ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja u to ne verujem
možda ko veruje na njega i deluje...ali mislim da je to više zato što veruje, nego što kristali deluju

Ima tu dosta zezalica..
moze i obican kamen,ukoliko je mesto jako energetsko polje onda ga isprogramiras i imas savrsen cistac..
operes ga s,vremena na vreme mlakom vodom i ok je..iako i nije neki poseban kristal,sto ne tvrdim 100%,ipak ima i jakih poznavalaca kristala i raznih nacina na koji deluju..

- - - - - - - - - -

Sve onda deluje ili ne deluje po toj logici
Zato i postoje placebo lekovi

- - - - - - - - - -

Nema to veze sa tim muško ženskim pričama
Niste se ukačili
I to je to

- - - - - - - - - -

A šta je svetlo a šta tamno?
ti to znas..;)
Uvek ih je bilo i bice ih.

Aj bre sacekao j,i ispostovao je dva dana max..al nije moj tip..jest da je slobodna,al ims u Bg muskih pun pistolj.:lol:
Mada nije to,i ja sam poseban,al na svetloj strani..tako da sa tamnima i ne prijajaju mi bas.;)

Koliko sam ja tih baba vračara upoznao i video, te sipaj olovo, te žar, te neke kvazi-hrišćanske magije (da se sanja sv. Petka i sv. Nikola, da donesu pomoć). Mogu pet knjiga o tom fenomenu kod nas da napišem. A meni lično je najgore to što ljudi automatski to svep ovezuju sa vračanjem i astrologiju automatski stavljaju u isti koš sa tim glupostima.

I onda tako Serije, kao recimo The Magicians (Mada ima i u Harry Potter-u), pokupe simbole i neke kao formule, koješta nabacaju da deluju mistično i misteriozno.

Na primer Jupiter puta Merkur kroz Gama, pa su tu i hemijski elementi, a na kraju kao začin iz Kine stiše Feng Šui podela, pored kojih su poznati ''zli brojevi''. Ja to pogledam i znam da ih boli patka da se malo upute u istraživanje.

I tako to kamenje i ostale stvari ti se nakupe i počnu da se mistifikuju uz Zodijak, stavite lepo kvarc na Sunce da skuplja energiju božansku i mislite pozitivno.

Prošle ili pretprošle godine moji prijatelji su se nenormalno navukli na kamenčiće i to je išlo do te mere da su ih tretirali kao pokemone, ''komunicirali i pričali'' sa kamenjem. Kažem im ''ljudi, manite se ćorava posla'', ali ne vredi.

Barem sam uspeo da im razbijem tu iluziju da određenom znaku prija neki kamen.

Ima tu dosta zezalica..
moze i obican kamen,ukoliko je mesto jako energetsko polje onda ga isprogramiras i imas savrsen cistac..
operes ga s,vremena na vreme mlakom vodom i ok je..iako i nije neki poseban kristal,sto ne tvrdim 100%,ipak ima i jakih poznavalaca kristala i raznih nacina na koji deluju..

- - - - - - - - - -

ti to znas..;)
Uvek ih je bilo i bice ih.
Što je za nekog dan-za drugog je noć
E koliko sam ja "svetlih" upoznala-sve se u prsa busaju svojim vrlinama a ono-alhemijski NIGREDO

kod baba nikad nisam niti bih išla

- - - - - - - - - -

zašto ti je smorno ako kažem da na mene ne deluje
odlično ako na vas deluje
al na mene stvarno ne

- - - - - - - - - -

možda zato što ja u to uopšte ne verujem

kod baba nikad nisam niti bih išla

- - - - - - - - - -

zašto ti je smorno ako kažem da na mene ne deluje
odlično ako na vas deluje
al na mene stvarno ne

- - - - - - - - - -

možda zato što ja u to uopšte ne verujem

Smorna su mi večna kontrašenja,jedna te ista pametovanja, niko sebe ne vidi
Uvek isto
Dosadno
No nije svima, ja ne gledam sebe ko centar univerzuma
Odo sa Anđom da se veselim sa Prorokom
Bye:hvala:
Mislim sve je cool,sve je po pravilniku-ne trebam vam ja-uživajte

bolje ja znam kakva sam, nego što ti znaš kakva sam ja
zato i pišem da na mene niti je delovalo niti može da deluje

