Astralna projekcija

Japanski strsljenu, mozes li reci, da li si nekad video buducnost i proslost?
Da li astral moze posluziti za brze ucenje? Tipa da se vratis u proslost i posmatras dogadjaje.

Buducnost da u takozvanim 'lucidnim snovima,i to uvremenskom itervalu od mesec dana unapred,koja se dosta jasno videla i ostvarila ali na mom licnom planu...Ovo govorim iz licnog iskustva...proslos neznam nemam takvo 'iskustvo'...Za ucenje moze ako jasno vidis pitanja.u snovima,to jest ASTRALU kroz takozvani dubok san..takodje licno iskustvo..To je ono sto sam doziveo....Nikakva bica nisam sretao..Jednostavno sam bio na mestu na kojem sam se kasnije obreo....Vecih iskustava nemam...Znam osobu koja zivi u jednom manastiru i fascinatno ti govori o tvijoj proslosti-licno iskustvo....Na pitanje kako to izvodi spomenula je ASTRAL....Eto rekoh ono sto sam ja doziveo,medjutim mozda ne verujes u sve ovo ali ti ispricah svoje...Oni koji duze vezbaju uz pomoc meditacije u stanju su lakse da 'ostvare' mozdane talase i dovedu sebe u stanje za ASTRAL...

Wow.. Ovi ritmovi stvarno deluju.. posle 20 min slusanja.. moglo bi se reci nesto kao san da sam imao :DD uz malo treniranja .. bitje nesto od ovoga.. nego nece nesto player da mi instalira moracu sa youtuba da poskidam

Moje slusanje nije trajalo 5 minuta.

Verovatno utice.

Mozes da skines sa youtube-a preko youtube downloader-a. Kasnije ces ga istim programom konvertovati u zeljeni format / ekstenziju.

Da li si slusao otvorenih ili zatvorenih ociju?

Pozdrav svima na forumu!
Nisam bas stigao da iscitam sve stranice,ima puno,tako da cu postaviti jedno pitanje. Naime,pre nekih nedelju dana sam pokusao da dozivim astral (ako je to uopste ono sta mislim da jeste), zamislio sam kako propadam i posle odredjenog vremena sam poceo stvarno da osecam padanje. U jednom trenutku je pocelo da mi se sve okrece,izgubio sam pojam o ravnotezi,kao da sam se okrenuo naopacke. Imao sam utisak da se odvajam od fizickog tela, to me je malo uplasilo i vratio sam se u normalno stanje. Kad sam se vratio u normalno stanje, osecao sam kao da mi celo telo trni.
Narednih nedelju dana,kad god sam pokusao ponovo nisam uspevao.
Da li neko zna razlog mog neuspeha i da li mogu vezbom da uspem posto je pocelo stvarno da me nervira sto ne mogu ponovo?
poz

Pozzdrav swima,Ja kao i swi vi verujem u astralnu projekciju.Naime jedno iskustwo me je dovelo do toga da proucavam astralnu projekciju.Naime bio sam umoran i legao sam da spawam i odjednom sam se probudio u stanju ukocenosti,zatworenih ociju sam gledao plafon swoje sobe.Jako sam se uplasio i nakon 2minuta sam se uspeo pomeriti.Nakon 2dana vezbanja uspeo sam ostwariti jos neka iskustwa ali i ne celu astralnu projekciju.U snu mi se desavalo da cujem nekakve zvukove,tako blaga i prijatna zveckanje stakla,zubor vode i slicno.Neko vreme nisam vezbao sada sam poceo opet,ali nema efekta.Pa mi vi recite neku najbolju tehniku kako doziveti ap putem sna??

Nisam jos uvek uspeo da dozivim astral ali moram da podelim ovde svoje odusevljenje zbog neceg drugog.. Pre tri dana sam povredio prst na fudbalu i nije prestajao da me boli uopste. Meditirao sam dobrih 20 minuta i prilicno sam duboko zasao. Tom prilikom sam zamislio da me prst uopste ne boli i da je samnom sve u redu. E, sad,da li je to slucajnost ili ne, kada sam se vratio u normalno stanje prst me nije boleo uopste, ni malo, cak se i modrica povukla skoro skroz :-)

Pozdrav svima na forumu!
Naime,pre nekih nedelju dana sam pokusao da dozivim astral (ako je to uopste ono sta mislim da jeste)

Kako misliš "da doživiš astral",i šta po tebi znači astral i astralna projekcija?

Da li neko zna razlog mog neuspeha i da li mogu vezbom da uspem posto je pocelo stvarno da me nervira sto ne mogu ponovo?
poz

Verovatan razlog je strah koji si doživeo a istovremeno i to što se nerviraš,pokušavši ponovo nešto što ti ne uspeva.Trebao bi jedno vreme samo da meditiraš,vežbaš i polako uspećeš.Jel jedino disciplinom i vežbom ćeš postići ono što želiš,nerviranjem i bilo kakvim stresom nikako.

