ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbi su odlučili da uteraju k... celom svetu.
I da priznaju nepriznatu planetu Pluton, kao Svetu Srpsku Planetu Pluton.

carlopluton.gif

Uz pomoć Rusije i Kine "progurati" u SB UN Rezoluciju 1244-P gde se nedvosmisleno potvrđuje suverenitet i teritorijalni integritet države Srbije na PLANETI Pluton!

Na Plutonu je parola: ”RAD, RAD I SAMO RAD”, šta ćemo kad volimo da se radimo.

Helihopter_i_crkva.jpg

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Narvno, državne simbole je potrebno doneti u hodu: himna bi u instrumentalu izgledala identično svečanoj pesmi "Bože pravde" s malo modifikovanim tekstom (npr.): “Plutone pravde ti što smaraš….” Uz himnu normalno ide i grb, vrlo sličan srpskom grbu. Logično, zadržavamo dvoglavog belog orla, menjamo crvenu pozadinu u zvezdano nebo, dodajemo oko krune NLO i četiri «S» pretvarmo u dva «S» i dva «P», Sveta Srpska Planeta Pluton. (vidi sliku na početku posta) P.s.Kralja ne priznajemo, ali tu je sa nama i on na Plutonu.

I grohotom se svinje zasmejaše, ali to su naše svinje pa su slatke.I kad se lepo svi spakujemo i odemo na Pluton, nek crknu svi od muke.Mislim na ove što ne priznaju ništa srpsko..

srpski%20prasici%20pentagon.JPG

facebook: I ♥ doctor blog
twitter: DoctorMisha

Помаже Бог господине Радишићу.

виђао сам неке пријатеље или чак и родбину са испруженим кажипрстом и малим прстом иако сигурно нису сатанисти.Вероватно се свакоме од нас дешавало да у једном моменту услед покрета рука заузме такав положај а да тога нисмо ни свесни.Е сада није тешко направити фотографију неке познате личности у таквој ситуацији када скоро сваки дан њих слика велики број фотографа.Ово се никако не односи на оне који тај "симбол" намерно јавно истичу (нпр.рок групе,они су и без тога дубоко заглибили).Што се конкретно Путина тиче не знам да ли је то што кажете, да ли се тако котира и у Руској Православној Цркви?
Такође био бих Вам захвалан да прокоментаришете следеће фотографије.Хвал
http://img182.imageshack.us/img182/4181/50102121eb0.png
http://img182.imageshack.us/img182/2952/58229710ha2.png
http://img182.imageshack.us/img182/962/33596501ud0.png
http://img182.imageshack.us/img182/1602/16531800ru0.png

Poslednja izmena:
Бог Вам помогао Данило :neutral:

Мрзели би онога ко им је указао на грешку (грех)
Тито. Сви ми који смо носили деценијама црвену петокраку (снажан магијски знак) преварени смо, јер на његовом гробу уз његово завештање и знање неколицине људи нема никаквог симбола. Када сам тражио да се постави петокрака - прећутали су. Ја сам са својом јединицом чувао Титов гроб од 8. маја до 7. јула 1980. године и међу првима видео да на мермерном квадру изрезбареном златним словима и бројевима нема црвене магијске петокраке.

Добар пример да много Срба не зна симболе је што се међусобно поздрављају са три одвојена прста (палац, кажипрст и средњи прст) а то је усташки поздрав.:manikir:

Poslednja izmena:
Srecna slava domacice
Andjelija voli bube

http://4.***************/_yTF1-IjGNE4/TIsPmemBSvI/AAAAAAAAAHQ/V7SILXun-4I/s1600/chef-says-okay.jpg

Anđelina Džoli je jela bubašvabe, Ernest Hemingvej bodljikavo prase, a Erol Flin krokodile, piše u novoj knjizi braće Džejkob o neobičnim jelima u kojima su uživale slavne ličnosti.

Zagorelo je dobro, baš kao meso krokodila

Braća Džejkob otkrivaju i da je jedina primedba Anđeline Džoli na bubašvabe da imaju šiljast deo na stomaku, koji morate da otkinete.

Još jedan zanimljiv podatak iz knjige „Šta su velikani jeli: Neobična istorija hrane i slave", je taj da je Ernest Hemingvej sa 13 godina upucao bodljikavo prase, a njegov tata ga je za kaznu naterao da ga posle toga pojede.

