Astralna projekcija

Rekoh ti gde da pogledas...Astajn je rekao da je vreme relativno-samo si u snu video dogadjaj koji se vec 'odigrao'.....Buducnost i proslot po Anstajnu su relativni...vreme po njemu nije linearno,u snu si video vec 'odigrani' dogadjaj...A Napasnik ajd o kvantnoj fizici i relativnom...DA TE VIDIM SADA,COVEK PITA....

Pa da se dogadjaj odigrao jeste. covek je sanjao 50 puta .
ipak.. postoje dve opcije:
1. i ona je sanjala njega (mada ne mora da se seca bas svih 50 puta)
2. samo je on nju sanjao . ona je realno postojala i tada (sto on u to vreme nije znao) ali nije zaista ucestvovala u tim snovima. u ovom slucaju dogadjaj se opet odigrao ali samo za njega, jer svaki san bio samo masta ili nesto vise od toga jeste "dogadjaj" .
zato ga i pitam sta je od ova dva ..cisto me zanima..

sto se tice teorije relativnosti:lol: ;) nisam nikada proucavao tu teoriju (mada sam upoznat sa njom) . U stvarima i knjigama koje mene zanimaju jedan deo te teorije mogao bi se sazeti u recenici:
ne postoji sadasnjost i buducnost , postoji samo sada
ljudi na ovom stupnju razvoja imaju iluziju da vreme postoji ali ono ne postoji na nacin na koji ga mi shvatamo.
e sad sve je to lepo ali ni ja ni ti Deks ne razumemo o cemu se tu zaista radi.Niti ja razumem kako to postoji samo sada niti ti razumes kvantnu fiziku i relativno.
Da.. verujem da si to proucavao , mozda ti je to i zivotni poziv ali nista ti to ne vredi.
Kada budes stvarno shvatio to o cemu zelis da raspravljas sa mnom tvoj ce se zivot iz korena promeniti. Postaces verovatno (ne odmah..posle nekog vremena ) Sveti Deks a ja Sveti Napasnik :)
U medjuvremenu pricati o tome je samo mentalna masturbacija .

To se isto dogodilo i njoj ali sa drugim tipom sa kojim je bila u vezi pre mene...
Sanjal je da sa njime vodi ljubav a nikad ga nije videla,i onda se jednog dana vracajuci sa mora srela sa njime i nije mogla doci sebi,upoznali su se i posle izvesnog vremena ispostavilo se da je i on nju sanjao na isti nacim ranije a da nije znao ni da postoji...

eh ..steta sto je ona sanjala drugog to kvari ovu tvoju romanticnu pricu:rumenko:
ako su oni dvoje raskinuli posle takvog iskustva onda postoji sansa da i vas dvoje niste "sudbinski par" kako sam ja zeleo da verujem , vec je u pitanju nesto drugo..
što je najgore sad sam se setio nekog teksta koji sam jako povrsno procitao na nekom od foruma(vise sam zapazio ideju..nisam se dugo zadrzavao na tome).
samo tekst je relativno strašan (za one koji se lako šokiraju) .radi se o otmicama vanzemaljaca :eek:
e sad jos kada bi ponovo nasao link ..

Da li to mozda ima veze sa nasim predhodnim zivotima,sa regresijom?

To vec nije 'lose' pitanje...posto ''vidim; da nas dobro poznajes....mada se udaljavamo od astrala al ajde...Naime u snu mozak redi u rem frekvenciji u koju je lako uci,kada se radi o proslim- zivotima...Naime sanjana osoba 'salje' talase sa druge frekvencije,u budnom stanju i trazi 'osobu' iz proslog zivota koja joj izbija iz podsvesti u vidu secanja koju je recimo izgubila u proslom zivotu...kako budno stanje 'emituje' beta' frekvenciju, lako se ulazi u san koji je na 'nizoj' frekvenciji...Ali to podrazumeva da si upoznat sa REINKARNACIJOM.....:lol:

