- Poruka
- 113.589
evo i mene
evo i kafice
evo i kafice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Zvekovcu kod Vrbovca pao je sportski avion. Obje osobe koje su se u njemu nalazile smrtno su stradale. Policija je na terenu i obavlja očevid.
http://m.24sata.hr/news/pao-sportski-avion-u-blizini-vrbovca-dvije-osobe-poginule-422745
![]()
Od koje li ovo zvezde dodje? A Denise, sta ti kazes.
Vladar 3 kuce,(koja oznacava saobracaj),i koja je u Vodoliji (,Uran,avion) je u opoziciji sa Merkurom u 8,sto bukvalno moze da simbolizira iznenadne (Uran) probleme u saobracaju(Merkur),ali i nesretan ishod,tj smrt.Jos kada se uzme u obzir da tranzitni Uran iz Ovna radi kvadrat odnosno Pluton iz JArca opoziciju,na Merkur,onda je mogucnost da neko strada na ovaj nacin naznacena.
Ni Merkur ni Uran ni vladar treceg i osmog nisu tog dana bili lose polozeni. Drzis se osnovne simbolike a to vodi krivim prognozama. Kada bi isli tako, mogli bi za svak dogadjaj naci potvrdu, da li u losim poljima, da li u Plutonima.
Osa IV u 16:30 dolazi na Saturna, Denise.

ooooooooooooo agataaaa, di si?![]()
Lenče drago, sa telefona pišem, a ja ti i nisam neki astrolog,al imam intuiciju pa dobro povezujem
Mogu da pokušam kasnije kad sednem za comp pa mi bude pregledno
Još mi crko WOW pa tranzite gledam iz efemerida
Pošalji mi natal, mogu da probam,bar osnovno
Al ne očekuj previše

Pa u pravu si ,JArcem vlada Sunce a ne SAturn.
U mnogo sam volela CristoferaPreminuo je Christopher Lee
http://www.telegraph.co.uk/news/celebritynews/11666316/christopher-lee-dies-live.html
![]()
Poznati glumac sa Suncem na Petom stepenu, poznat po ulogama Staraca koji su se prepustili Mračnoj strani (Dracula, Count Dooku (Star Wars), Saruman (LotR)), koji u stvari poseduju ogromnu moć (Jupiter 9 stepen, Sunce 9 Kuća), što ne čudi shodno njegovom retrogradnom Saturnu na samom Ascedentu, odnosno trenutnoj poziciji Saturna na početku Strelca (natalna kuća devet).
Tipično za Blizanca, problemi respiratornih organa. RIP
PA zasto ti jer onda cudno kada sebe nazovem SAturnom?