinskih zemalja) za naše sportiste na Olimpijadi u Riu. Ako izgubimo od Španije, napišite ili obavestite jer ja uopšte ne pratim :mrgreen:

Da, zanimljivo je sto Troiciki npr.otvoreno govori o maloj vaznosti Olimpijade, cak je rekao da ide samo da se zabavlja :D
Retko ko drugi ima petlju da kaze tako nesto.

Nekako verujem da je Noletu bitna i ona, na kraju krajeva njemu je potrebna zbog nekih licnih rekorda i dokazivanja.
Sa druge strane, Masters u Sinsiju pocinje za nekoliko dana, a to je jedini Masters koji nije osvojio, i zestoko je motivisan da to ucini.
Bilo bi tesko ukoliko bi se zadrzao na Olimpijadi.

Mislim da nije namerno izgubio, kako da odglumi te suze... Dusa. Ali postoji dobra strana toga, ocigledno.

Del Potro koji ga je pobedio je iz Argentine, da li to ulazi u krug zemalja od kojih se videla opasnost?
Jelena Jankovic je odustala zbog povrede, nasuprot nje bila je Spankinja Muguruza
Ana Ivanovic izgubila od Suarez Navaro, opet Spankinja

Nisam imala prilike da pogledam.

Kada sam cula da ide na njega u prvom kolu, nisam mogla da verujem. Znamo koliki je potencijal Del Potro, pa i on cak ima i GS. Imao je te silne povrede, ali ocigledno da im se ne da.
Bilo je jasno da moze da ugrozi Noleta, ali nadali smo se da nece...

U krajnjoj liniji, on je predivan decko, i ako je Nole morao da izgubi... Milo mi je da je bas od Delpa. I srecno mu bilo.

A Nole nam se izvinjava :(

Nisam imala prilike da pogledam.

Kada sam cula da ide na njega u prvom kolu, nisam mogla da verujem. Znamo koliki je potencijal Del Potro, pa i on cak ima i GS. Imao je te silne povrede, ali ocigledno da im se ne da.
Bilo je jasno da moze da ugrozi Noleta, ali nadali smo se da nece...

U krajnjoj liniji, on je predivan decko, i ako je Nole morao da izgubi... Milo mi je da je bas od Delpa. I srecno mu bilo.

A Nole nam se izvinjava :(

A meni je i zgodan Del Potro
:rumenka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back