Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

morate makar jednom u životu da se napijete sa Škorpijom
На страну то што имам високу толеранцију према алкохолу, али ортак Шкорпија је краљ алкохолисања. Довео је то до уметности.Е, ово је прича за себеНа страну то што имам високу толеранцију према алкохолу, али ортак Шкорпија је краљ алкохолисања. Довео је то до уметности.
Pozdrav svima u kafani
Za dame
Koliko je ovo istinito agi?
http://www.krstarica.com/horoskop/astrologija/horoskop-vas-odaje-kakvi-ste-kad-pijete/

Постану далеко дружељубивији, да, да.![]()
Е, ово је прича за себеНа страну то што имам високу толеранцију према алкохолу, али ортак Шкорпија је краљ алкохолисања. Довео је то до уметности.

Ćao dušo!
Pa nije sve tačno-no i ne može da bude-jer ponašanje pod gasom ne određuje Sunce
Za Strelca i Blizanca su totalno omanuli
Strelac ume da bude agresivan-ali trezan
Kao i Škorpija se prodobri kad malo cvrcne
Opasni su oni koji potiskuju agresiju u normalnom stanju-pa kad im alkohol oslobodi kočnice-eto srranja
Dakle znaci koji su introvertni

Da ti posaljem bracu
Dve skorpije
Zdravo agi
Ovi moji se ne prodobre![]()
ето ме у Blue Moon ноћас, петак је 

Хехе, може наравноето ме у Blue Moon ноћас, петак је
Управо сам добио ИЗУЗЕТНО фантастичну вест и не могу да опишем колико сам срећан и колико ми је драго![]()
Хвала ти пуно![]()
Вест је приватне природе па не бих о томе, али на ово сам чекао пуних десет година! Огроман камен са срца ми је пао.

Хехе, може наравноето ме у Blue Moon ноћас, петак је
Управо сам добио ИЗУЗЕТНО фантастичну вест и не могу да опишем колико сам срећан и колико ми је драго![]()
Pozitivna karma na delu!