_Snow Queen_
Primećen član
- Poruka
- 659
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi kod fine rasprave, zamalo , pa fina.
Ja bi da pričamo o znakovima i podznacima.
Evo jednog dobrodušnog listića s moje strane, da vam unese malo mira u duše
![]()
Ne brigaj zbog mene, ja u prolazu.Rasprava se bila, koliko se secam bas razbuktala lepo, ali nas Mody prekide...hebi ga...u istu vodu se ne moze dva puta zagaziti, kako ja volim da kazem....
Ajd i tebi da ugodimo, posto si se lepo potrudio pa nam poslao listic koji simbolizuje prolaznost, btw...Al eto ja volim Jesen.
Sta bi ti o znacima i podznacima? Ko se sa kim slaze, ili sta je sta....ja se ionako ne razumem ni u stasto ima veze sa astrologijom...
![]()
Надам се да не можеш.Mogu da budem ako bas insistiras!![]()
Неко парче човека може да постане лист на грани.Цели човек — не.
Ово ти врви од тзв. лажних ауторитета. Колико си се ти тиме бавио, шта си радио - има л` нека књига да си написао па да је добила позитивне критике? Од кога? Даље, са којим људима си ти то путем рекла-казала сазнао неку богомдану истину да би је овде с нама делио, Какав је њохов опус? Критике? Од кога? Ваљда већ назиреш дрил за представљање дедуктивног ауторитета. На индуктивном си (кол`ко се сећам) анулиранDo sada koliko sam se bavio na tu temu o reinkrenaciji i pricao sa ljudima koji se bave time duboko istrazuju, saznao sam i rekli su mi
Већ си добио нулу. Анулиран си.Немаш више право на давање оцена.
Него, занимљива ти је реакција. Након суочења са тезом која ти се не свиђа а коју не мож` да обориш, одмах потежеш основношколске форе. Ја бих рекао да ти уопште не верујеш у то што "верујеш", иначе би приш`о тој тези на озбиљнији начин.
Друга занимљива `твар, је и ово:
Ово ти врви од тзв. лажних ауторитета. Колико си се ти тиме бавио, шта си радио - има л` нека књига да си написао па да је добила позитивне критике? Од кога? Даље, са којим људима си ти то путем рекла-казала сазнао неку богомдану истину да би је овде с нама делио, Какав је њохов опус? Критике? Од кога? Ваљда већ назиреш дрил за представљање дедуктивног ауторитета. На индуктивном си (кол`ко се сећам) анулиран.
Bilo bi ih i vise kad ne bi ovako nekog ko mene razapinjali na krst nekog, bilo kog ko posle vise meseca ispostuje postavi pitanje i iznese svoj stav i neko odma nalati na raspravu...gle, gle, ovde ipak ima ljudi![]()