ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
možda se tebi neko svetio preko nedužnog bića
neka kukavica i bednik

Provjerićemo,do kraja !

- - - - - - - - - -

Moji psi su na sreću dresirani da ne prilaze drugim ljudima niti da jedu otrov sa poda. Treba pse čuvati kao decu. Pustiti psa da luta u RS je ludost, ima svakakvih baba i deda.

To je pas koga sam spasio od smrti ...
Kasnije,kada sam već htjeo kupiti nekog psa,imao sam već ovog,i odustao sam ...

On je bio uvijek tu,oko doma,nigdje daleko ...
To je neko namjerno podmetnuo i sad se svi prave ludi ...
Dok ne proradi vatra neće oni progovoriti,a uskoro ćemo i to dovesti do kraja !

Ja sam instalirao kamere unaokolo, nisu skupe, predlažem i ti to da uradiš za sledeći put ako ti je komšiluk nenormalan (kao što vidim da jeste).

Nama obično dečurlija ubaci petarde u sanduče kada krene sezona.

Ja sam instalirao kamere unaokolo, nisu skupe, predlažem i ti to da uradiš za sledeći put ako ti je komšiluk nenormalan (kao što vidim da jeste).

ovde je kobajagi donešen zakon protiv zlostavljanja i ubijanja životinja posle onog horora kad su na Novom Beogradu saterali dve mirne i dobre kuje u neku baraku, zaključali je i ŽIVE IH SPALILI
Sećaš se toga...
pa nema gore zveri od čoveka:evil:

Ima i slucaj kada su ubacili kujici petardu u usta i zavezali joj ih zicom. Jasno je sta se dogodilo kada je ono eksplodiralo.

Ona je valjda bila lutalica, slucajni odabir.

Sigurno se ponekad koriste i ciljano, za osvetu gazdama.

Trebalo bi da kazne budu iste kao da je stradao covek.

Biće da ću tako uraditi ...

Da ne dužim dalje o mom psu i da ne povećavam stranice ...
Ono što je cilj bio jeste da opet naglasim tu eroziju morala koje je čovjek pretrpio prema onima koji zavise isključivo od njegove milosti ...
Ali će ovaj put biti kazne !

Dakle,ovdje je astrologija primarni poziv ...
Recimo,planeta Uran u aspektu koji je u astrologiji poznat pod nazivom konjukcija sa planetom Jupiter, u polju dva ,u sistemu cijelih znakova ...
Koja bi to bila simbolika ... ?

Poslednja izmena:
Biće da ću tako uraditi ...

Da ne dužim dalje o mom psu i da ne povećavam stranice ...
Ono što je cilj bio jeste da opet naglasim tu eroziju morala koje je čovjek pretrpio prema onima koji zavise isključivo od njegove milosti ...
Ali će ovaj put biti kazne !

Dakle,ovdje je astrologija primarni poziv ...
Recimo,planeta Uran u aspektu koji je u astrologiji poznat pod nazivom konjukcija sa planetom Jupiter, u sistemu cijelih znakova ...
Koja bi to bila simbolika ... ?
svako ko je imao ili ima životinju razume te u potpunosti....

Ima i slucaj kada su ubacili kujici petardu u usta i zavezali joj ih zicom. Jasno je sta se dogodilo kada je ono eksplodiralo.

Ona je valjda bila lutalica, slucajni odabir.

Sigurno se ponekad koriste i ciljano, za osvetu gazdama.

Trebalo bi da kazne budu iste kao da je stradao covek.

:evil: Gamad. :evil:

Meni je komšija mačku udario ciglom u glavu. Mačor je sa otvorenom ranom i dalje hodao sa tikovima, glava mu se pomerala levo-desno i šunjao se, krio i tražio mesto gde će da ugine. Nismo mogli da ga nađemo, samo pomalo vidimo kada se prišunja, bežao je u potpunom nepoverenju.
Drugi komšija je bio lovac, kuče ubio puškom. ****** smo mu kevu posle toga.

Zakoni za životinje u Srbiji su očajni, kako da se zaštitiš protiv životinja, tako i da zaštitiš životinje. Na tim pozicijama je sve sam šljam od ljudi.

Poslednja izmena:

Meni je komšija mačku udario ciglom u glavu. Mačor je sa otvorenom ranom i dalje hodao sa tikovima, glava mu se pomerala levo-desno i šunjao se, krio i tražio mesto gde će da ugine. Nismo mogli da ga nađemo, samo pomalo vidimo kada se prišunja, bežao je u potpunom nepoverenju.

Zakoni za životinje u Srbiji su očajni, kako da se zaštitiš protiv životinja, tako i da zaštitiš životinje. Na tim pozicijama je sve sam šljam od ljudi.

u yebala bi im ja milu majku zbog zivotinja :evil:

:rida::rida::rida:

ajd malo nešto veselo
ja mnogo volim životinje i ono me samo podsetilo na svakodnevicu koju ponekad zaboravim

foto veverica.jpg

Nisam Andja, al' sam impresionirana!

Odoh da ne izadje iz monitora :mrgreen:
neće da ujede
jako je privržen
a može ruku ili nogu da slomi
i ima tri reda zuba
no- zmije uopšte nisu agresivna bića
ja sam dupla Zmija u kineskom zodijaku i to je moja totem životinja
evo Džo čim me je upoznao- zavuko mi se iza leđa pod majicu da se greje
i bio miran i dobar
na žalost nije moj
nuđen mi je njegov potomak ali ne mogu ga držati zbog mačke
pojeo bi je
a i hrani se živim miševima
a ja volim miševe

a može ruku ili nogu da slomi
i ima tri reda zuba
:eek::confused::lol: 3 reda!!!

Znas kako, imala sam priliku da drzim jednu, i pored sve zelje, a imam zelju, jer su mi mocne - nisam smela. Totalna blokada. Najvise zbog pomisli na njihov pokret, jer sta ako bih se iscimala, a njoj to zasmetalo...:mrgreen: ( takodje sam Zmija u horoskopu )

evo Džo čim me je upoznao- zavuko mi se iza leđa pod majicu da se greje
Ovo je cakano skroz! :rumenko: Valjda ste se prepoznali

Pozdrav za dragu macku. Neka je njoj njena slobodica :)

:eek::confused::lol: 3 reda!!!

Znas kako, imala sam priliku da drzim jednu, i pored sve zelje, a imam zelju, jer su mi mocne - nisam smela. Totalna blokada. Najvise zbog pomisli na njihov pokret, jer sta ako bih se iscimala, a njoj to zasmetalo...:mrgreen: ( takodje sam Zmija u horoskopu )

Ovo je cakano skroz! :rumenko: Valjda ste se prepoznali

Pozdrav za dragu macku. Neka je njoj njena slobodica :)

I Elle i ja smo Zmije:heart:
Welcome to the club!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back