- - - - - - - - - -

nikakvo kontrašenje

Kad sam ja rekla da znam kakva si ti
jel te teram i ubeđujem da nosiš kamenje?
A raspravi radi rasprava sam se ovde nagledala
Najgore gubljenje vremena
Znam samo šta me smara
A ova priča posebno

ako te smara što mi odgovaraš

mene kad smara il iskuliram il se isključim

- - - - - - - - - -

a trenutno mi je dosadno a ovde se piskara pa navratila :lol:

- - - - - - - - - -

uzbuđujete se oko gluposti

- - - - - - - - - -

Dakle, da ukombinujem Japanca i Nemca, dva tehnološka giganta, dva Ovna :ok: Inače mi je Jupiter u Ovnu pa mi je to sve kao da sam dete u prodavnici igračaka.

Ništa, skupiću i kupiću za mesec dana. Na sreću imam ljude u Kanadi koji to mogu da pokupe za mene pa da donesu tu oko Božića...

Hvala još jednom!

- - - - - - - - - -

Kakvo je stanje sada? Evo ga vikend, tu sam, pa ću da vidim već natal. :mrgreen:

rekla mi je da te kontaktirala i odushevila se koliko si joj stvari pogodio...:D

hvala puno...:heart:

ne može nero ako ne veruješ
Jasno,ja samo sledim instikte i razna cula koja me vode..
do sad me nisu zeznula,,,
Ja sam dete prirode,nazalost to niko ne moze da hvati a i nema potrebe,,
al sva ta altrenativna lecenja raznim kristalima,tajvanskom mazazom i itd,,za mene je gupost,
on ce izvuci moj duh i spojiti ga sa neznam cim,,kad ja pogledam osobu i znam dali je Ok ili nije,,
To je radar mog tela za sebe,i jedino u sta verujem to je delimicno Astrologija,
i u sebe,,noromalno :kez;

- - - - - - - - - -

Što je za nekog dan-za drugog je noć
E koliko sam ja "svetlih" upoznala-sve se u prsa busaju svojim vrlinama a ono-alhemijski NIGREDO
kad cemo na kafu?;)

- - - - - - - - - -

Koliko sam ja tih baba vračara upoznao i video, te sipaj olovo, te žar, te neke kvazi-hrišćanske magije (da se sanja sv. Petka i sv. Nikola, da donesu pomoć). Mogu pet knjiga o tom fenomenu kod nas da napišem. A meni lično je najgore to što ljudi automatski to svep ovezuju sa vračanjem i astrologiju automatski stavljaju u isti koš sa tim glupostima.

I onda tako Serije, kao recimo The Magicians (Mada ima i u Harry Potter-u), pokupe simbole i neke kao formule, koješta nabacaju da deluju mistično i misteriozno.

Na primer Jupiter puta Merkur kroz Gama, pa su tu i hemijski elementi, a na kraju kao začin iz Kine stiše Feng Šui podela, pored kojih su poznati ''zli brojevi''. Ja to pogledam i znam da ih boli patka da se malo upute u istraživanje.

I tako to kamenje i ostale stvari ti se nakupe i počnu da se mistifikuju uz Zodijak, stavite lepo kvarc na Sunce da skuplja energiju božansku i mislite pozitivno.

Prošle ili pretprošle godine moji prijatelji su se nenormalno navukli na kamenčiće i to je išlo do te mere da su ih tretirali kao pokemone, ''komunicirali i pričali'' sa kamenjem. Kažem im ''ljudi, manite se ćorava posla'', ali ne vredi.

Barem sam uspeo da im razbijem tu iluziju da određenom znaku prija neki kamen.
Potpuno se slazem..
i nema potrebe ubedjivati,sami vide na kraju,,
da..tesko je jer ti zao jer su to oosbe koje znas i glupo ti je da im ne kazes istinu..ali ljudi imaju svoja ubedjenja koja im niko iz glave ne moze izbijati,dok i ne udare sa njom..
pa se probude :lol:

Jasno,ja samo sledim instikte i razna cula koja me vode..
do sad me nisu zeznula,,,
Ja sam dete prirode,nazalost to niko ne moze da hvati a i nema potrebe,,
al sva ta altrenativna lecenja raznim kristalima,tajvanskom mazazom i itd,,za mene je gupost,
on ce izvuci moj duh i spojiti ga sa neznam cim,,kad ja pogledam osobu i znam dali je Ok ili nije,,
To je radar mog tela za sebe,i jedino u sta verujem to je delimicno Astrologija,
i u sebe,,noromalno :kez;

