Astralna projekcija

Ja sam nocas sanjala da sam u mom selu i da kao dolaze vanzemaljcim bar smo svi koji smo se tamo nasli to mislili, jer je bilo neko svetlo koje je pravilo neki objekat, cas ga smanjivalo cas povecavalo. Ja sam nekako bila najbliza toj svetlosti i odjednom sam osetila da je neko pored mene. Uplasila sam se i zatvorila oci, nisam nista videla samo sam osecala jaku svetlost i cula sam da je neko pored mene i nesto mi sapuce. Ja od straha nisam nista razumela niti slusala samo sam pokusala da nateram sebe da se probudim. Uspela sam, samo sam otvorila oci i nisam jedno 2 minuta mogla da se mrdnem, telo mi je skroz bilo utrnulo i kao da je neka struja prolazila kroz celo telo. Mnogo sam se uplasila.
Sad ne znam ali pretpostavljam da je to san, ako neko misli drugacije volela bih da mi kaze.

vidis, to je sve subjektivno i niko ti ne moze 100% objasniti nesto sto si ti dozivela.

Ali evo ovako.
Generalno ja mogu da potvrdim da snovi sa letenjem, avionima, visokim zgradama, bilo sta sto ima veze sa visinom(pa i leteci brodovi) mogu se vezati sa nekim licnim napredovanjem u duhovnom smislu.
A sada to sto nisi mogla da se pomeris, ne mora biti posledica nicega "neprirodnog". Tako nesto dosta ljudi prozivljava svakog jutra, posle svakog budjenja. To je paraliza koju telo izaziva da bi specilo povrede prilikom spavanja, a kod nekih ljudi to ne nestaje cim se probude i to traje obicno oko 5-10 minuta. Nikada to nisam iskusio ali znam sam cuo da je osecaj neprijatan.

Sad ono sto ja mogu da kazem da sam i ja cuo saputanje prilikom prvg OBE, ali sam posle mogao normalno da se pomeram.

A taj osecaj kao da prolazi struja kroz telo, kao oseca utrnosti samo mnogo jaci i ne tako neprijatan ja ponekad osetim kada radim neke tehnike opustanja pred spavanje.

Tako da na kraju. Moze biti svasta a opet nista ;)

Možda svima bude prirodnije i lakše ako shvate da smo mi pre svega Duše koje imaju tela nego li obrnuto te da smo ovde zbog duhovnog razvijanja. Svakog od nas uplaše prva iskustva ili saznanja da nismo fizička tela a još manje da su naše misli, reči i dela nepoznati.
Ipak ono što me najviše čudi je da se niste potrudili da potražite knjige koje o tome bliže i detaljnije ghovore. Vidim da i u ovoj zemlji već nekoliko godina unazad ima knjiga koje dotiču slična iskustva.
Jedno ću pouzdano dodati a to je da pravi duhovni napredak čoveka počinje onda kada počne aktivno prihvatati duhovna učenja u toku snova na višim svetovima.
Neophodno je upražnjavati duhovne vežbe na dnevnoj osnovi ne duže od dvadesetak minuta dnevno.Ipak jeedino ispravna i prirodna metoda je putovati višim svetovima u čistom Duša telu a ne u Astralnom.
Ono što vam sigurno nije poznato to je da postoji duhovni učitelj, pravi izaslanik Boga u nižim svetovima koji ima u zadatak da pomaže dušama u duhvonom razvitku i da uz svakog bude svih 24 sata dnevno. On vodi pojedinca na unutarnjim svetovima i bdi o njegovoj sigurnosti.
Pre spavanja zamolite da vam današnji Bog_Čovek pomogne da dodjete do pravih saznanja i razumevanja. Ukoliko ste radoznali pred vama može biti prava životna avantura.

nasmeseni pas:citat Agenti na terenu i trenirani anti teroristicki komandosi su nauceni da predvide vrlo vjerovatne situacije u buducnosti

Znash li da niko od njih,bez obzira na treniranost,ne vidi dalje od 2012 godine.O razlogu mozemo samo da nagadjamo.Neki smatraju da je to godina novog smaka sveta,drugi da ce tada dodji do kvantnog pomaka u svesti covecjanstva.Zna se i to da Maje u svom kalendaru nisu predvidele da ce posle 2012 postojati vreme.Mozda bash tada akcelerator u SHvajcarskoj otvori crnu rupu u kojoj ce sve nestati.
Sve u svemu niko nezna sta nas ceka,mozemo samo da nagadjamo i nadamo se da necje biti suvishe loshe po nas.

nasmeseni pas:citat Agenti na terenu i trenirani anti teroristicki komandosi su nauceni da predvide vrlo vjerovatne situacije u buducnosti

Znash li da niko od njih,bez obzira na treniranost,ne vidi dalje od 2012 godine.O razlogu mozemo samo da nagadjamo.Neki smatraju da je to godina novog smaka sveta,drugi da ce tada dodji do kvantnog pomaka u svesti covecjanstva.Zna se i to da Maje u svom kalendaru nisu predvidele da ce posle 2012 postojati vreme.Mozda bash tada akcelerator u SHvajcarskoj otvori crnu rupu u kojoj ce sve nestati.
Sve u svemu niko nezna sta nas ceka,mozemo samo da nagadjamo i nadamo se da necje biti suvishe loshe po nas.

