- Poruka
- 115.812
Kako je divno što postoje ljudi koji te obasjaju i raspolože čim ih ugledaš (pročitaš)! Hvala Egona!agatha nedostajala si ovde
)O(
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je divno što postoje ljudi koji te obasjaju i raspolože čim ih ugledaš (pročitaš)! Hvala Egona!agatha nedostajala si ovde
)O(
![]()
Lepo Mišo, baš, baš, baš....Изрезак једне фотке:
![]()
Амџа нема море.e tolko i ja znamНа мојој фотки је језеро.Амџа нема море.

Аха. Шта ли воли моки у близанцима, термонуклеарке?Moj Mesec u Ribama mnogo voli more
a bre što ti voliš da se preganjašАха. Шта ли воли моки у близанцима, термонуклеарке?
Елем, за оно штa је HL1, ово ме је одушевило.
, NORMALNO da Moki u Ribočkama voli more, a takođe da ne voli preganjanjeЗев...a bre što ti voliš da se preganjaš, NORMALNO da Moki u Ribočkama voli more, a takođe da ne voli preganjanje
Pa možda to zoveš i konstruktivnom raspravom, ali uvek ima doze nekog suprostavljanja, i kritike...To ima smisla u nekim situacijama, ali kad je učestalo ja to zovem preganjanje, nema ljutišЗев...
Прегањање?

BUDI BOG S NAMA?!? Uopšte nisam agresivna, a još manje tražim kavgu, dapače vrlo sam lepo raspoložena, ali ti me očigledno ne kapiraš...Ja sam sve to kroz šalu rekla...a kome se šta priviđa je diskutabilno...no bežim od kavge, te se rado povlačim iz razgovora koji dobija ovakav tok a kakav većina ljudi ne bi uopšte negativno doživela...Laku noć....Што си агресивна? Очигледно тражиш кавгу при чему или измишљаш разлог или ти се ствари привиђају. Је л` то због неког разоговора од пре?
Ово је самосатира.ali ti me očigledno ne kapiraš
Шта је битно шта ти знаш? Ја објашњавам шта је на фотки јер поред твоје морске било коме може да буде нејасно.e tolko i ja znamНа мојој фотки је језеро.Амџа нема море.
![]()
Где неко види озбиљно питање, неко види прегањање.a bre što ti voliš da se preganjašАха. Шта ли воли моки у близанцима, термонуклеарке?,
Ма да, како поздрављаш људе на улици? "Добро јутро прегањачу!!!"većina ljudi ne bi uopšte negativno doživela...Laku noć....
Аха, видим, све води к овоме:Pa možda to zoveš i konstruktivnom raspravom, ali uvek ima doze nekog suprostavljanja, i kritike...To ima smisla u nekim situacijama, ali kad je učestalo ja to zovem preganjanje
Мхм, неко ко користи argumentum ab auctoritate сада свако противљење контекстомији назива неконструктивним...Ништа не треба ја да праштам, него лепо реци јасно да ли заиста сматраш новоградњу у Амџи футуритистичкијом од НБ. Које године изградње у Амџи си простудирала? Да ли сматраш да је доста да кажеш да си -наводим- предавала нешто или желиш да кажеш шта су ти критеријуми за "футуристичност", и како си се баш за њих одлучила те како си их вредновала да би дошла до претходно наведеног закључка /ако си/.Da prostiš, pošto sam predavala istoriju umetnosti u gimnaziji, posletani NBG je čist Socrealizam, koji je loše proistekao od predratnog Bauhausa koga ima dosta u starom BGDu, no fini ateljei i rotonde, na početku NBGa - na Starom sajmištu, su čist Bauhaus, kao i Opservatorija i kompleks oko nje na Zvezdari...
`Фала.

Ja nikog nemam nameru da vređam, nit sam vređala...čudom ne mogu da se načudim...Pored gomile uvreda koje sam tokom života dobila, NIKAD me niko nije okarakterisao kao necivilizovanu...No nema veze, pošto stvarno ne volim i ne želim konfikte, sa tobom nikad nisam ni pomišljala da ću ih imati, a očigledno se apsolutno ne razumemo, od sad pa nadalje ću te ignorisati i tako te poštedeti imaginarnih uvreda, a ti mene besmislenih kritika...a nemam problem, prilično sam emotivno ispunjena i radosna...Ово није свађа. Варница нема са неуфуранима.
Има ли нека чорба коју нећеш пробати да засолиш?
Нећеш конфликте, али је битно да си рекла шта си имала и дала довољно материјала да се расправа растееееже унедоглед. Наравно, за крај опет додаде да си емотивно испуњена и радосна иако нико није имплицирао другачије.Ja nikog nemam nameru da vređam, nit sam vređala...čudom ne mogu da se načudim...Pored gomile uvreda koje sam tokom života dobila, NIKAD me niko nije okarakterisao kao necivilizovanu...No nema veze, pošto stvarno ne volim i ne želim konfikte, sa tobom nikad nisam ni pomišljala da ću ih imati, a očigledno se apsolutno ne razumemo, od sad pa nadalje ću te ignorisati i tako te poštedeti imaginarnih uvreda, a ti mene besmislenih kritika...a nemam problem, prilično sam emotivno ispunjena i radosna...
Ево ти и савета од мене: преусмери своју енергију негде другде.Ja samo pokusavam da ti ukazem na to da si konfliktna osoba. Istina moze da zaboli ali sto se prije suocis sa njom to bolje.
Mozda je to zbog toga sto si preosjetljiv. Sa strane se bolje vidi. Razmisli...
Како иде астрологија?