ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada sam sanjala pokojnog oca poslednji put, bio je svestan da je mrtav. Fizički je bio on, ali mlađi i delovao je tako spokojno da sam prosto uživala u tom snu, što se veoma retko dešava kada sanjam. Razgovarali smo i iz tog razgovora sam, baš kao što ti kažeš Adeptus, na neki telepatski način znala da zna mnogo više mi. Sve u svemu, dao mi je do znanja da će sve biti u redu, da ne treba da se plašim smrti ... tako se i dan danas osećam.

Upravo tako...

MUMIJA KOJA SEDI
SAM U TOKU MEDITACIJE
PREKINU VRPCU I OTISAO
U ASTRAL
vlcsnap16681ym0.jpg

Pa dovoljno dobar razlog...

Namerno ili slučajno?
Namerno....Posto te upoznao astral, meditrajuci odlazi je na nju, presekao srbrnu nit koja ga vezivala za teleo i meditrajuci umro..Time je pomogao svom narodu da zemlja bude plodnija..Izuzetna emisisa na Histori , o mumuji koja sedi....Mozda nadjete na yotube.....Ima jedna ista i u Japanu....

Ne znam...mislim da se to dеšava samo izabranim.
Mislim zašto se nekom dešavaju AP a nekom ne?
Nema tu baš puno nekog vežbanja.

AP se dešava svima :)
Svake noći, tvoje astralno telo luta...samo što su ljudi nesvesni toga..pa kažu..sanjao sam to i to :).
Astralna projekcija je osvešćivanje tog putovanja.
A nemali broj može to svesno da radi..zapravo, i nije toliko teško.

Spavač, ja tu srebrnu nit nikad nisam videla... koliko god se osvrtala, astralno sam se bečila, gledala oko sebe... i cvrc, ništa :lol: .

Skrivena, sigurna sam da ćeš uživati u tehnici :heart: .

Svake noći, tvoje astralno telo luta...samo što su ljudi nesvesni toga..pa kažu..sanjao sam to i to :).

Spavač, ja tu srebrnu nit nikad nisam videla... koliko god se osvrtala, astralno sam se bečila, gledala oko sebe... i cvrc, ništa :lol: .

Nadam se da će se i meni desiti pa da razmenjujemo iskustva.:D
U stvari,da se ispravim,kako si mi objasnila,da ću postati svestan nje.

Verujem :)

Za srebrnu nit sam čula i čitala o tome, ali je nisam videla.

Da pojasnim stvari....Ja govori o AP koja se izvodi u budnom stanju uz pomoc tehnike meditacje.....Valeri prica o lucidnim snovima i to nisu iste stvari...Kako smo i ranije ulazili u polemiku o tome, nebih oept da se ponavljam...A forumu ima jos dvoje koji znaju da u budnom stanju putem meditacije posete astral..Toliko...

Da pojasnim stvari....Ja govori o AP koja se izvodi u budnom stanju uz pomoc tehnike meditacje.....Valeri prica o lucidnim snovima i to nisu iste stvari...Kako smo i ranije ulazili u polemiku o tome, nebih oept da se ponavljam...A forumu ima jos dvoje koji znaju da u budnom stanju putem meditacije posete astral..Toliko...

Da, neki smatraju da se lucidi odvijaju u sopstvenom kreiranom svetu, a AP se odnosi na kretanje u "realnom prostoru i vremenu"... si na to mislio?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back