ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
agatha nedostajala si ovde :)
)O(
:zag:
Kako je divno što postoje ljudi koji te obasjaju i raspolože čim ih ugledaš (pročitaš)! Hvala Egona!
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Што си агресивна? Очигледно тражиш кавгу при чему или измишљаш разлог или ти се ствари привиђају. Је л` то због неког разоговора од пре?

Што си агресивна? Очигледно тражиш кавгу при чему или измишљаш разлог или ти се ствари привиђају. Је л` то због неког разоговора од пре?
BUDI BOG S NAMA?!? Uopšte nisam agresivna, a još manje tražim kavgu, dapače vrlo sam lepo raspoložena, ali ti me očigledno ne kapiraš...Ja sam sve to kroz šalu rekla...a kome se šta priviđa je diskutabilno...no bežim od kavge, te se rado povlačim iz razgovora koji dobija ovakav tok a kakav većina ljudi ne bi uopšte negativno doživela...Laku noć....

Ај` сад ја мало.

На мојој фотки је језеро. :p Амџа нема море.
e tolko i ja znam :p
Шта је битно шта ти знаш? Ја објашњавам шта је на фотки јер поред твоје морске било коме може да буде нејасно.

Аха. Шта ли воли моки у близанцима, термонуклеарке?
a bre što ti voliš da se preganjaš:zcepanje:,
Где неко види озбиљно питање, неко види прегањање.

većina ljudi ne bi uopšte negativno doživela...Laku noć....
Ма да, како поздрављаш људе на улици? "Добро јутро прегањачу!!!"

Баш је нормално. Ајмо свима - Добро јутро, прегањачи и прегањаче! Хлеб за све прегањаче! На ТВ: добро јутро драги прегањачи!

Pa možda to zoveš i konstruktivnom raspravom, ali uvek ima doze nekog suprostavljanja, i kritike...To ima smisla u nekim situacijama, ali kad je učestalo ja to zovem preganjanje
Аха, видим, све води к овоме:

Da prostiš, pošto sam predavala istoriju umetnosti u gimnaziji, posletani NBG je čist Socrealizam, koji je loše proistekao od predratnog Bauhausa koga ima dosta u starom BGDu, no fini ateljei i rotonde, na početku NBGa - na Starom sajmištu, su čist Bauhaus, kao i Opservatorija i kompleks oko nje na Zvezdari...
Ништа не треба ја да праштам, него лепо реци јасно да ли заиста сматраш новоградњу у Амџи футуритистичкијом од НБ. Које године изградње у Амџи си простудирала? Да ли сматраш да је доста да кажеш да си -наводим- предавала нешто или желиш да кажеш шта су ти критеријуми за "футуристичност", и како си се баш за њих одлучила те како си их вредновала да би дошла до претходно наведеног закључка /ако си/.

`Фала.
Мхм, неко ко користи argumentum ab auctoritate сада свако противљење контекстомији назива неконструктивним...

Види, шта год да је твој проб, нити сам га направио нити морам да га трпим. Разговараш нецивилизовано, гађаш се увредљивим изразима непримереним ситуацији, подгреваш кавгу и још имаш образа мени нешто да пребацујеш.

Мммхх... зев... одо` на тушку.

Извињавам се људима којима нисам одговорио на поруке. Сачекајте макар до празника у децембру када не будем у шкрипцу с временом. Поздрав свима, будите позитивни! :)

Ово није свађа. Варница нема са неуфуранима. :)

Има ли нека чорба коју нећеш пробати да засолиш?
Ja nikog nemam nameru da vređam, nit sam vređala...čudom ne mogu da se načudim...Pored gomile uvreda koje sam tokom života dobila, NIKAD me niko nije okarakterisao kao necivilizovanu...No nema veze, pošto stvarno ne volim i ne želim konfikte, sa tobom nikad nisam ni pomišljala da ću ih imati, a očigledno se apsolutno ne razumemo, od sad pa nadalje ću te ignorisati i tako te poštedeti imaginarnih uvreda, a ti mene besmislenih kritika...a nemam problem, prilično sam emotivno ispunjena i radosna...

Ja nikog nemam nameru da vređam, nit sam vređala...čudom ne mogu da se načudim...Pored gomile uvreda koje sam tokom života dobila, NIKAD me niko nije okarakterisao kao necivilizovanu...No nema veze, pošto stvarno ne volim i ne želim konfikte, sa tobom nikad nisam ni pomišljala da ću ih imati, a očigledno se apsolutno ne razumemo, od sad pa nadalje ću te ignorisati i tako te poštedeti imaginarnih uvreda, a ti mene besmislenih kritika...a nemam problem, prilično sam emotivno ispunjena i radosna...
Нећеш конфликте, али је битно да си рекла шта си имала и дала довољно материјала да се расправа растееееже унедоглед. Наравно, за крај опет додаде да си емотивно испуњена и радосна иако нико није имплицирао другачије.

Мислим да сам у праву по томе како је почело. Хоћеш ли ме стварно оставити на миру? Плиииииииииииииииз!

Ja samo pokusavam da ti ukazem na to da si konfliktna osoba. Istina moze da zaboli ali sto se prije suocis sa njom to bolje.
Mozda je to zbog toga sto si preosjetljiv. Sa strane se bolje vidi. Razmisli...
Ево ти и савета од мене: преусмери своју енергију негде другде. :) Како иде астрологија?

^^
Да сложимо у тону форума. Мене такве сцене чекају док је Sa 90 Ju. Јупи у Сатурну гадном лаву, Сатурн горак и зајеђен у шкорпији. Ниједан неће сјајно проћи а обојицу је тешко померити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back