Deksi,kako da vizualizacijom ostvarim zelju,koju ima i moja devojka,ova o kojoj smo do sada diskutovali,da odemo za Ameriku i tamo se vencamo i zivimo...?Ozbiljno pitam,ja vec imam zakazan razgovor u ambasadi i nadam se da cu dobiti vizu jer imam sve papire koji mi garantuje da cu se po isteku vize vratiti ovde,hehehe,ali njoj ce to biti problem i neznamo da li ce uspeti da mi dodje tamo...Koju Mantru da koristim i na koji nacin da udjem u kosmicku frekvenciju?Pitam te to ovde jer sam bio tamo i vidim da se ne dogadja par dana nista pa mozda neces primetiti pitanje...
Hvala ti unapred na odgovoru...A i ono o cemu smo diskutovali do sada molim te da mi pojasnis jos pliz...Znam da Nije za ovu temu ali kad smo vec poceli zeleo bih sebi da razjasnim sve a vidim da si zaista dobar poznavalac i ove a i drugih oblasti i volis da dajes savete...Zaista me zanimaju te stvari...Pozdrav...

Vidite,od mog prvog sna sa njom pa do naseg poznanstva i veze proteklo je oko 20 godina
Na unutarnjim svetovima (Astralnom, Kauzalnom i ostalim) moguće je zaviriti i u prošlost i u budućnost. Ponekda se pojedincima daju ovakvi snovi kakvim ih opisujete samo iz jednog razloga: Da bi se duhovno probudli - da bi shvatili da život nije gola fizička egzistencija i da trebaju malo dublje istraživati te da otkriju i svesno rade na realizaciji samog životnog cilja.
To se isto dogodilo i njoj ali sa drugim tipom sa kojim je bila u vezi pre mene...
Sanjal je da sa njime vodi ljubav a nikad ga nije videla,i onda se jednog dana vracajuci sa mora srela sa njime i nije mogla doci sebi,upoznali su se i posle izvesnog vremena ispostavilo se da je i on nju sanjao na isti nacim ranije a da nije znao ni da postoji...
Čak i pre nego što udjemo u ovaj fizički život mi znamo kakav životni put nam predstoji i koje su glavne životne tačke koje ćemo morati proraditi - slično glumcu koji unapred zna sadržaj komada kojeg igra.
Da li to mozda ima veze sa nasim predhodnim zivotima,sa regresijom?
Naši prethodni životi jesu uzrokovali naš sadašnji životni put i prepreke na tom putu. Otuda "sudbina" u koju mnogi veruju nije Bogom dana već je lična kreacija same osobe, Duše.
Molim te Deksi pojasni mi to,pliz?
Ja sam te razumeo da ona mene trazila jer me je izgubila u proslom zivotu i zato mi se javljala u snovima,jel si to htao da mi kazes?
Često puta je i dobro što jedni druge izgubimo jer se sretnemo sa mnogo plodonosnijim životnim iskustvima posle toga. Nema razloga za očajavanjem.

Relativnost vremena sa pozicije nauke zAHTEVA DRUGAČIJE POSMATRANJE.
Praktično mi kao Duša uvek živimo u sadašnjosti pa su za nas sa te pozicije i prošlost i sadašnjos i budućnost nešto što nam je uvek TU i uvek ih koristimo kao da se odvijaju sada.
Ipak svet u kojem živimo ima realnost ova tri vremena. Da bi videli sve kao sadašnjost treba izdići svoju duhovnu svest dosta višlje nego što je to čista humana svest.

Astralna projekcoija je tek prvi korak budjenja kao i snovi u kojima se piojedincu daju detalji koji će osobu dovoljno uzdrmati i probuditi ali ne izbaciti je iz ravnoteže.

Snovi o kojima govorite su nešto što se brzo nadraste jer se kasnije može svesno zavirivati u prošle živote i putovati svim višim svetovima - naravno ne u Astralnom telu.

Snovi su tajni prolaz do najviših stanja svesti, ljubavi, mudrosti i duhovne slobode.

