ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oooo da da da ....... to je taj čuveni majstor višestrukih citiranja :lol:
to je jedna od stvari koje mi nedostaju iz A1 :lol:

Palo mi je na pamet dok sam citirala da ces to reci :lol:

Ma daajjj..ne ćemo preterivati :roll: Na mene nisi ni pola pakovanja gumica istrošila :roll:

Malo li je, znas li ti posto su gumice? :evil:

ja sam rešio da budem ultra miran i da ne dajem povod za brisanje, dok ne pređem 10000 postova :lol:

Ajde i to cudo da vidimo :lol:
A onda dvostruko slavlje, sto si bio miran i 10 000 postova :lol:

tako je i tamo bilo .... primiriš se malo, pa onda sevne svima sve odgovoreno odjednom :lol:

e, a je l' na 10000 postajem legenda umesto buduće legende? :lol:

Pa lakse, sve odjednom zavrsis :lol:

Onda postajes stara legenda :lol:

Ko ti je kriv što kupuješ one najskuplje .:lol: Lepo sam ti rekla da one kineske koristiš za naše brljotine...nisi me poslušala :roll: :lol:

A, pa ne mogu ja za vas te jeftine kineske, niste vi bilo ko, za vas samo markirane gumice :lol:

a jedno veče smo joj baš olakšali, pisanjem belim slovima :lol:

Pa da znas da jeste, lakse mi da obrisem nego da editujem :lol:

A, pa ne mogu ja za vas te jeftine kineske, niste vi bilo ko, za vas samo markirane gumice :lol:
Mi smo čuli da te tvoje gumice ne mogu da se potroše ma koliko ih koristila .lol: Nismo poverovali u to pa smo se dogovorili da se lično uverimo:lol: Inače...mi smo fini..ne bi nam nikada spam pao na pamet :lol:

misliš, kad se ovako piše, onda odma' samo klikneš delete, i ne razmišljaš? :lol:

šalaaaaaaaa :lol: neću više :lol:

Ne samo kliknem na citiraj i vidim ceo tekst, ne moram da se mucim i markiram :p :lol:
I nemoj, inace cu da citiram onaj tvoj post sa obecanjem od malopre :lol:

Ma ne, kumili...samo obriše smajlija...tekst ostane :lol:

:lol:

Obisla sam vas, videla da ste dobri i da me ne brukate po selu :lol: i sad mogu mirno ici na spavanje, bez nocnih mora :lol:

LN i LS-te :cmok2:

I specijalno za Loku, da lepse spava http://forum.krstarica.com/showthre...i-kaladont?p=16548633&viewfull=1#post16548633

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back