Astralna projekcija

Astralna proekcija ma koliko slozena bila ima svoj veliki znacaj onima koji ovladaju njome, znamo da nije lako postati ASTRALNI SETAC ali polako idimo postupno...savladajmo astralnu proekciju postupno...Prve vezbe izvoditi u opustenom i budnom stanju...Lagano VIZUELIZOVATI kako nase astralno telo se udaljava od fizickog,na dva do tri metra i kako je vezano zlato-plavicastom vrpcom za fizicko telo....Posle cemo vezbati 'povratak' i iskustva prilikom toga...tek u kasnijoj fazi posecivati astral,i pricati o tim iskustvima....

Daj bre... covece dal' ti znas sta pricas...
Ovde cak, sta vise ni ne pricamo o religiji...
Evo dacu ti primer...
Kako ja mogu da postanem satanista ako sam ateista?!
To me zivo interesuje...

Nesto mi ne ide da si ateista, jer ipak verujes u nesto, zar ne?
Cuo sam dosta toga o astralnoj projekciji, ali nemam nikakvih iskustava. Potrebno je dosta koncentracije i vezbanja, vremena, naravno.
Moguće je uraditi je i u snu.

"Idite u astral i sirite svest i znanja tamo" A ne kazu jer nece, ili ne znaju, da je Bog to zabranio coveku za njegovo dobro jer, niti poznaje duhovni svet i ne zna sta tamo ima, a zbog svoje sopstvene iskvarene grehovne prirode ne moze da svojevoljno komunicira sa andjelima, jer vazi duhovni zakon - slicno privlaci slicno , pa je tako grehovnom coveku dostupna komunikacija samo sa palim andjelima, koji cesto uzimaju oblik andjela svetlosti da prevare ljude, a da ne govorimo da ti okultni ucitelji uglavnom imaju neke savetnike iz sveta duhova koji ih upucuju u "tajna znanja". Zanimljivo je svedocenje Roberta Monroa koji je opisivao svoja stralna putovanja, koji kaze, kako je jednom naisao na neko superiorno bice kome nije niko mogao da odoli i svi su morali da mu se poklone, koje ima superioran um, ali u kome nema nikakve ljubavi, i da je zbog toga on (Monro) dugo patio jer mu se srusilo verovanje koje su ga ucili jos od detinjstva kako postoji Bog cija je priroda ljubav. Eto, covek je naleteo na sotonu i pretrpeo duhovnu stetu. Opis sotone je bio jasan - superioran u odnosu na ostale,svi su morali da mu se klanjaju i nije bilo ni govora o drugacijem postupanju - jasno je da se radi o izuzetno gordom i mocnom bicu koje zeli da bude Bog. A opet, nema Bozije atribite - svudaprisutnost (jer dolazi i odlazi), nema ljubav (jer Bozija priroda je ljubav) . Dakle - sotona.

A sto se tice i tibetanaca, bio je slucaj jakog tibetanskog maga, koji je bio grk, ali je kao dete otisao na Tibet i tamo bio naucen magisjkim vestinama i "tajnim znanjima", koji je rasturao stene na daljinu bez dodira magijskom silom, ali nije mogao da rasturi mali kamencic koji je pre toga prekrstio sveti svetogorski monah Pajsije, jer iza magova stoji demonska sila, a pravoslavnih monaha Bozija, pa taj mag nije ogao cak ni da prebije starca Pajsija nego je na kraju sam, i to po sopstvenom priznanju, dobio batine od sotone zbog svojih neuspeha. Mag je posle presao u pravoslavlje, hvala Bogu! Eto dokaza da nisu sve duhovnosti iste. A takvih primera ima gomila kroz celu hriscansku istoriju koja se namernoklevece, iskrivljuje i skriva da ljudi ne bi saznali istinu.