2012 je i astroloski zanimljiva godina.Ako ćemo uzeti Bernera za ozbiljno onda će biti zanimljivo, njegovo objašnjenje zasniva se na hrišćanskoj apokalipsi novom silasku Isusa koji će uzeti određene duše a ostali će nestati.Ako uzmemo objašnjenje pisca knjige nema vremena za karmu onda su predviđanja dosta svetlija.Stare Maje su prestale da računaju vreme od 2012 i to je osnova za razne teorije i nagadjanja.Činjenica je da smo mi već debelo zašli u promene i verujem da će te promene biti na unutrašnjem nivou a to vuče onda promene na spoljašnjem nivou.Nije daleko 2012 videćemo šta će biti.

Astralno putovanje je sposobnost da se van tela pošalju misli, želje i žudnje - ukratko, da se pošalje astralno biće.
Astralno putovanje kao jedan od oblika vantelesnog iskustva, iako mnogi autori tvrde da je to ista stvar,
predstavlja interesantan psihološki fenomen koji obogaćuje život i to na isti način kao što san ukrašava spavanje.
Šta je, ustvari, astralno putovanje? Astralno putovanje je, i to je bolja definicija, ekspanzija naše podsvesti
i nesvesna potreba da otkrijemo značenje samog sebe. Znači da astralno putovanje može biti
divan način uvećanja sposobnosti, istraživanja potencijala i razvijanja spiritističke prirode.
To putovanje može biti preduzeto samo ukoliko postoji prirodna želja u vama da isprobate
i druge realnosti koje obuhvataju vašu beskonačnu ličnost.

Pozdrav,..evo nazalost kasno saznah za ovu temu...Vidim da se materia odlicno poznaje... Dodao bih par reci o poreklu Astralne proekcije...Jedina znanja 'prava' vekovima postojala je kod TIBETSKIH LAMA...'Putovanja' ili odvajane astralnog tela izvodili su oni.U pocetku se izvodi uz pomoc 'duhovnog' ucitelja da bi 'putnik' uspeo da se vrati i da di se tanka ' plavicasta nit' sa kojom putnik 'povezan' nebi prekinula...Na zalost poznati su i smrtni ishodi..A sto se zloupotreba tice vidim da je vec pisano. KOD NAS takodje ta znanja nisu nepoznata... U ratu sa NATO kod nas je delovala grupa ljudi pod kodiranim imenom'ZOBMBI 69' pri tadasnjem generalstabu....Da ne duzim posto o tome postoje brojni feljtoni, zna se samo o njenom postojanju dok su sve ostalo namerno plasirane dezinformacije radi zastite///Na zalos danasnji ratovi prvo zapocinju na ovom polju...

pa jeste zanimljivo...:D
A jel to nije neka vrsta sna?...Kao ti ides ulicom i vidis ljude ali ti to ustvari sanjas ? neznam bas da objasnim pitanje :) ...... Citao sam te neke korake kako doci do toga .... Ali ja necu to ni da probam :D
doživela sam to nekoliko puta pa ne znam šta da mislim,
nego tražim logično objašnjenje za tu pojavu
Neznam sta da mislim , mozda to jeste stvarno.... a mozda je to kao sto sam napisao SAN...

pa jeste zanimljivo...:D
A jel to nije neka vrsta sna?...Kao ti ides ulicom i vidis ljude ali ti to ustvari sanjas ? neznam bas da objasnim pitanje :) ...... Citao sam te neke korake kako doci do toga .... Ali ja necu to ni da probam :D
Neznam sta da mislim , mozda to jeste stvarno.... a mozda je to kao sto sam napisao SAN...

Ja sam ubedjena da to ne može na silu da se dogodi tj. da se nauči
i zaista ne savetujem da to neko proba tek tako..to je jedno stanje(sna naravno,
mada si budan i svestan svega što je oko tebe)
koje uliva neopisiv strah kad se desi jer si totalno nemoćan da išta uradiš sa svojim
telom...imaš neverovatne mogućnosti da radiš šta ti padne na pamet van sebe,
ali je mnogo jača želja da se vratiš dole u telo...
Čak i dok pričam o tome podilazi me jeza..:zima2:

Pih ajde onda da pricam...

