ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spavač, pa ti si gost i u ovom caffe-u?
Dobro veče svima...Mesec se polako bliži ka punoj fazi, za skoro dva dana..fin period za započinjanje novih delatnosti.
A posebno za rad na snovima ;).

Neprijatnost :lol: .
Iliti da pojasnim..zvučiš ko da si imao košmar :lol: .

Btw ja znam nekad i forum da sanjam, nakon višesatnog piljenja u monitor :lol: .
Pozdravljam gazdaricu od caffe-a,mi smo se par dana već sami služili,nadam se da ne zamerate :)
U vezi tih forumaških snova...ja sam imao dosta realistične snove posle kojih više nisam mogao da spavam.
Morao sam da ostajem budan,i zapisujem ih.Snovi su u vezi forumaške enregije,virtuelne komunikacije...

Neprijatnost :lol: .
Iliti da pojasnim..zvučiš ko da si imao košmar :lol: .

Btw ja znam nekad i forum da sanjam, nakon višesatnog piljenja u monitor :lol: .

ma nije bilo neprijatno ... mislim nije ni nešto vatreno ili štatijaznam, al' ok skroz :lol:

evo i ti si sanjala ... i Rus... :lol:

je l' se možemo nekako dogovoriti, pa da se sanjamo svi međusobno, koji smo ovde? :lol:

Pa, ako provedemo veći deo dana ispred monitora, onda je normalno da nam se veći deo toga utisne u podsvest :lol: .
A sad ozbiljno - projekti zajedničkog sanjanja nisu nemogući, al su teški. Evo, pitajte Spavača, on je espert u tome.

Rus, samo napred (što se posluženja tiče). Ovde smo svi naši :mrgreen: .

Inače, meni snovi predstavljaju bitan deo života. I obični snovi, i lucidni..

Pozdravljam gazdaricu od caffe-a,mi smo se par dana već sami služili,nadam se da ne zamerate :)
U vezi tih forumaških snova...ja sam imao dosta realistične snove posle kojih više nisam mogao da spavam.
Morao sam da ostajem budan,i zapisujem ih.Snovi su u vezi forumaške enregije,virtuelne komunikacije...

Rus i meni se ako dugo ostanem pred monitorom desi da sanjam forum...Ima i telepatije to ne zanemaruj ima forumasa sa raznim mocima.....

Slusaj pitanje sta je dalmatika, sluzba neka ili slicno...Ali o tome drugom prilikom...Smedj si, cetralna Srbija, IMAS BRATA, AURA PULSIRA NEJEDNAKO I MENJA BOJU, IMAS MANJE PSIHICKE PROBLEME VEZANE ZA SAMOPUZDANJE....nemas stalnu devojku ali patis za jednom...imao si jedno traumaticno iskustvo....Eto....

Ruski Rulet, lucidni snovi su oni u kojima si svestan da sanjaš. Sanjaš i znaš da je to san, i da tvoje uspavano telo bezbrižno leži u krevetu dok ti lutaš unaokolo :).
Možeš s nama podeliti šta si sanjao...ima i tema na "Ezoterija-ostalo" o analizi snova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back