"Idite u astral i sirite svest i znanja tamo" A ne kazu jer nece, ili ne znaju, da je Bog to zabranio coveku za njegovo dobro jer, niti poznaje duhovni svet i ne zna sta tamo ima, a zbog svoje sopstvene iskvarene grehovne prirode ne moze da svojevoljno komunicira sa andjelima, jer vazi duhovni zakon - slicno privlaci slicno , pa je tako grehovnom coveku dostupna komunikacija samo sa palim andjelima, koji cesto uzimaju oblik andjela svetlosti da prevare ljude, a da ne govorimo da ti okultni ucitelji uglavnom imaju neke savetnike iz sveta duhova koji ih upucuju u "tajna znanja". Zanimljivo je svedocenje Roberta Monroa koji je opisivao svoja stralna putovanja, koji kaze, kako je jednom naisao na neko superiorno bice kome nije niko mogao da odoli i svi su morali da mu se poklone, koje ima superioran um, ali u kome nema nikakve ljubavi, i da je zbog toga on (Monro) dugo patio jer mu se srusilo verovanje koje su ga ucili jos od detinjstva kako postoji Bog cija je priroda ljubav. Eto, covek je naleteo na sotonu i pretrpeo duhovnu stetu. Opis sotone je bio jasan - superioran u odnosu na ostale,svi su morali da mu se klanjaju i nije bilo ni govora o drugacijem postupanju - jasno je da se radi o izuzetno gordom i mocnom bicu koje zeli da bude Bog. A opet, nema Bozije atribite - svudaprisutnost (jer dolazi i odlazi), nema ljubav (jer Bozija priroda je ljubav) . Dakle - sotona.

A sto se tice i tibetanaca, bio je slucaj jakog tibetanskog maga, koji je bio grk, ali je kao dete otisao na Tibet i tamo bio naucen magisjkim vestinama i "tajnim znanjima", koji je rasturao stene na daljinu bez dodira magijskom silom, ali nije mogao da rasturi mali kamencic koji je pre toga prekrstio sveti svetogorski monah Pajsije, jer iza magova stoji demonska sila, a pravoslavnih monaha Bozija, pa taj mag nije ogao cak ni da prebije starca Pajsija nego je na kraju sam, i to po sopstvenom priznanju, dobio batine od sotone zbog svojih neuspeha. Mag je posle presao u pravoslavlje, hvala Bogu! Eto dokaza da nisu sve duhovnosti iste. A takvih primera ima gomila kroz celu hriscansku istoriju koja se namernoklevece, iskrivljuje i skriva da ljudi ne bi saznali istinu.

To nisam znao, i moguće je, jer se par puta dešavalo da kada je neki anđeo ugledao čoveka, vratio ga je u normalno stanje...

Ima knjiga od Janje Todorovic "Od zvezda ka Bogu", ona je bila astrolog i kasnije, kad je kako sama kaze, osetila na sebi demonsku silu, presla u pravoslavlje. Tu je pisala i o astrologiji i pravoslavnom pogledu na astralnu projekciju.
Nekad je izlazio i casopis "Beogradski dijalog" koji je pisao o sektama i njihovim zrtvama, pa su to prikazivani dozivljaji razno razni.
Neka devojka je bila na nekom "Ekskalibur" kursu i imala velikih problema sa likovima odatle, opsivala je kako je neka energija u nekim bojama ulazila u nju i kako se drugacije osecala zbog toga, kako je mogla dugo da ne spava, da oseca mirise na veliku daljinu i sl, i kako je dozivljavala ne voljne astralne projekcije, za koje su joj neki pravoslavni vernici rekli da je spas od njih molitva.Kada se molila Bogu i svetima osecala je kako joj ide voda na usi, trese joj se telo, i kako izlazi ta energija u boji iz tela. To sam sad opisao po secanju, ali mislim da sam 95 posto tacno preneo njeno iskustvo kako je bilo opisano.
Tako da oprezno sa tim okultnim tehnikama. Niti je to nesto novo, niti bezazleno i korisno.

