Astralna projekcija

OOBE i AP su realne stvari :) , a garantujem da 99% ljudi na forumu je imalo iskustvo i ako nije znalo sta se desava itd... navescu simptome :). Budis se u sred noci i ne mozes da se pomeris paralizovan si tesko dises (skoro i ne mozes da dises)imas osecaj da neko sedi na tebi. Budis se u sred noci osecas da ti telo vibrirao da se grce svi misici kao da protice struja, osecas da ti srce ubrzano lupa samo sto ne pukne imas osecaj da propadas kroz krevet, nekad se desi da cujes neke glasove koje ni sam ne razumes, desi se da otvoris oci i da stojis na 5 metara od svog kreveta i da gledas sebe kako lezis u krevetu :)... sigurno sam nesto zaboravio ali nema veze ovo su glavni simptomi :). A sto kaze Obersturmfuehrer kada se projektujes van tela osecaj je neopisivi znaci ne znam kako bih opisao Totalna Sloboda...ne postoji ni jedna droga ni jedno pice nista sto moze da napravi taj osecaj :shock:

:nono: Lepi moji, ovo su simptomi spazmofilije.

PS Vidim da mnogi ovakvi "putnici" mogu da porede osećaj sa drogama. Uopšte se ne čudim. Rekao bih da ove dve stvari idu zajedno :mrgreen:

Pricajm ti o Etericnoj i Astralnoj projekciji :bye:

A ja pričam o bolesti vegetativnog nervnog sistema koja objašnjava opisane simptome.

Jadnog Teslu bi mogao da ostaviš na miru. Siromah je govorio o prenošenju energije. Uvek je koristio svoje generatore kojima je plašio konje na obližnjim pašnjacima. Nikada mu nije padalo na pamet da legne u krevet i izazove spasmičku krizu kako bi nastavio svoje radove. :)

Govoreći ozbiljno, video sam da pristalice Astralne projekcije čvrsto veruju da je moguće putovati po želji i to ne samo u prostoru, već i u vremenu. E, kada budem video neko parče suvenira ili fotku, ili grafit na nekom sada nepristupačnom mestu ("Ivan015 je bio ovde"), ili englesku kraljicu kako se budi sa nacrtanim brkovima, onda ću početi da verujem. A dotle... ostaje spazmofilija. :whistling:

A ja pričam o bolesti vegetativnog nervnog sistema koja objašnjava opisane simptome.

Jadnog Teslu bi mogao da ostaviš na miru. Siromah je govorio o prenošenju energije. Uvek je koristio svoje generatore kojima je plašio konje na obližnjim pašnjacima. Nikada mu nije padalo na pamet da legne u krevet i izazove spasmičku krizu kako bi nastavio svoje radove. :)

Govoreći ozbiljno, video sam da pristalice Astralne projekcije čvrsto veruju da je moguće putovati po želji i to ne samo u prostoru, već i u vremenu. E, kada budem video neko parče suvenira ili fotku, ili grafit na nekom sada nepristupačnom mestu ("Ivan015 je bio ovde"), ili englesku kraljicu kako se budi sa nacrtanim brkovima, onda ću početi da verujem. A dotle... ostaje spazmofilija. :whistling:

Razumem te. I moguce je da je sve to samo iluzija, dok se ne dokaze suprotno...

Pa ne znam, Tesla se nekih godina strasno borio da dokaze postojanje etericnog i astralnog tela, rekao bih da je cak bio i iznerviran na neki nacin zasto mu ne ide od ruke, ali tako ti je to...Kad mu se nadas ono nece, a kad ga neces samo se pojavi ;);)

Ja verujem da postoji astralna projekcija najvize zbog Monaha Kalista koji je ostvario istu, ili neki drugi OOBE efekat - nije ni bitno. Ja nisam ovladao astralnom projekcijom i ne verujem da hocu, ali verujem da sam istu par puta ranije doziveo, kao i lucidne snove. Ako ikada ovladam sigurno je necu koristiti da bih tebi dokazao da ona postoji, ne tebi nego bilo kome...Da je to tako lako vec bismo svi bili komirani 24/7 samo bismo se vracali da popijemo malo vode i da progutamo nesto a onda opet svi pravac - astralna dimenzija ;);)

To št oje Telsa mislio kad je rekao Etar nije ono što mi mislimo kad govorimo o hemijskom etru, tj onoj supstanci koja lako i brzo isparava :)

