ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
N3W, tebi je Mila muškobanjasta? Meni je ona neverovatno sexy, kad sam bio klinac bio sam zaljubljen u njen lik iz Petog elementa.

Zanimljivo, meni nije sexy nimalo. :) Meni su muškobanjaste žene jakih vilica, lošeg stila za oblačenje, širokih ramena, izgledaju kao dečaci i generalno su krupnije od drugih devojaka, kako u strukovima, tako i u glavudžama.

Ona je baš onaj manekenski tip ribe, isto kao i Šeron Stoun. Suprotan primer bi bila recimo Deniz Ričards koja puca od oblina...

seron_stoun.jpg

Meni nimalo privlačna.

Gledao si. I omasio sve.Izmislio dogadjaje . :P

Nije istina.

Upravo sam pregledao sve poruke koje smo ja i ti razmenili u PP, sve su bile površnog karaktera na kraju čega sam ti rekao da ti imaš previše vremena, te da ti je dosadno i da pređeš na neku konkretnu temu.

Takođe sam na osnovu tadašnje situacije otkrio da si u znaku Jarca, a u podznaku Devica (na šta si mi odgovorila ''to si mogao da pročitaš''). Iskreno, mislim da si me pomešala s nekim jer ja ne radim natalne karte na forumu, nikada nisam, nikada i neću s obzirom da to nije pravilna metoda.

Nasuprot toga, jesam mnogim ljudima pomogao kada je reč o astrologiji i njihovim aspektima kada god su mi postavili neko pitanje na tu temu, pod uslovom da sam ja imao dovoljno vremena za takvo nešto. Kada god osetim da neko zaista želi da krene u ozbiljnu analizu, ja predložim da poseti astrologa uživo jer se to preko foruma - ne radi. :)

Moguće je, pak, da sam ti odgovorio na neku poruku ako si postavljala nat. kartu negde.

Sada me interesuje da li se to zaista dogodilo jer se ja ne sećam toga.

Poslednja izmena:

dzaba krijes godiste to se jako lako izracuna preko karte :P

Od ovih planeta u XII polju najbolje moze da se ispolji Venera jer ona nije ukljestena.
Ovo je nezna Venera i mastovita,dosetljiva.Jos je u polju Riba.
Jesu ti ceste tajne veze?
Ve60Mo je lep aspekt,Ve90Ne moze da ti donese da previse idealizujes partnere,da ih vidis onakvima kakvi oni nisu.
Ve120Ju bi trebalo da ti donosi dosta uzivanja u ljubavi,hedonizam,putovanja,novac,nekretnine.

- - - - - - - - - -

Nije istina.

Upravo sam pregledao sve poruke koje smo ja i ti razmenili u PP, sve su bile površnog karaktera na kraju čega sam ti rekao da ti imaš previše vremena, te da ti je dosadno i da pređeš na neku konkretnu temu.

Takođe sam na osnovu tadašnje situacije otkrio da si u znaku Jarca, a u podznaku Devica (na šta si mi odgovorila ''to si mogao da pročitaš''). Iskreno, mislim da si me pomešala s nekim jer ja ne radim natalne karte na forumu, nikada nisam, nikada i neću s obzirom da to nije pravilna metoda.

Nasuprot toga, jesam mnogim ljudima pomogao kada je reč o astrologiji i njihovim aspektima kada god su mi postavili neko pitanje na tu temu, pod uslovom da sam ja imao dovoljno vremena za takvo nešto. Kada god osetim da neko zaista želi da krene u ozbiljnu analizu, ja predložim da poseti astrologa uživo jer se to preko foruma - ne radi. :)

Moguće je, pak, da sam ti odgovorio na neku poruku ako si postavljala nat. kartu negde.

Sada me interesuje da li se to zaista dogodilo jer se ja ne sećam toga.

Ne u pp nego na forumu.Ne znam tacno na kojoj temi.Nema potrebe da te lazem a pamcenje imam jaaako dobro.

Od ovih planeta u XII polju najbolje moze da se ispolji Venera jer ona nije ukljestena.
Ve60Mo je lep aspekt,Ve90Ne moze da ti donese da previse idealizujes partnere,da ih vidis onakvima kakvi oni nisu.
Ve120Ju bi trebalo da ti donosi dosta uzivanja u ljubavi,hedonizam,putovanja,novac,nekretnine.

- - - - - - - - - -

Ne u pp nego na forumu.Ne znam tacno na kojoj temi.Nema potrebe da te lazem a pamcenje imam jaaako dobro.
eno isto rekoh
a još joj je ta Venera vladar pa je i lepa i zgodna

Poslala si mi poruku ''Jel si mi tražio kartu'', na šta sam ja persirao da ukoliko to želiš i postaviš, na šta si ti odgovorila da nema potrebe da persiram zbog toga što si relativno mlada i da si lupila za muškarca u inostranstvu.

Dakle, kartu video nisam. Niti je bilo pitanja. Mouće je da je to bilo na osnovu neke od tema, ali grešiš smatrajući dasi dobila analizu karte na kontu jednog odgovora na nekoj od tema. Kamo sreće da je to tako lako. :rotf:

- - - - - - - - - -

To vi sto znate da racunate :p

Nego, nisu.
Mozda malo idealizujem, :lol:
I ovo je prilicno tacno. :D

Poslala si mi poruku ''Jel si mi tražio kartu'', na šta sam ja persirao da ukoliko to želiš i postaviš, na šta si ti odgovorila da nema potrebe da persiram zbog toga što si relativno mlada i da si lupila za muškarca u inostranstvu.

Dakle, kartu video nisam. Niti je bilo pitanja. Mouće je da je to bilo na osnovu neke od tema, ali grešiš smatrajući dasi dobila analizu karte na kontu jednog odgovora na nekoj od tema. Kamo sreće da je to tako lako. :rotf:

Ok,ajde opet procitaj. Na TEMI si mi pisao.

