ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma znao sam za foru brzi.....Ja radim na programu kotrole uma, i mediske propagande na nasim prostorima....Zar stvarno nasedas na moju laznu naivnost...Moram da kao nasedem na fore, lose pisem, prepucavam se sa likovima poput tebe....Dok navodim satelite za kotrolu uma...Ali bolje da neznas sta postoji..Imas decu i osecam zalje prema takvim likovima....Ja moram da igram svoju ulogu, a ti mi dobro dodjes..Onaj ludi ramcox je genijalan i ima malo mojih parapsiholoskih moci, gotovo da me provalio, ali niko ga ne shvata ozbiljno......ps za tebe brzi-avaksi su poleteli nad Libijom jutros u 04.30 h....Sretno...

Ma znao sam za foru brzi.....Ja radim na programu kotrole uma, i mediske propagande na nasim prostorima....Zar stvarno nasedas na moju laznu naivnost...Moram da kao nasedem na fore, lose pisem, prepucavam se sa likovima poput tebe....Dok navodim satelite za kotrolu uma...Ali bolje da neznas sta postoji..Imas decu i osecam zalje prema takvim likovima....Ja moram da igram svoju ulogu, a ti mi dobro dodjes..Onaj ludi ramcox je genijalan i ima malo mojih parapsiholoskih moci, gotovo da me provalio, ali niko ga ne shvata ozbiljno......ps za tebe brzi-avaksi su poleteli nad Libijom jutros u 04.30 h....Sretno...
yesterday news...znao sam za bombardere iz Aviana i pre nego li su uzleteli...jos ne znas ko sam ja?

Irac Mik O' Rurki, kako je njegovo pravo ime, je glumac velike harizme....Vraca me u mislima u studedenske dane.....

Da, harizma ...

miki-rurk.jpeg

... a mi predložili maštovitost :)

Skrivena..Kako sam dobro sa gazdom krste, koji mi je dostavio tvoj i pp brzog, da mi kazes kako ti je on pogadjao auru....Razocaran sam u tebe....

Dobar si ga gazdom Krste, a nisi moderator??? Daj pastuj taj pp :zcepanje:

Inače, žao mi je što te to pogađa, ali zaista me je Brzi pročitao bez problema :zper: Bez uvrede spavač :)

Razočarenje je stanje uma ... prebolećeš :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back