N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Blizance Volim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Anđelka
Ajd i ti izaberi neko ime za novo kafanče

Ima par strana unazad-ebiga-na fonu sam pa jefva kucam da bih link stavljala-predlozi za novo ime-to jest novu kafanukakvo ime
- - - - - - - - - -
zvezdano nebo![]()
Ima par strana unazad-ebiga-na fonu sam pa jefva kucam da bih link stavljala-predlozi za novo ime-to jest novu kafanu

гледам где ти је јарац
поздрави тетку пуно

Pozdravicu.
Zasto Jarac?![]()
blatis mi znak
- - - - - - - - - -
mlakonjoo
јарац је мој знак због тога сам питао
Oooooooooo kakva radost
Ćao druže
To sa ovim pdf-om nema veze
Meni ne smetaju klonovi dokle god ne prave probleme
Tako da ja nemam nikakve veze sa "dobrodošlicom"

Shvatam strah od klona.Ali zasto sam bas ja licila na klona? I to posle nepuna 2 sata kad sam se prijavila stize mejl da sam klon. Pravo pitanje je , koliko je ljudi pokusalo da bude na forumu ,nakon cega su banovani? Nisam sigurno jedina... Hvala na dobrodoslici!
![]()

Trigoni dve planete su jedno, polozeni u istom znaku drugo.
Meso se ne moze svariti u roku kao biljna hrana jer covek nema jaku ph da svari meso. Meso u organizmu truli danima, jedna od posledica toga je neprijatan miris. U prevodu, ne bih te ni pipnuo ni za novac.
Pošalji podatke da ustanovimo tačnu analizu, dan, mesec i godinu rođenja, odnosno lokaciju (grad/selo) rođenja. Meni se čini da ti je Sunce zašlo u Vodoliju.
ja verujemистините приче
некад давно беше, моја сестра (рођака) је имала цимерку која се бавила (не знам стручан назив) хороскопом, правила је ваљда те наталне карте. када сам одлазио код сестре стално ми је тражила да ту наталну карту направи. реко ајд. направила и нешто ми причала што ја ништа нисам разумео јер ме ни тада није интересовало. међутим када је прошло мање од месец дана она се обесила.
друга прича
комшиница која се такође бавила тим мамбоџамбо стварима (извињавам се што користим тај назив) само што су биле неке карте са сликама у питању. и окреће ли окреће оне карте па ми каже да извучем "одавде, оданде" и онда чини ми се да ми је рекла е сад извуци једну карту (онако мистичним тоном) извучем карту на којој је нацртан костур, ако се добро сећам карта смрт онако црна позадина. тргнула се, морам признати да сам се мало и ја уплашио и питам је шта је било, она понавља ништа ништа добре су ти карте, питам је за ту карту (смрт) она рече али онако усплахирено то може да значи свашта и оде. пар дана сам се мало размишљао није ваљда да ћу да рикнем овако млад било ми је двадесетак година, кад не лези враже после тога и она за непун месец одлепрша у вечна ловишта.
ова два догађаја су била у кратком временском периоду један за другим
тако да не би ја више то радио.
ово су истините приче и не морате да ми верујете.
много година је прошло а мене је баш дуго прогањало све то што се издешавало.