Ovo nisam znala, prvi put cujem. Znaci bolje da ne zalazimo u astral?

naravno da je bolje ne ulaziti u astral koji je za nas ljude nepoznata i Bogom zabranjena zemlja

Sto bre plasis ljude ja vec par godina koristim sistem Roberta Monroa sinhrunizaciju hemisvera mozga pomocu binaularnih ritmova,tako se postizu mentalna stanja puno brze.Da bi sihronizovao hemisvere mozga kroz molitvu meditaciju ili neakvi ritual treba ti 5-6 godina sa binaularnim ritmom treba par meseci.Putujem astralom srecem razna bica,kad si cista srca ipunjenog ljubavlju niko te ne dira.Djavola mozes da srtnes samo ako ga nosis vec u sebi.

Poslednja izmena:
Sto bre plasis ljude ja vec par godina koristim sistem Roberta Monroa sinhrunizaciju hemisvera mozga pomocu binaularnih ritmova,tako se postizu mentalna stanja puno brze.Da bi sihronizovao hemisvere mozga kroz molitvu meditaciju ili neakvi ritual treba ti 5-6 godina sa binaularnim ritmom treba par meseci.Putujem astralom srecem razna bica,kad si cista srca ipunjenog ljubavlju niko te ne dira.Djavola mozes da srtnes samo ako ga nosis vec u sebi.

;):):heart:

binaularnim ritmom >>> Zanimljivo.. i tacno to sam vec cuo negde.. el mozes da mi preporucis odakle to mogu da nauci....

Možeš li onda drugima da pomogneš da postignu astralnu projekciju dok si ti u astralu?
Da li postoje vanzemaljci?
Kako izgledaju anđeli?
Dokle si najdalje išla?
Da li si nekad videla Isusa?
Da li si imala susret sa tamom?

Robert Monroe
Interview sa Robertom Monroe-om

Kako znamo da naše izvantijelesno iskustvo nije samo jedna vrsta sna ?

MONROE : Vecina pojedinaca koja je doživjela ITI ( izvan tijelesno iskustvo ) ne uvažava svoje iskustvo jer ga tumace
kao "živi" san . Neki to nazivaju i "lucidni "san , gdje sanjac ocigledno shvaca da sanja i može kontrolirati sadržaj sna.
mijenjati dogadaje u snu , sudionike i posljedice . Prilikom ITI -a pojedinac je potpuno svijestan svega . Vecina ako ne
i svi fizicki osjecaju , mogu vidjeti , cuti , dirati i osjecati mirise . Nalazite se izvan fizickog tijela i iz te perspektive sve
doživljavate , odnosno možete se nalaziti bliže ili dalje svom fizičkom tijelu . Ako ste bliže sve doživljavate sa pozicije na
kojoj nebi mogli biti svojim fizičkim tijelom -npr. lebdite tik do plafona . Ako se nalazite dalje , možete biti u Parizu ili
New jorku. Možete promatrati događaje ali nemožete na njih utjecati . To je ta realnost koja odvaja ITI od fizičkog sna .
Ona je isto tako realna kao i život u fizičkom tijelu .

Može li svatko izaći iz svog tijela ?

MONROE : Nekoliko studija napravljenih u zadnjih par godina kazuju kako 25% odraslih ljudi pamti najmanje 1 spontani ITI .
Mnogi nisu bili svijesni što im se je dogodilo dok im nije bilo objašnjeno . Svaki od njih je doživio ITI tijekom emitiranja delta
moždanih valova , odnosno u stanju dubokog sna, budući je to prirodan proces i isto tako sadrži više stupnjeva .
Samo je mali korak do početka sjećanja raznih djelova izvantjelesnog iskustva koje učinite tjekom noći dok spavate .
Krenemo li dalje , nakon posebnih , fizičkih i psiholoških priprema vjerujem da svako može ući u ITI .

Može li svjesni odlazak u izvantjelesno stanje povrjediti odnosno može li osoba umrjeti ?

MONROE : Nakon 30 godina istraživanja i nakon mojih osobnih iskustava i otkrića nema dokaza koji bi mogli potvrditi bilo
koju od ove dvije mogućnosti . Emocionalni " udar" je moguć. Mjenjanje ustaljenog načina razmišljanja nakon ITI doživljaja
uvjek je traumatsko . Fiziološki čini se da nema povreda ni promjena . Ne gubi se nikakva energija .

Je li ITI iskustvo slično fenomenu kliničke smrti ?