Kako misliš "da doživiš astral",i šta po tebi znači astral i astralna projekcija?
QUOTE]

Pa mislim da je to odvajanja od fizickog tela i mogucnost odlazenja na mesta koje zelimo da vidimo ali to znam samo iz price posto jos nisam bio u toj fazi. Pokusavam svaki dan ali cim dobijem utisak mentalnog padanja misli mi odlutaju i vracam se na pocetak. Imam neki problem trenutno ali se nadam da cu vezbom preci preko toga. Sto se tice vezbi,radim vezbe disanja i podizanje energije ali i tu sam totalni pocetnik.
Elem,svestan sam ja da ne moze nista preko noci...
Imam jedno pitanje sto se tice podizanje energije. Kada otvotim srcanu cakru srce mi nenormalno lupa,osecam kao da mi pulsira celo telo pogotovu grudi dok ostale manje-vise i ne osecam, osim ceone koja delimicno pulsira ali ne toliko jako. Da li je to lupanje srca normalno posto je prilicno jeziv osecaj?

QUOTE]

Pa mislim da je to odvajanja od fizickog tela i mogucnost odlazenja na mesta koje zelimo da vidimo ali to znam samo iz price posto jos nisam bio u toj fazi. Pokusavam svaki dan ali cim dobijem utisak mentalnog padanja misli mi odlutaju i vracam se na pocetak. Imam neki problem trenutno ali se nadam da cu vezbom preci preko toga. Sto se tice vezbi,radim vezbe disanja i podizanje energije ali i tu sam totalni pocetnik.
Imam jedno pitanje sto se tice podizanje energije. Kada otvotim srcanu cakru srce mi nenormalno lupa,osecam kao da mi pulsira celo telo pogotovu grudi dok ostale manje-vise i ne osecam, osim ceone koja delimicno pulsira ali ne toliko jako. Da li je to lupanje srca normalno posto je prilicno jeziv osecaj?
S OBZIROM DA SI UPORAN DA TO URADIS U SVESNOM STANJU, A NE KROZ SNOVE NADJI 'TRENIG TIBETANSKIH LAMA' ODNOSO USA PREVOD ILI ORGINAL,JER JE DALAJ-LAMA NJIMA ODAO TEHNIKU...POZZ

QUOTE]

Sto se tice vezbi,radim vezbe disanja i podizanje energije ali i tu sam totalni pocetnik.

Kao početnik,trebao bi što ćešće raditi vežbe pravilnog disanja.Ne mislim da ih sada radiš ko zna koliko puta dnevno ali bi bilo poželjno po pet minuta ujutru ili uveče,ali svaki dan.
E zašto ti ovo govorim,upravo zbog tvog pitanja zašto ti jako lupa srce.
Treba da radiš vežbe kontrole čakri,čakre posle bilo koje vrste meditacije i vežbe ne smu da ti ostanu otvorene.Zatvaranje čakri će te zaštititi od neželjenih ljudi i astralnih entiteta jer se oboje vežu za čakre, i zatvaranjem čakri to možes zaustaviti.
Samo nemoj žuriti,polako :)

Dionizija, kad vec pominjes cakre tacno je da za njih moze da se zakaci svasta pa tako nastau i bolesti...Medjutim ucenje je da jednom otvorenu cakru je tesko zatvoriti..Ti verovatno mislis da cakru mozes zatvoriti sam jer pretpostavljam sta si citala VIZUALIZUJUCI KRUG I U NJEMU ZLATAN KRST ILI SLICNO I CAKRA JE ZATVORENA....NA ZALOST NIJE SAMO ISKUSNI BIO ENERGETICARI SU U STANJ DA ZATVORE CAKRU A I TO NE UVEK...Ali za putovanje Astralom na prvom nivo recimo kroz san ,nije opasno i nije potreban rad sa cakrama...Pomenucu izvor knjigu 'Teslina astralna putovanja',u kojo opisuje da pred spavanje kad zatvori oci vidi boje,ppotom kada se sklope boje dolazi do uspostavljanja BIO STACIONARNOG POLJA COVEKA , a potom je tonu u san i kako kaze bio na drugim mestima i upoznavao druge ljude..Slicno je sa SAMANIMA koji padaju u trans i posle se bude i pricaju vizije iz transa...No da se vratim na temu -NE IGRJTE SE SA CAKRAMA SAMI, A ASTRAL UKOLIKO NIJE 'SPONTAN'- PREKO SNA JE OPASAN...

Poslednja izmena:

Back