Nema potrebe da se ljutis,samo kazem da si sve omasio sto si mi napisao.

A secam se da si pisao i o nekim tragedijama u porodici kada sam bila mala.

Ok,ajde opet procitaj. Na TEMI si mi pisao.

Nema potrebe da se ljutis,samo kazem da si sve omasio sto si mi napisao.

A secam se da si pisao i o nekim tragedijama u porodici kada sam bila mala.

:roll:

Pođi od logike, ako sam ti tražio da postaviš kartu, očigledno je da ti nisam radio ništa.
Ako ti javno kažem, a to svi znaju ovde, da ne radim natalne karte na forumu, onda to moraš uzeti kao činjenicu.

Ovakvo ponašanje ne pomaže, pogotovo ne kada me optužuješ za astrološko nezanje, a pogotovo ne nakon što ti objašnjavam da je VII kuća, u stvari, kuća partnerstva, a tek ne nakon što sam odvojio toliko vremena danapišem kvalitetan post o astrologiji, a pogotovo imajući u vidu moje astrološko znanje.

Ako ćeš da se ponašaš tako zbog toga što nisi u pravu i da se koristiš lažima, onda nemamo šta dalje da komuniciramo na tu temu.

Druga stvar, u astrologiji se ništa ''ne maši'' ili ''pogađa''. Astrologija nije gledanje u pasulj.

A treće, da bi ti mene naljutila, moraš ipak da malčice odrasteš i dokažeš da si sposobna prvenstveno za zrelu komunikaciju, pa tek onda nešto drugo. Ako želiš da postaviš astrološko pitanje na koje možda i čak dobiješ odgovor, da bi posle rekla u privatnim porukama da si se zajebavala iz dosade, to je stvar nezrelosti koju, ironično, prebacuješ kao moju negativnu stranu. :)

Poslednja izmena:
:roll:

Pođi od logike, ako sam ti tražio da postaviš kartu, očigledno je da ti nisam radio ništa.
Ako ti javno kažem, a to svi znaju ovde, da ne radim natalne karte na forumu, onda to moraš uzeti kao činjenicu.

Ovakvo ponašanje ne pomaže, pogotovo ne kada me optužuješ za astrološko nezanje, a pogotovo ne nakon što ti objašnjavam da je VII kuća, u stvari, kuća partnerstva, a tek ne nakon što sam odvojio toliko vremena danapišem kvalitetan post o astrologiji, a pogotovo imajući u vidu moje astrološko znanje.

Ako ćeš da se ponašaš tako zbog toga što nisi u pravu i da se koristiš lažima, onda nemamo šta dalje da komuniciramo na tu temu.

Kazem ti,komentarisao si mi kartu i omasio si sve.

Pisao si o tragedijama u porodici koje ne postoje.

Poslednja izmena:
Sujeta se mora na drugi način rešavati, u što daljem krugu od mene. Ja se izuzetno gadim na laži i sve vrste obmana kao neko ko ima Saturn u preciznoj konjunkciji sa Suncem. Dakle, to kod mene ne prolazi. Ako postoji neka dilema, to se može rešiti na učtiv i jasan način, a ne pokušajima niskih udaraca koji su okarakterisani nejasnoćama i generalnom konfuzijom.

Moram se izviniti jer sada zaista moram ići, a ukoliko i dalje postoje nejasnoće po pitanju ovoga slobodno mi napiši(te) i objasniću o čemu se radi. Laku noć :)

Poslednja izmena od moderatora:
da si stvarno profesionalan

Moraš naći bolje argumente jer ti ne znaš i osnovu toga da je VII kuća, kuća partnerstva. Predlažem, u tom slučaju, da se vratiš dnevnim aktivnostima spamovanja PDF muškarci ili šta je već tebi veoma bitno.

Astrologija je deo mog života, a ti sigurno o tome nisi ni merodavna, a ni vredonosna da odlučuješ koliko sam ja profesionalan, pogotovo ne nakon što je veoma jasno da ti nat. kartu nikada nisam radio. Ostavljam na tome...

To nisu niski udarci nego neznanje.
Ne kazem da sam ja profi pa se tako i ne ponasam.

Ali sama tvoja profesionalnost i znanje se ogledaju u recenici da TA i MA kod tebe ne postoje. Mislim,stvarno? :lol:

a sta ti radis?miksujes astrologiju?

Nisi znao ni sta TA znaci. Jel izmiksujes i pravila mundane usput?

Daj molim te.

I hoces da kazes,da se ne secas da si nekom pisao o tragedijama u porodicama?

Ajde opravdaj so0sa ;)

Moraš naći bolje argumente jer ti ne znaš i osnovu toga da je VII kuća, kuća partnerstva. Predlažem, u tom slučaju, da se vratiš dnevnim aktivnostima spamovanja PDF muškarci ili šta je već tebi veoma bitno.

Astrologija je deo mog života, a ti sigurno o tome nisi ni merodavna, a ni vredonosna da odlučuješ koliko sam ja profesionalan, pogotovo ne nakon što je veoma jasno da ti nat. kartu nikada nisam radio. Ostavljam na tome...

za nekog ko tvrdi da ima toliko godina iskustva je SRAMOTA da nalupa onakve stvari

ако могу да се умјешам, нешто јесте коментарисао али очито да није радио ту наталну карту (ако се мисли на оне кругове и некакве "куће") сем ако нисте нешто преко пп :per:

VIIp predstavlja prvi brak,vrh V polja ukazuje na ljubavne partnere (period decka i devojke,veze)

vrh VII polja je prvi bracni partner

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back