ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ја најлепше питао. :)

Ја не мислим да је иједан знак сам за себе лош. Лоше могу бити комбинације одређених знакова са понеким конкретним натусом. Ја немам неко одређено мишљење о шкорпијама (осим што лако уочим женске особе са венером у том знаку :P) али зато имам искуства са људима који најбољу намеру тумаче као убоде. Па врате. Ту се негде покрене перпетум мобиле, па онда "не ваљају" ни једни ни други, а у ствари их само није ни требало спајати.

Nevesto,
Vise nego ocigledno je da nisi imala nikada vecih problema u zivotu i samim tim nisi kompetentna da savetujes. Videla bih tebe kako se boris kad jedino sto mozes je da pobjegnes u san! To stanje je meni poznato i tako sam prezivjela duze vrijeme. Neka cuje razlicita misljenja pa nek vidi sta joj odgovara. A ti pocinjes sve vise da me nerviras. Devica si u horoskopu? Vidi se sirovi razum iz aviona! Ili ti je Merkur u Devici?
Koje od toga?

Kamaele, pocetak ovog posta vazi i za tebe. Nek oladi Saturn dok se malo ne povrati. Kad radis nesto na silu, nikakve vajde od toga!

Poslednja izmena:
Snow,mislim da si malo nervoznija danas,opusti se.Neka devojka odluci za sebe,ako ce uopste da odlucuje,a ne dopusti struji da je nosi.Neka uradi sta misli da treba,da nastavi da spava i saceka neko bolje vreme,ili da presece to tako sto ce uloziti energiju u prevazilazenje toga.

Ti si bila u tom stanju i prezivela ali nisi resila uzrok problema koji je doveo do takve situacije.,a ja radim svakodnevno sa ljudima koji imaju slicne probleme kao ova devojka i ne govorim bilo sta nego ono sto bi moglo njoj da pomogne,a sto se dosada pokazalo u praksi kao metod koji daje uspeh.

Saturn je tu,on je najaca planeta u horoskopu,i treba ga pominjati i skretati paznju na njega,njegovu simboliku,i onoga sto trazi od coveka i sto daje.Ko je slab i ko bezi od sopstvenih obaveza i odgovornosti kako prema sebi tako i prema drugima,bolje da ga ne pominje,jer izaziva asocijacije i podsecanje na ono sto je osoba trebala uraditi a nije,pa je doslo do bolesti ili nekog bedaka.

Pobeci od njega se ne moze,moze se samo uhvatiti u kostac sa zivotom i izboriti za bolje.

Nevesto,
Vise nego ocigledno je da nisi imala nikada vecih problema u zivotu i samim tim nisi kompetentna da savetujes. Videla bih tebe kako se boris kad jedino sto mozes je da pobjegnes u san! To stanje je meni poznato i tako sam prezivjela duze vrijeme. Neka cuje razlicita misljenja pa nek vidi sta joj odgovara. A ti pocinjes sve vise da me nerviras. Devica si u horoskopu? Vidi se sirovi razum iz aviona! Ili ti je Merkur u Devici?
Koje od toga?

Kamaele, pocetak ovog posta vazi i za tebe. Nek oladi Saturn dok se malo ne povrati. Kad radis nesto na silu, nikakve vajde od toga!
Јао, ћао, Снешка. Јеси л` то ти? :D Како оно беше, Dreamw? :)

Nevesto,
Vise nego ocigledno je da nisi imala nikada vecih problema u zivotu i samim tim nisi kompetentna da savetujes.[/B] Videla bih tebe kako se boris kad jedino sto mozes je da pobjegnes u san! To stanje je meni poznato i tako sam prezivjela duze vrijeme. Neka cuje razlicita misljenja pa nek vidi sta joj odgovara. A ti pocinjes sve vise da me nerviras. Devica si u horoskopu? Vidi se sirovi razum iz aviona! Ili ti je Merkur u Devici?
Koje od toga?

bold... :zcepanje:

opet ti glumiš žrtvu?

škorpija... :lol: sa merkurom u škorpiji... :lol:

ebo te, ala si omanula... u svemu... sada možeš dalje da nastaviš da deliš savete drugima, a ni sebi nisi mogla da pomogneš. :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Ако је то она "моја" Снешка, има дозволу да ме анализира до миле воље. :) Ако се сећа моје карте (а има је и у потпису вала), подсетиће се зашто је то раније било но-но. :) Ал` је и поред свега готивим.

Ако је то она "моја" Снешка, има дозволу да ме анализира до миле воље. :) Ако се сећа моје карте (а има је и у потпису вала), подсетиће се зашто је то раније било но-но. :) Ал` је и поред свега готивим.
Miso, nisam ja tvoja Sneska.

А комбинација вага-подзнак ован? :lol:

Ovan će prevladati u drugoj polovici života, verovatno, tako da je to tvrdoglavo, svojeglavo stvorenje koje je nemoguće dotaći, kao vagu, npr., vaga je osetljiva, želim ti da dominira vaga...nisu loši, malo posesivni, uglađeni, i tako to. Vole da im se ugodi.
A kombinacija je čudna. Ili - ili.

Kod kadjenja.

..ово место исто треба окадити...:pop2::pop2::pop2:

Jedan kad od kadije :guza:

smileyvault-cute-big-smiley-animated-013.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back