ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

nista, prebacila sam ih na profil u album, pa koga zanima moze tamo da ih vidi...
nove stolove izmedu automata cu verovatno sutra poruciti i sad mi samo ovaj sank bode oci, ali i njega cu jednog dana da promenim...:p

morate makar jednom u životu da se napijete sa Škorpijom

Е, ово је прича за себе :mrgreen: На страну то што имам високу толеранцију према алкохолу, али ортак Шкорпија је краљ алкохолисања. Довео је то до уметности.

Е, ово је прича за себе :mrgreen: На страну то што имам високу толеранцију према алкохолу, али ортак Шкорпија је краљ алкохолисања. Довео је то до уметности.

Ja volim da se napijem sa Škorpijom
Onda se i prodobre
A duhovite su i ovako i onako
Al najviše volim da meračim sa Vodolijama

Ćao dušo!
Pa nije sve tačno-no i ne može da bude-jer ponašanje pod gasom ne određuje Sunce
Za Strelca i Blizanca su totalno omanuli
Strelac ume da bude agresivan-ali trezan
Kao i Škorpija se prodobri kad malo cvrcne
Opasni su oni koji potiskuju agresiju u normalnom stanju-pa kad im alkohol oslobodi kočnice-eto srranja
Dakle znaci koji su introvertni

Da ti posaljem bracu :lol:
Dve skorpije ;)

Ćao dušo!
Pa nije sve tačno-no i ne može da bude-jer ponašanje pod gasom ne određuje Sunce
Za Strelca i Blizanca su totalno omanuli
Strelac ume da bude agresivan-ali trezan
Kao i Škorpija se prodobri kad malo cvrcne
Opasni su oni koji potiskuju agresiju u normalnom stanju-pa kad im alkohol oslobodi kočnice-eto srranja
Dakle znaci koji su introvertni

Zdravo agi :zag:

Ovi moji se ne prodobre :(

Хехе, може наравно :mrgreen: ето ме у Blue Moon ноћас, петак је :mrgreen:

Управо сам добио ИЗУЗЕТНО фантастичну вест и не могу да опишем колико сам срећан и колико ми је драго :mrgreen:

Хвала ти пуно :ok:

Вест је приватне природе па не бих о томе, али на ово сам чекао пуних десет година! Огроман камен са срца ми је пао.

Хвала ти пуно :ok:

Вест је приватне природе па не бих о томе, али на ово сам чекао пуних десет година! Огроман камен са срца ми је пао.

Meni je drago da se raduješ:):):)
Razlog -nebitno je da znam!
Čak i bolje da ga ne objavljuješ-i da nije intiman-zbog UROKA!
(Čujem smeh i šibam varnice:D:D:D. )
Da i nama malo svane (ovo Saturn iz mene govori) :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: N3W
Хехе, може наравно :mrgreen: ето ме у Blue Moon ноћас, петак је :mrgreen:

Управо сам добио ИЗУЗЕТНО фантастичну вест и не могу да опишем колико сам срећан и колико ми је драго :mrgreen:

Čestitam! Zaslužio si svako dobro, ako ni zbog čega drugog onda zato što si mi toliko puta izašao u susret.:mrgreen: Pozitivna karma na delu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back