Tesla je mislio na "ono kroz šta se prostiru radio-talasi". Svakako nije mislio na kojekakvo superbiće kroz koje svi navodno komuniciramo i slične zabavne besposlice. Prosto je neverovatno koliko ga razni olako uzimaju za jataka. Valjda što je odavno mrtav, a ne štiti ga ni zakon. :sad2:

Tesla je mislio na "ono kroz šta se prostiru radio-talasi". Svakako nije mislio na kojekakvo superbiće kroz koje svi navodno komuniciramo i slične zabavne besposlice. Prosto je neverovatno koliko ga razni olako uzimaju za jataka. Valjda što je odavno mrtav, a ne štiti ga ni zakon. :sad2:

A otkud ti znaš na šta je Tesla mislio? I otkad je Etar neko superbiće?

A otkud ti znaš na šta je Tesla mislio? I otkad je Etar neko superbiće?

Tesla sta je mislio, to je i objavio, a ponesto i patentirao. Napisao je i autobiografiju koja je dostupna na srpskom jeziku. E sad, ako je jedno mislio, a drugo pisao...
Priznajem da sam na brzaka sklepao i primenio pojam "superbice", a odnosi se na ono u sta nas ubedjuju astralni letaci da postoji "tamo", gde se svako autorizovan prikaci i crpe mudrost i gorivo za svoje letove.

Tesla sta je mislio, to je i objavio, a ponesto i patentirao. Napisao je i autobiografiju koja je dostupna na srpskom jeziku. E sad, ako je jedno mislio, a drugo pisao...
Priznajem da sam na brzaka sklepao i primenio pojam "superbice", a odnosi se na ono u sta nas ubedjuju astralni letaci da postoji "tamo", gde se svako autorizovan prikaci i crpe mudrost i gorivo za svoje letove.

Ne znam ja o kakvim ti letačima govoriš. Tesla je bio naučnik, Telsa je govori oda materija nastaje iz Etra. Šta je on pod tim mislio?

Ne znam ja o kakvim ti letačima govoriš. Tesla je bio naučnik, Telsa je govori oda materija nastaje iz Etra. Šta je on pod tim mislio?

Govorim o "astralnim letačima" u vezi sa temom - astralna projekcija. To bi bili oni koji se "astralno projektuju".
Tesla nije bio naučnik. Bio je inženjer.
Takođe je bio neženja. A neženje ponekad razviju interesantne oblike razmišljanja. Možemo ih nazvati špekulacijama. To je posledica manjka zvocanja i viška slobodnog vremena. U svakom slučaju ništa obavezujuće :mrgreen:

Govorim o "astralnim letačima" u vezi sa temom - astralna projekcija. To bi bili oni koji se "astralno projektuju".
Tesla nije bio naučnik. Bio je inženjer.
Takođe je bio neženja. A neženje ponekad razviju interesantne oblike razmišljanja. Možemo ih nazvati špekulacijama. To je posledica manjka zvocanja i viška slobodnog vremena. U svakom slučaju ništa obavezujuće :mrgreen:

Inžinjer koji se bavio naučnim otkrićima. Dakle naučnik. Astralna projekcija nije let, mada se može i tako doživeti, dakle astralni projektanti. Mada mislim da ih ovde baš i nema baš nešto, mislim na forumu. Neženja ili ne, to ne objašnjava šta je mislio pod Etrom. Da li će slušati ženu ili Vivekanandu, sa kojim se driužio, te onda formirati svoj vokabular može, ali ako se ne objasni i zašto i ne mora, biti bitno.

Inžinjer koji se bavio naučnim otkrićima. Dakle naučnik. Astralna projekcija nije let, mada se može i tako doživeti, dakle astralni projektanti. Mada mislim da ih ovde baš i nema baš nešto, mislim na forumu. Neženja ili ne, to ne objašnjava šta je mislio pod Etrom. Da li će slušati ženu ili Vivekanandu, sa kojim se driužio, te onda formirati svoj vokabular može, ali ako se ne objasni i zašto i ne mora, biti bitno.

Tesla je bio inženjer koji je primenjivao (tuđa) naučna otkrića. Bio je bez sumnje genijalan, ali celokupna elektromagnetska teorija bila je već na sceni kada se pojavio Tesla. Dakle, bio je samo inženjer, ne i naučnik.
A stvar sa ženom je u tome da čovek, ako ne mora da se previše bavi svakodnevnim životom može da se bavi stvarima koje ga se ne tiču i koje ne razume previše. Ideja je zašto bi bilo važno šta je Tesla imao da kaže o bilo čemu izvan elektrotehnike.

Back