ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod kadjenja.

Jedan kad od kadije :guza:

smileyvault-cute-big-smiley-animated-013.gif

E Luuudoooo jedna! :D

Vi kod fine rasprave, zamalo , pa fina.
Ja bi da pričamo o znakovima i podznacima.
Evo jednog dobrodušnog listića s moje strane, da vam unese malo mira u duše
72666.1180544.jpg

Rasprava se bila, koliko se secam bas razbuktala lepo, ali nas Mody prekide...hebi ga...u istu vodu se ne moze dva puta zagaziti, kako ja volim da kazem....

Ajd i tebi da ugodimo, posto si se lepo potrudio pa nam poslao listic koji simbolizuje prolaznost, btw :)...Al eto ja volim Jesen.

Sta bi ti o znacima i podznacima? Ko se sa kim slaze, ili sta je sta....ja se ionako ne razumem ni u sta ;) sto ima veze sa astrologijom... :P

Rasprava se bila, koliko se secam bas razbuktala lepo, ali nas Mody prekide...hebi ga...u istu vodu se ne moze dva puta zagaziti, kako ja volim da kazem....

Ajd i tebi da ugodimo, posto si se lepo potrudio pa nam poslao listic koji simbolizuje prolaznost, btw :)...Al eto ja volim Jesen.

Sta bi ti o znacima i podznacima? Ko se sa kim slaze, ili sta je sta....ja se ionako ne razumem ni u sta ;) sto ima veze sa astrologijom... :P
Ne brigaj zbog mene, ja u prolazu.:whistling:
Vidim, astro-kafe, pa pomislih, logično, astrologija je tema, no....
Dobro jutro :)

jutarnja-kafa.jpg

I za kadilju :p

Већ си добио нулу. Анулиран си. :) Немаш више право на давање оцена.

Него, занимљива ти је реакција. Након суочења са тезом која ти се не свиђа а коју не мож` да обориш, одмах потежеш основношколске форе. Ја бих рекао да ти уопште не верујеш у то што "верујеш", иначе би приш`о тој тези на озбиљнији начин. :)

Друга занимљива `твар, је и ово:
Do sada koliko sam se bavio na tu temu o reinkrenaciji i pricao sa ljudima koji se bave time duboko istrazuju, saznao sam i rekli su mi
Ово ти врви од тзв. лажних ауторитета. Колико си се ти тиме бавио, шта си радио - има л` нека књига да си написао па да је добила позитивне критике? Од кога? Даље, са којим људима си ти то путем рекла-казала сазнао неку богомдану истину да би је овде с нама делио, Какав је њохов опус? Критике? Од кога? Ваљда већ назиреш дрил за представљање дедуктивног ауторитета. На индуктивном си (кол`ко се сећам) анулиран ;) .

Већ си добио нулу. Анулиран си. :) Немаш више право на давање оцена.

Него, занимљива ти је реакција. Након суочења са тезом која ти се не свиђа а коју не мож` да обориш, одмах потежеш основношколске форе. Ја бих рекао да ти уопште не верујеш у то што "верујеш", иначе би приш`о тој тези на озбиљнији начин. :)

Друга занимљива `твар, је и ово:

Ово ти врви од тзв. лажних ауторитета. Колико си се ти тиме бавио, шта си радио - има л` нека књига да си написао па да је добила позитивне критике? Од кога? Даље, са којим људима си ти то путем рекла-казала сазнао неку богомдану истину да би је овде с нама делио, Какав је њохов опус? Критике? Од кога? Ваљда већ назиреш дрил за представљање дедуктивног ауторитета. На индуктивном си (кол`ко се сећам) анулиран ;) .

U al si se ti primio covece:D
Zar ne vidis da se salim:D
Zasto si tako ozbiljan:D?

Mogu iskreno i bez lazi da kazem da ti ljudi s kojima sam pricao bas znaju dosta o tome, jedan se bavi i regresijom napisao je par knjiga o reinkrenaciji i regresiji ali ja ih nisam na zalost citao pa da znam koje su...
Ne volim da se raspravljam a vidim kako si napeo tebi je to namera ako hoces mozes da mi verujes ako neces ne moras bas me briga to je tvoja stvar...
Ja nikog ne teram silom da mi veruje vec sam rekao ono sto mislim i sto su mi drugi rekli a milon % sam siguran da nisu sarlatani i da ne lazu...

Poslednja izmena:
Не зезај мечку, доћи ће да се игра. :)

Него, озбиљно, код тема које излазе из оквира препознате науке је приступ који је најближи научном доступан преко филозофије, која по потреби хвата делове осталих наука. Притом је битно да је пре формирања неке научне парадигме за разматрање прихватљива свака теза која је научна. Тј. одговара познатим чињеницама и дозвољава да буде негирана (није догма). :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back