damirmutap
Zainteresovan član
- Poruka
- 119
Zanimljivo
) hvala na tekstu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo) hvala na tekstu
Gledajte film "the secret", nema veze sa astralnom projekcijom, ali ima veze sa Zakonom Privlacnosti..
Jako dobra stvar, dokumentarac je..
Zanima me ako neko moze da mi pojasni da li je moguce da naprimer iz lucidnog sna i astrala da ta saznanja sto smo tamo naucili i stekli prebacimo na ovaj svet?
Npr meni se desilo da sam sanjao kako sam skinuo jednu pesmu u snu i kad sam se probudio odmah sam uzeo gitaru i probao te akorde i note i bilo je sve tacno a tu pesmu nisam mogo da skinem nekoliko meseca i odjednom je sve doslo odjednom pa zato pitam?Jer ako sam ja slucajno ovo postigo ako je to moguce verovatno moze to nekako da se izvezba, postoji neka tehnika za to ....?
Nigde ne putuju, ali su već kaparisali karte....Astralna projekcija je nesto slicno kao i halucinacija. Desava se u glavi, nigde vi ne putujete.
Pa mozda nije dokumentarac, ali tako su ga uradili...Ima smisla, knjigu nisam procitala, ali mislim da je sve receno u filmu..Postoji i drugi deo, i valjda cu ga odgledati ...Moj prijatelj je oduševljen knjigom tj konceptom tog "zakona".
Nijesam baš siguran da je film dokumentarac. Svi imaju spremljen tekst.
cekaj hoces da kazes da nisi mogao da skines pesmu mesec dana?!onda si je sanjao, i kao odjednom odsvirao
nista licno, al te
![]()
Da bas tako nisam mogao da je skinem veoma dugo a pesma mi je u to vreme bila teska jer je to bilo pre godinu ipo a pesma je od Lorene Mikentit zove se full circle inace u pesmi nema gitara ali ja sam napravio cover instrumental te pesme pa cu da stavim sutra ili prekosutra kad postignem na you tube kako to zvuci!
-.-, jos jedan sa istim stavom, pff. Hvala sto si to podelio sa nama, to je tvoje misljenje, ali iskreno ako ti mozes da vidis nekog drugog sta radi u toku datog trenutka i potvrdis to sto se desilo.. Ja stvarno mislim da nije halucinacija... Ne kazem da se meni desilo.. Al svakako da je daleko iznad normalnog covekovog stanja. Zato vecina porice da postoji, drugi deo svrstava u haluinaciju, dok nekolicina cuti o tome sta je to stvarno .. Toliko od mene za sad
Probaj stari oprobani metod:Lakse se nosim u zivotu kad sam opusteniji.. stoga zasto da ne radim nesto sto me opusta...