Asteroid I R I S

Peregri

Primećen član
Poruka
593
Postovanje!

Nadam se da nisam previdela temu, ukoliko postoji.

Interesujem se za delovanje ovog asteroida na licnost/njene izbore/ono sto dozivljava. Nije mi najjasnije koliko je zaista bitan za astrologiju.

Moj Iris ( moj Iris...:mrgreen: ) je u X kuci u Lavu.

Ne mogu nikako da pronadjem sta znaci.

Ukoliko neko zna bilo sta o ovom... Neka se javi da procaskamo...Hvala :)

Kapiram. I verujem :), ali, zasto je onda izdvojen? Nadjoh njega, Vestu, Palas i jos dva u tekstovima, na vise mesta, s tim da jedino o Irisu nisam nasla razradu. A pominje se. I onda me to muci, buni i intrigira... I resih da se obratim ovde.

- - - - - - - - - -

Mozda je neko bio dokon pa je odlucio da zavarava masu. Mozda mi ne treba odgovor :mrgreen:

Malo ih je koji su ovu oblast obradili pravilno. Manja tela spadaju u oblast astroloske psihologije. To znaci da iako mala, sa malim zracenjem koje je nedovoljno za neki vidljiv fenomen, oni ipak deluju, ali, covek mora biti nastimovan na suptilna zracenja Kosmosa. Takoreci, mora biti na visem stepenu duhovnosti kako bi uopste primetio suptilne promene u vibracijama.

Zato i nisu slucajno imena tim telima data po nazivima bogova.

Iris je dobio ime po Iris, boginji duge u grčkoj mitologiji
Irisin simbol je duga, a njezina energija u karti sažima sve boje spektra, koje tako čine svjetlo čiste svijesti.

Ako shvatim ovu "cistu svest" koju ona obasjava, u najdubljem smislu, a ne samo kao svest coveka koji je zvanicno uracunljiv :), onda mozda i shvatam kvaku... Zanimljivo! :)

da bi to saznala treba ti android

http://www.justin.tv/neptunoid

4.jpg

Nije dobar. Pravi problem i nama, astro aplikacije su sacuvaj boze. Peskiric.

RevenueEarned_Apple_vs_Android_Apps-resized-600.jpg

Back