MONROE : Vrlo je slično , preciznije prisutnost nekontroliranih reakcija , prisutnost visokog stupnja stresa, upućuje da je to
gotovo jednako . Većina ako ne i svi elementi poznati prilikom istraživanja fenomena kliničke smrti pojavljuju se i prilikom ITI-a
Razlika je u načinu doživljavanja situacije . Prilikom ITI -a objektivnije doživljavamo i iz drukčije perspektive .

Utječu li stvari kao što su , mjesečeve mjene , vremenski uvjeti , spavanje u položaju sjever -jug na postizanje iskustva ?

MONROE : Nema podataka koji bi dokazali bilo što od gore navedenog . Postoji nekoliko pokazatelja da položaj sjever- jug
ima nekog utjecaja zbog Zemljinih magnetskih polja . Oni možda utječu .

Ako povremeno napustim svoje fizičko tijelo može li netko u njega ući dok mene nema ?

MONROE : Ako su moje pretpostavke točne nema više mogućnosti nego kod normalnog spavanja . Kada bi o tome napravili
statistiku nebi bilo većih šansi od toga da tjekom sljedeće godine doživite prometnu nesreću . Dosadašnja istraživanja nisu
pokazala ništa destruktivno ili nekontrolirano .

Može li se greškom vratiti u pogrešno fizičko tijelo ?

MONROE : Ta mogućnost implicira postojanje " greške" , što se meni i dogodilo u početku . Na sadašnjem stupnju o takvim
mogućnostima možemo samo špekulirati . To se nikad nije dogodilo u našem labaratoriju , odnosno ljudima koji su sa nama
trenirali . Upotrebljavamo jednostavnu kućnu napravu da bi osigurali siguran povratak u fizičko tijelo . da bi se vratili sigurno
i brzo , potrebno je samo zamisliti neki dio tijela npr. ljevo stopalo i pokušati micati njime . To je sigurna metoda .
Moguće je da netrenirani novaci imaju probleme prilikom povratka . Ako doživite ITI mičite ljevim stopalom i to će vas
poštedjeti strahova i briga .

Jeste li prilikom svojih ITI -a sretali životinje i dali se tada može sa njima komunicirati ?

MONROE : Jedino što sam mogao prepoznati bila je naša kućna mačka . Imala je " drugo " tijelo a to možete vidjeti prilikom
ITI-a kada mačka spava a vi istražujete . Još sam primjetio 3 mačke koje su sjedile vani . Prilikom svog odlaska iz tjela pozdravio
sam ih . To su bile tri mačke koje sam imao u kući i koje su fizički umrle u zadnje 3 godine .

Može li se ITI postići pomoću hipnoze ?

MONROE : Ima mnogo pokazatelja koji govore da je to moguće ali mislim da se slabost te tehnike očituje u činjenici da čovjek
nema kontrolu nad svojim aktivnostima , što je važan element u procesu ITI .

Što ako upravo vozimo auto i dogodi nam se ITi . Što da tad napravimo i kako da to kontroliramo ?

MONROE : Vratite se što prije moguće , upotrjebite metodu brzog vraćanja koju sam prije naveo . Meni se osobno to nije
dogodilo ali znam ljude kojima se to povremeno dogodi .

Što je lakše prilikom vantjelesnog iskustva posjetiti osobe ili mjesta ?

MONROE : Osobe i to pogotovo nekog koji vam je osjećajno blizak . Postoje pojedinci koji posjećuju razna mjesta ali za takvo što je
potrebna dobra priprema .

Ako tjekom ITI-a sretnete neko biće kako prepoznati jeli zlonamjerno ili dobronamjerno ?

MONROE : Ispravan odgovor na to pitanje je vrlo teško dati . Nešto što se može doživjeti kao zlo često je impersonalna energija
koja je "povezana " sa vama osobno . Npr. podvodna struja koju osjetite prilikom plivanja u moru može vas uplašiti ali to je
ustvari stanje vašeg uma . Podvodna struja nezna da postojite jer ona je jednostavno prisutna tu gdje je . Neugodna iskustva i
susrete tjekom ITI-a možemo izbjeći tako da svjesno tražimo da se povežemo sa nekim ili nečim što je na našoj "valnoj duljini "
Ako naiđete na nešto negativno jednostavno mu kažete da ode ili se vratite u tijelo . Inače ga pozdravite i uđite u razgovor sa
njim ako je entitet pozitivan za vas .

