ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam bila na izletu. Da ostanem dosledna temi podforuma :D , sve što sam doživela spada u simboliku same Tarot Arkane - Carica :) ..pošto upravo ona predstavlja i bogatstvo prirode.
A za inspiraciju je bila "nadležna" Zvezda!! :)

Evo nekih detaljčića ...

Neverovatno koliko se za nas ezoteričare može pronaći inspiracije u prirodi!
Eto, želela sam ovo da podelim s vama :rumenko: .

Um... zdravo. :) Ima li koga?

Nisam baš došao u najlepše vreme tj. kako kome. Saturn egzaltiran Venerom u padu, što će još neko vreme biti ublaženo Marsom u tradicionalnom sedištu. No čeka ga Strelac pre Jarca, a Venera je ovog puta kao za inat našla da izvodi svakakve akrobacije u toj Škorpiji. Stagnacija, pa retrogradnost, pa još malo Vage, ali stvarno pokvareno činjenicom da će tu biti retro pa opet stagnirati i tek na kraju istrošiti malo preostale vage na ubrzanje. A tu je čeka opet i cela Škorpija da se pređe. Da li imate viziju osobe koja je naišla na silne probleme i potonula, pa se podigla i krenula sve ispočetka? :( Ne raduje me uopšte. Muke i za nju i za Saturna kome prenosi raspoloženje, a ni Mars je neće smirivati dok bude prolazio kroz strelca. Ko bi rekao da ta muška planeta ima toliko dostojanstva u vodi.

Jupiter i Uran se združili nešto, samo prate jedan drugog kao Stanlio i Olio. :) Oko 19.09. će opet da se kresne varnica između njih i nadam se da to neće da označi još neku katastrofu širih razmera. Sreća je da se to još neće desiti u Ovnu, jer ne moram da pominjem reč "rat".

Zadnja grupa u ovom trenutku su So u Devici i njegov vladar Merkur u sedištu i egzaltiran. Ok, makar tu se vidi malo Sunca, osim što je u ovom momentu Merkur pomalo zasenjen istim.

Meni se baš i ne sviđa, kucam tamnosivo na svetlosivom jer nisu podesili boju teksta za formu gde se kuca poruka. Takođe radi sporije a istom služi... ček` da vidim mogu li da vratim stari skin. Em efikasniji, em radi. Šit, izgleda da ne mogu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back