E slatko sam iscitala celu temu od a do s

Toliko zanimljivih dozivljaja,shvatanja i teorija
Mislim da neki ljudi imaju sposobnost da ih drugi ljudi "osete" kad tako "lete" kod njih. Desavalo mi se da osetim prisustvo neke osobe, cak i nesto kao dodir, a sama sam u prostoriji. Mnogo kasnije mi je ta osoba rekla da je pokusavao astralnom projekcijom da "dodje" do mene (bivsi decko, studirali smo u razlicitim gradovima). Moze li neko detaljnije da mi objasni sta se tu desava i kako...
I ja sam to cesto imala... Legnem da spavam i u toku noci se probudim sa potpuno uverljivim osecajem da me neko posmatra,cesto sam i znala ko je to... Mislila sam da sam poludela jer mi je bilo potpuno uverljivo i imala sam strasan osecaj nelagodnosti.Znam da sam ponekad odlazila obavijena u ceo jorgan do wc-a,bila sam sigurna da me neko posmatra...
Da li je moguce da sam osetila prisustvo osobe koja se astralno projektovala?
Sad mi je lakse kad je jos neko imao slicno iskustvo
Ja sam za astralnu projekciju saznala pre 4 i po godine od jednog decka koji je imao iskustva sa tim i imala sam veliku zelju da saznam vise,trazila sam po bibliotekama i raspitivala se,ali nikako nisam dolazila do informacija i pravih ljudi... Bas sam se obradovala kad sam ovde nasla nesto o tome,tj. svasta

Imala sam samo nekoliko puta lucidne snove,davno...imala sam i te telepatske tripove koji se ostvaruju,ali AP nikad..Nisam znala kako da vezbam opustanje...Pokusavala sam,ali uglavnom je to bila obicna meditacija i neko smirivanje,opustanje tela,iskljucenje,ali nista vise...
Vidim da ovde dosta ljudi ima iskustva sa AP-om,ali niko bas ne daje konkretne instrukcije...
Moj rodjeni brat ima stalno ast. projektovanja i cesto sanja-vidi stvari koje se posle dese do detalja.. Stalno mu pricam da je to AP i da ima prirodan dar,ali on ne zeli da poveruje u potpunosti.. On je ateista i ja sam,ali ne vidim sta to ima veze sa AP... Ne zeli da poveruje i to ti je,to mu valjda kvari verovanje da apsolutno nista ne postoji,osim mozda vanzemaljaca

Nego nateracu ga da procita ovo i da vidi da nije jedini.Da me ne gnjavi svaki dan kako se paralizovao,kako ne moze da se mrdne,da tone i kako ce da ce da umre

Imali neko ko nece da kaze da to ne moze svako,da je to individualno i da ce se doci do toga ako svest bude napredovala ili kako vec? Kako napredovati?Kako se opustati?Sigurno mozete nekako konkretnije pomoci...?