Možemo li putovati kroz vrijeme tijekom ITI-a ?

MONROE : Naravno , jer pravi ITI nije vremenska kategorija ili stanje . Najvažnije je da prilikom tog doživljaja zadržite svjest
o startnoj točki , odnosno mjestu i vremenu s kojeg ste krenuli . Prakticirajte kratke vremenske izlete a poslije postepeno i duže .

U kakvom smo obliku ,odnosno formi kada smo izvan tijela ?

MONROE : Zamislite svoje drugo tijelo kao otisak vašeg fizičkog tijela . Vaše drugo tijelo "pamti " fizičko pa zato tako i izgleda .
Što je ovo drugo tijelo više odvojeno od fizičkog "sjećanje " na njega slabi dok sasvim i ne prestane . Ako se prepustimo prirodnim
mehanizmima možemo postati , oblak , lopta ili običan mjehur . Da bi to izbjegli mentalno izađemo iz drugog tijela prilikom
odvajanja i postajemo energija koja ne slabi . Također možete povećati nogu ili ruku ako baš hočete .

Kao rezultat svojih vantjelesnih aktivnosti jeste li promjenili svoja religiozna uvjerenja ?
MONROE : Da , naravno

Ako mislite da jedne od vecih tajni,'VLADARA IZ SENKE' MOZETE NACI NA ITERNETU ZNAJTE DA STE U ZABLUDI...Zato sam vam naveo link stranice koja je jedina istinita sa kometarom gde se ovo uci i koliko se krije....

Daleko od toga da je astralna projekcija jedna od najvecih tajni VLADARA IZ SENKE i da se njihove tajne ne mogu naci.

evo npr. jedan forum drzi covek koji je u srodstvu sa vodecim familijama. Koliko je on upravu govori i to da je covek koji prepisivao na osnovu njegovih informacija izasao u novine:

Internet forumaši u Srbiji pre Vlade znali da kriza dolazi
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=50457

a taj Daytrader forumas je to samo preuzeo od ovog lika sto drzi onaj forum i potpisuje se kao Tetra. Taj Tetra je pogodio i mnoge druge stvari kao sto je 9.11 a danas predvidja mnoge druge stvari jer je radio za vladajuce extraterestrial porodice. On koristi prostor koji je mnogo vise iznad astrala.

Poslednja izmena od moderatora:
Golubice,
1. Zasto postavljas toliko linkova jedan ispod drugog, mogla si sve to u istoj poruci.
2. Zasto mi ne odgovoris na ona moja pitanja
(Možeš li onda drugima da pomogneš da postignu astralnu projekciju dok si ti u astralu?
Kako izgledaju anđeli?
Dokle si najdalje išla?
Da li si imala susret sa tamom? )

Golubice,
1. Zasto postavljas toliko linkova jedan ispod drugog, mogla si sve to u istoj poruci.
2. Zasto mi ne odgovoris na ona moja pitanja
(Možeš li onda drugima da pomogneš da postignu astralnu projekciju dok si ti u astralu?
Kako izgledaju anđeli?
Dokle si najdalje išla?
Da li si imala susret sa tamom? )

Ej kao sam se setila kojeg tako sam ga stavavila a sto jel to nesto smeta.
1.Mogu ali kad spava kraj mene i drzi me za ruku.
2.Vanzemaljci postoje i ovde na forumu a kamoli u astrali.
3.Andjeli su energetska bica i vidis ih prema svojoj podsvesti svako na svoj nacin.
4.Trazila sam izvesne mudrace pa mi obijasnise da se drzim svog nivoa.
5.Isus je kao i pomenuti mudraci visa forma od astrala.
6.Svako vece kad padne mrak, ako mislis na deimoncice da ali ako ih ne diras nece ni oni tebe.

Poslednja izmena:

Back