Pa astral vam se deli na sedam krugova kako to kazu okultisti mose i sedam nivoa... u skadu sa visinom nivoa na koji se covek projektuje postoje i odredjene opasnosti... tako na prvom delu imamo entitete koji nam ne mogu mnogo naskoditi, ali vas naprimer mogu zavezati u telo, no sa njima se lako moze obracunati ako se unapred informisete o mogucnostima odbrane na astralu... takodje tu su i energetki vampiri sam naziv govori o njihovoj svrsi tj. oni piju energiju direktno iz solarijum - pleksusa... nakon toga dolaze slicna 3 nivoa koji su vezani za vreme i prostor kakav je na zemlji... da bi se vec u naredmom sloju javila iskrivljenost u vremenu i prostoru... spomenuli ste strah koji se javlja prilikom projektovanja e pa morate znati da sa strahom moze biti zeznuto tj. da vam oteza povratak u telo i slicno... pomoc mozete zatraziti od najrazvijenih entiteta koji obitavaju na najvisem nivou e sad kako to sve tacno ide ne znam... no pored svih opasnosti najveca je u tome da je projektovanje veliki greh, pa i da to ne kaze crkva sami biste mogli da se preispitate i zakljucite da bez pravih razloga tezite moci koja vam nije data...

pozdrav

Dodao bih jos nesto na ovu temu....Za 'Barbijev' 'teren'....SAMANI...Naime Samanski vracevi bave se nekom vrstom Astralne proekcije-i to na vrlo specifican nacin...Izvodeci 'ritualni' ples uz bubnjeve usklajduju, svoj ritam srca sa ritmom bubnja,pa potom 'padaju' u trans i izdvajaju svoje Astralno telo.Naime radi se o spontanom 'padanju' u meditativni 'trans'- ono sto LAME rade sa svesnom 'namerom'....Jedini kod ' NAS' koji se bavi ovom temom je Nedeljko Drazic, covek koji je proveo dosta vremena sa SAMANSKIM' vracevima i ta 'ZNANJA' prenosi u nasoj zemlji...

Poslednja izmena:
Pih ajde onda da pricam...

Pa astral vam se deli na sedam krugova kako to kazu okultisti mose i sedam nivoa... u skadu sa visinom nivoa na koji se covek projektuje postoje i odredjene opasnosti... tako na prvom delu imamo entitete koji nam ne mogu mnogo naskoditi, ali vas naprimer mogu zavezati u telo, no sa njima se lako moze obracunati ako se unapred informisete o mogucnostima odbrane na astralu... takodje tu su i energetki vampiri sam naziv govori o njihovoj svrsi tj. oni piju energiju direktno iz solarijum - pleksusa... nakon toga dolaze slicna 3 nivoa koji su vezani za vreme i prostor kakav je na zemlji... da bi se vec u naredmom sloju javila iskrivljenost u vremenu i prostoru... spomenuli ste strah koji se javlja prilikom projektovanja e pa morate znati da sa strahom moze biti zeznuto tj. da vam oteza povratak u telo i slicno... pomoc mozete zatraziti od najrazvijenih entiteta koji obitavaju na najvisem nivou e sad kako to sve tacno ide ne znam... no pored svih opasnosti najveca je u tome da je projektovanje veliki greh, pa i da to ne kaze crkva sami biste mogli da se preispitate i zakljucite da bez pravih razloga tezite moci koja vam nije data...

pozdrav

Nisi pažljivo čitao Valheru..z:)
Niti tražim bilo kakve moći,niti me to interesuje.
Meni se to dešava mimo volje tj. prirodno,samo po sebi.
A sve što je prirodno to je dakle od boga dato...zar ne?
Negde na predhodnim stranicama pisala sam o tih sedam
krugova tj. nivoa o kojima pričaš...mnogo sam radila na
sopstvenom razumevanju te pojave i neke stvari sam
shvatila a to je..da čovek može to da kanališe i usmeri
na pravi način,može da doživi jako lepa iskustva van
primarnog tela.Priznajem,nisam radila na tom kanalisanju
ali zato puno čitam o svemu tome...:)

Poslednja izmena:
Ne tamo ne mozes doziveti lepa, a dobra iskustva... ti ne tezis ka moci, ali np tvoja radoznalost nije razlog... uostalom mozes o tome da pricas sa nekim duhovnikom da ne pisem ba sve ovde... citaj duse - korisne knjige...

Pre svega zdravo svima... :)
Naglasio bih da verujem u sve ovo(puno mi se toga izdeshavalo za kratko vreme, postao sam i ateista od skora, pa mi je trebalo malo vremena da sredim misli), i na osnovu svega ovoga shto pishe ovde, ja sam dozhiveo AP(koja novost, a?XD), i to chak po 2 ili vishe puta nedeljno, i mogu da kazhem da je osetjaj izvanredan!!!
samo bih hteo da znam kako da taj osetjaj kontrolishem, jer obichno ne traje dugo ovako kako ja to radim, i postanem svestan tek na pola puta, a hteo bih od samog pochetka, jer je osetjaj NEVEROVATAN, pa sam se pitao ako bi mogo malo cheshtje to da praktikujem....
Hteo bih da chujem vashe predloge i mishljenja o svemu ovome, jer me stvarno zanima, a vidim da ima i ko da me uputi u sve to
Hvala unapred...

Back