ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao ja volim da nosim suknjice i haljinice ali to opterećuje, te moraju noge biti glatke , te moram da pazim kako sedim , ma idi bre ne može čovek (žena) da se opusti ali kad sam raspoložena, onda ekstra :super:

Meni dobro stoje, al toliko volim pantalone
I jes, moram da pazim kako sedim
I moram onda i cipele mesto patika da oblačim
Bre muka biti ženstvena

Pa ono, skeptik sam, ali ništa nije nemoguće , mislim ima smisla , ti životni ciklusi i sve to , nego kad smo kod tog paranormalnog , ne znam da li sam na dobroj temi , al nema veze , da li se nekom desila paraliza sna-da se vi probudite i da ste svesni ali da ne možete nekoliko sekundi da pomerite telo niti da govorite , potpuno ste paralisani , jeziv doživljaj?

A čitala sam o tome , zapravo slučajno sam na netu naletela na to i shvatila da mi se upravo to dogodilo a do tad sam mislila da sam to sanjala :zcepanje:
Valjda kad se naglo prekine rem faza sna , mozgu treba neko vreme da se probudi ali ti si svestan, a piše na vikipediji tad se mogu i halucinacije doživeti i to jako živopisne ali mene su hvala Bogu zaobišle, događa se kaže većini ljudi dva-tri puta tokom života :think:

A čitala sam o tome , zapravo slučajno sam na netu naletela na to i shvatila da mi se upravo to dogodilo a do tad sam mislila da sam to sanjala :zcepanje:
Valjda kad se naglo prekine rem faza sna , mozgu treba neko vreme da se probudi ali ti si svestan, a piše na vikipediji tad se mogu i halucinacije doživeti i to jako živopisne ali mene su hvala Bogu zaobišle, događa se kaže većini ljudi dva-tri puta tokom života :think:

I meni se čini da je to nešto fiziološki,a oće i grčevi zbog nekog nepravilnog položaja da uhvate
Trenutak buđenja je sam po sebi blago traumatičan

Mhm , baaš čudan događaj :D
Neeego, pojavio se neko, ges vat, nije vatreni čovjek :D nego đevca :zper:, msilm nije bik ali može da prođe ,( dobro samo da me ovaj nije izbaksuzirao pa da sam na jarca naletela :zcepanje: )

Mhm , baaš čudan događaj :D
Neeego, pojavio se neko, ges vat, nije vatreni čovjek :D nego đevca :zper:, msilm nije bik ali može da prođe ,( dobro samo da me ovaj nije izbaksuzirao pa da sam na jarca naletela :zcepanje: )

Pa nek je sa srećom! Đevci su vrlo pametni! Ali malo vole da menjaju raspoloženja! Mada to meni nije strano, u toku dana ih promenim 50
Rakovski šarm topi njihovu stidljivost

E jes vala , ovaj je baš stidljiv , a zbog toga me je i osvojio :rumenko:
Šta ima kod tebe agata, šta bi sa onom odećom ?

Uzela je!
Izbajala, pročistila energetski i sad je ko nova
A mnogo toga je i nenošeno
Teško odolevam kožnim jaknama, šta da radim a još moj broj
Šteta što ne nosim štikle jer ima tako fensi štikleraja
Pokloniću ih nekom

Ma nisam ni ja mnogo spretna , tj. posle po sata noge ubijaju , oću dumrem, ali nekad mi ide uz kombinaciju pa moram :roll:

p.s. Blizanci , srećni vam rođendani :D

Poslednja izmena:
U Zvekovcu kod Vrbovca pao je sportski avion. Obje osobe koje su se u njemu nalazile smrtno su stradale. Policija je na terenu i obavlja očevid.

http://m.24sata.hr/news/pao-sportski-avion-u-blizini-vrbovca-dvije-osobe-poginule-422745

a_croatia_vote610.gif

Od koje li ovo zvezde dodje? A Denise, sta ti kazes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back