Svakako, lagana duhovna vežba pre spavanja (od desetak minuta) lagano menja svet osobe iz temelja. Tada prestaju spekulacije, mentalizovanja i verovanja. Tada pojedinac počinje znati iz vlastitih iskustava.

Poslednja izmena:
Dodao bih da kreativnu vizuelizaciju i mantranje, kako ih mnogi nastoje praktikovati, koriste na način koji nije ništa drugo do li crna magija a to gotovo uvek znači saviti nečiju volju i uskratiti mu slobodu odlučivanja i ratzmišljanja kako bi udovoljio našim željama.
Metoda ispravne vizueliozacije je zamisliti ("videti") sebe na željenom cilju ali sve usputne tačke odraditi po važećim zahtevima u društvu - zemlji ili zemljama u kojima živimo. Za svaki svoj napredak i pomak moramo platiti punu cenu.
Jedino pozitivan pravac korišćenja vizueliozacije jeste u pravcu ekspanzije svesti...
Vizuelizacije da bi zadržali "voljenu" osobu ili da bi se dokopali nekog poseda na način po kojem nam to ne pripada jeste crna magija koja će nas uvek koštati ali naravno možda sa kojom godinom ili kojim životom zakašnjenja.
Ako je po Božjem planu i ako je za najviše (duhovno) dobro pojedinca onda se ništa ne može isprečiti na putu da se nešto ostvari i realizuje. Da li je to odlazak u drugu zemlju, putovanje ili bilo šta drugo malo je bitno.
Ipak, treba imati na umu da sami trebamo stajati iza odluka i dela i sami žeti rezultat istih.
Suštionski u životu nikada nikoga nemožemo prevariti osim same sebe. Zato treba smiriti um i želje a oslušnuti sebe iznutra šta je u datom trtenutku pravo činiti i šta je za naše najviše dobro.
Pozdrav Slavici i Dejanu i srećno u vašim pozitivnim nastojanjima.

Dodao bih da kreativnu vizuelizaciju i mantranje, kako ih mnogi nastoje praktikovati, koriste na način koji nije ništa drugo do li crna magija a to gotovo uvek znači saviti nečiju volju i uskratiti mu slobodu odlučivanja i ratzmišljanja kako bi udovoljio našim željama.
Metoda ispravne vizueliozacije je zamisliti ("videti") sebe na željenom cilju ali sve usputne tačke odraditi po važećim zahtevima u društvu - zemlji ili zemljama u kojima živimo. Za svaki svoj napredak i pomak moramo platiti punu cenu.
Jedino pozitivan pravac korišćenja vizueliozacije jeste u pravcu ekspanzije svesti...
Vizuelizacije da bi zadržali "voljenu" osobu ili da bi se dokopali nekog poseda na način po kojem nam to ne pripada jeste crna magija koja će nas uvek koštati ali naravno možda sa kojom godinom ili kojim životom zakašnjenja.
Ako je po Božjem planu i ako je za najviše (duhovno) dobro pojedinca onda se ništa ne može isprečiti na putu da se nešto ostvari i realizuje. Da li je to odlazak u drugu zemlju, putovanje ili bilo šta drugo malo je bitno.
Ipak, treba imati na umu da sami trebamo stajati iza odluka i dela i sami žeti rezultat istih.
Suštionski u životu nikada nikoga nemožemo prevariti osim same sebe. Zato treba smiriti um i želje a oslušnuti sebe iznutra šta je u datom trtenutku pravo činiti i šta je za naše najviše dobro.
Pozdrav Slavici i Dejanu i srećno u vašim pozitivnim nastojanjima.

Hajde opisi od cega se sastoji Astralno telo kao i iskustvo Astralnog putovanja,da li si uopste tako nesto ikad iskusio....Laika prepoznam odmah nije se ni primakao iskustvu astralne proekcije,ajde opisi kako izgleda 'boravak' u Bardo' stanju prilikom A-proekcije i uveri sve citaoce da uopste nesto znas o tome....

Poslednja izmena od moderatora:

Back