- - - - - - - - - -

kad cemo na kafu?;)

Potpuno se slažem da treba biti u skladu sa prirodom
Tako da te razumem dobro -to mi je i cilj kome stremim
I da treba prvenstveno verovati u sebe
A čime će se lečiti ili verovati-čovek sam otkriva
Jer svako je univerzum za sebe
Ja sam ti nešto slično i u predhodnim postovima rekla
E sad da bi pravilno sledio sebe -čovek mora realno da se sagleda
A to malo kome uspeva

Potpuno se slažem da treba biti u skladu sa prirodom
Tako da te razumem dobro -to mi je i cilj kome stremim
I da treba prvenstveno verovati u sebe
A čime će se lečiti ili verovati-čovek sam otkriva
Jer svako je univerzum za sebe
Ja sam ti nešto slično i u predhodnim postovima rekla
E sad da bi pravilno sledio sebe -čovek mora realno da se sagleda
A to malo kome uspeva
postoji li Covek na zemlji?:rotf:
razumemo se odlicno ja i ti,,;)

Ja sam uspeo,sad smo jedno,al mi trebalo jedno 35 god ljubavi,i mazenja sa njom..
nisam to radio iz ikakvog cilja,vec iz ljubavi,,jer sam osecao to a da nisam znao zasto je to i dobro,,

Poslednja izmena:
rekla mi je da te kontaktirala i odushevila se koliko si joj stvari pogodio...:D

hvala puno...:heart:

Drago mi je. Budite pozdravljeno, neka pita nešto konkretno sledeći put, zna gde da me nađe. :ok:

- - - - - - - - - -

da..tesko je jer ti zao jer su to oosbe koje znas i glupo ti je da im ne kazes istinu..ali ljudi imaju svoja ubedjenja koja im niko iz glave ne moze izbijati,dok i ne udare sa njom..
pa se probude :lol:

Baš tako, ljudima treba dopustiti da sami odluče na kraju krajeva. Treba sprečiti baš kada je fatalna greška, pa makar se posle ceh plaćao. Eventualno će razumeti.

Tako sam posmatrao kako se jedan brak završio bukvalno za 7 dana. Posle šta da se kaže ''To je bilo mini-venčanje i mini-razvod je usledio''. Kao u nekom filmu, posle se pop jurio da ''rakrsti dvoje'', a došlo je do toga i da su kante za smeće morale da se otimaju iz zajedničkog stana. Puno drame za velike greške, telenovela presenta. :)

Poslednja izmena:
Drago mi je. Budite pozdravljeno, neka pita nešto konkretno sledeći put, zna gde da me nađe. :ok:

- - - - - - - - - -

Baš tako, ljudima treba dopustiti da sami odluče na kraju krajeva. Treba sprečiti baš kada je fatalna greška, pa makar se posle ceh plaćao. Eventualno će razumeti.

Tako sam posmatrao kako se jedan brak završio bukvalno za 7 dana. Posle šta da se kaže ''To je bilo mini-venčanje i mini-razvod je usledio''.
Samo shvati da ova rasa na planeti nisu ljudi,ili ih je jako malo i oni su za sad jako cvrsti...ovi drugi su presli pod drugom vladavinom i nema im pomoci ma koliko se trudio,,:)

Tako je jedan moj pričao pa se zamonašio. Kaže, smučili su mu se ljudi, sve je magla, odoh ja u monahe. :mrgreen: Ne odustajem ja od ljudi koji mi znače olako.

Ipak mislim da se treba potruditi oko ljudi čak i kada oni to sami ne vide, Afekti i strasti dođu brzo i brzo prođu, ostaje onaj gorak osećaj krivice i blama. Možda i potrebe da ''se okrene novi list''.

Nego, čini mi se, ljudi su kada se sve sabere i oduzme i dalje prepušteni isključivo sebe i sopsvenoj samoći. Treba to ipak nadoknaditi nekom idilom ljubavi, sa donekle poniznim ili suptilnim pristupom prema osobi koju volimo. Ljudi previše pate zbog podignutog nosa i nekih nametnutih društvenih normi kojih se ni ne pridržavaju na kraju krajeva.
Ne treba glumiti jačinu lažima već je dokazati istinom i samo istinom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back