Po informacijama braće Džejkob, još jedan ekstreman slučaj je bokser Džo Luis, koji je od jedne klanice iz Čikaga dobijao krv koju je pio da bi očvrsnuo.

Poslednji zanimljivi primer je predsednik Džordž Buš Stariji koji je po stupanju na funkciju izbacio njegovo najomraženije povrće iz Bele kuće i rekao: „Ja sam predsednik SAD i više neću da jedem brokoli".

Nije redak slučaj da poznati jedu poprilično čudne obroke, barem sudeći po novoj knjizi braće Metjua i Marka Džejkoba, nazvane „Šta su velikani jeli: Neobična istorija hrane i slave", prenosi britanski Dejli telegraf.

Poslednja izmena:
Lady, I'm your knight in shining armor and I love you
You have made me what I am and I am yours
My love, there's so many ways I want to say I love you
Let me hold you in my arms forever more

You have gone and made me such a fool
I'm so lost in your love
And oh, we belong together
Won't you believe in my song

Lady, for so many years I thought I'd never find you
You have come into my life and made me whole
Forever let me wake to see you each and every morning
Let me hear you whisper softly in my ear

In my eyes I see no one else but you
There's no other love like our love
And yes, oh yes, I'll always want you near me
I've waited for you for so long

Lady, your love's the only love I need
And beside me is where I want you to be
'Cause, my love, there's somethin' I want you to know
You're the love of my life, you're my lady

Sexy-Astronaut-Costume-6536.jpg

Od jačine solarna eksplozija mogla se u neku ruku osetiti prošle nedelje kada je najjača solarna erupcija u poslednjih pet godina (na slici, istaknuto belo usijanje) lansirala mlaz energijom nabijene plazme u pravcu Zemlje brzinom od 580 milja u sekundi. Ta oluja stvorila je spektakularnu polarnu svetlost i prekinula radio komunikaciju.
Stručnjaci upozoravaju da se pitanje svemirske meteorologije mora shavtiti ozbiljno – do sada smo imali relativno miran period, ali ne možemo očekivati da to traje zauvek. U isto vreme, tokom tog perioda, potencijalna ranjivost naših sistema se dramatično povećala, bilo da se radi o "pametnim" mrežama u našim električnim sistemima ili svakodnevnoj upotrebi GPS-a u skoro svemu čime se u današnje vreme služi.

cartoon-brain.gif
[/IMG]

Na to upozorava Jane Lubchenco, predsednica Nacionalne Administracije za Okean i Atmosferu vlade SAD. Pitanje nije da li će se to dogoditi, već samo kada i u kojoj meri. Poslednji put kada je došlo do maksimuma solarnog ciklusa, pre oko 10 godina, svet je bio veoma drugačije mesto. Sada su, na primer, mobilni telefoni sveprisutni – tada oni jesu postojali, ali mi se nismo na njih oslanjali u tolikoj meri kao što to činimo danas. Mnoge stvari koje uzimamo zdravo za gotovo su mnogo osetljivije na procese svemirskih vremenskih prilika nego što je to bio slučaj u vreme poslednjeg solarnog maksimuma.

Poslednja izmena:
Lisce pada, jesen vlada

Ovaj tekst je pregledan 201 puta

Da l' se, draga, meni samo cini
Lisce pada, jesen vlada
zima se prikrada
spremaj, draga, vencanicu
il' me bacaj u tamnicu, joj

u tvom srcu da nisam jedini
nemoj, draga, nemoj zeljo moja
da me ljubav izneveri tvoja

Mala moja, ne valja sta radis
sto mi ljubav za ljubav ne vratis
sreco moja, nikad nisam krio
da bih tebe do groba ljubio

Ref. 2x
Prijavi grešku u tekstu

273829_100002563383418_6285558_n.jpg

Leptirica.com je potpuno besplatna društvena mreža, koja ti daje priliku da komuniciraš sa svojm prijateljima, upoznaješ nove ljude, družiš se, pa čak i zaljubiš! Na sajtu možeš da ubacuješ slike, video, muziku, dodaješ blogove, događaje, ankete, kvizove, chatuješ, pišeš na forumu i još mnogo toga! Sa nama ti nikad neće biti dosadno! Zato, registruj se odmah i neka zabava počne!

elmuja11.jpg

Pridruzi nam se i nek zabava pocne !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back