Assassin's Creed:Revelations

Da li mislite da je dobro sto ste i dalje u ulozi Ezia???

• Da,Ezio je zanimljiv lik.

• Ne,Ezio je mator i prezvakana je.

• Boli me uvo,samo da igram Assassins Creed!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja mislio prvo da predjem bradrhud pa redom kako valja..ali sam razocaran.
one opcije sa oruzjima i pauziranjem usred akcije je krajnji smor. jedino mi se svidja sto usred tuce mozes da pucas i da odjednom mozes ubiti vise njih sa troving nozevima..
sve u svemu nema tu car kao prvi deo..

a rivilesn cu za nekih 5-6 dana krenuti da pikam

Odlicno su odradjeni svi delovi Assassina. kad sam video trailer za Revelations, puko sam, bukvalno me oborio sa nogu, narocito zbog cinjenice sto se Altair pojavljuje... Kraj igre je odlican, necu reci naravno, nema spoilera od mene, ali ono sto mogu da kazem je da sigurno nisam bio razocaran. Zao mi je jedino sto se zavrsila Eziova prica, iako igramo vec sad sa njim dok ima 50 godina ali opet. ;) Siguran sam da ce se pojaviti u trojci bar jednom, ako nista u flashbacku nekom. ;) Citao sam dosta o tome kako ljudi zele da igraju sa Desmondom u trojci, tj. da on bude glavni lik i da se igra odvija u sadasnjosti. Zanima me samo sta mislite o tome.? Ja bih iskreno uginuo da se to desi, jer bi upropastili celu fransizu samo sa tim jednim potezom...

Nako,nista posebno. Isti **** kao i predhodni deo Brotherhood. Jedino je ona kuka novina,ali me pomalo i nervira ,ostalo je sve isto.
Penji se po kulama,regrutuj assassine,idi vamo,uradio ovo,isti pokreti i vrste napada i blokiranja,popravi ono,renoviraj ono,malo se makljaj i to je to.
Mozda sam do sada presao 35-40% igre,igram polako jer hocu da imam zanimaciju par dana. Kec mi je mnogo zanimljiviji od ovog,nekako taj bliski istok u vreme krstaskih ratova mi je fenomenalan.

Nako,nista posebno. Isti **** kao i predhodni deo Brotherhood. Jedino je ona kuka novina,ali me pomalo i nervira ,ostalo je sve isto.
Penji se po kulama,regrutuj assassine,idi vamo,uradio ovo,isti pokreti i vrste napada i blokiranja,popravi ono,renoviraj ono,malo se makljaj i to je to.
Mozda sam do sada presao 35-40% igre,igram polako jer hocu da imam zanimaciju par dana. Kec mi je mnogo zanimljiviji od ovog,nekako taj bliski istok u vreme krstaskih ratova mi je fenomenalan.

Prvi deo je nekako najbolji najpre zbog mesta i vremena u kome se odigrava radnja, ali i zbog sistema borbe. Morao si opet malo da se pomucis da bi pobedio 10 templara, a i imao si foru za jaci udarac kada duze drzis levi klik. U broth i rev ubijas templare kao da su retardi koji ne znaju da postave blok, npr ja sam upao u grupu od 10-ak janjicara i opusteno ih poklao. A i nerviraju one animacije i specijalni potezi, koji potpuno guse kreativnost i volju igraca. Ne bi me cudilo da u sledecem delu uvedu foru da pritiskas odredjenu kombinaciju brojeva kako bi uradio neki zaeban udarac (kao u tomb raideru ili just a cuse 2). A i one tower defense mini igre su shit. Kuka secivo je kul, mada ne kapiram kako moze da ubada sa njim ako je na vrhu zakrivljeno. Nadam se da ce AC 3 biti mnogo bolji od ovoga, jer ako nastave ovim tempom (sve losiji gameplay i prica) ode sve u qrc.

I da, kad vec pomenuh pricu,ne kapiram genija koji je smislio scenario da se asasini bore na strani osmanlija protiv vizantijskih careva, koji su, btw templarski saveznici :eek:

druze,pa ovo je zadnji deo assassina. :D Nema vise delova,ovo je treci deo. :D I mene nervira branjenje onih tornjeva,nema pauze kad izabiram sta cu da postavim i gde.

Ako je brotherhood bio expanzija za 2. deo, onda bi ovo hronoloski trebalo da je 3. igra u serijalu. Medjutim, zbog tematike (prvi deo sa Altairom, 2, broth i rev sa Eziom i pomalo Altairom), naredna igra moze da nosi epitet 3. dela jer su iz Ubisofta najavili valjda da ce u narednom delu biti potpuno novi lik. I ne kapiram zasto se svi toliko loze na Ezia, meni je gotivan samo sada kada je omatorio, ranije je bio tipican kreten :P Altaira mnogo vise gotivim, zbog kostima, zivotne price isl. A i delovi sa njim u rev su zaista super, steta sto ga verovatno nece vise biti (ili mozda hoce?). U sk btw pise da krajem 2012. izlazi 3. deo :D

Za sad igra deluje extra mada nisam prešao mnogo volim prvo da odradim sve sporedne misije pre nego što krenem glavne mada je bilo prijatno iznenađnje onaj master assassin armor koji dobiješ kad pređeš sve apprentice misije skoro pa nemoram da pazim više na health:)

ne citam vase pisarije (jer me zabole kurccina) i u slucaju da je neko napisao, ponovicu se..pali me to i rivilejsn sto kada zauzmes kule one piicke oce da je povrate pa te stalno cimaju da branis..ja kao monopolista sto onanisem da drzim ceo grad, jedva presao 15% ja vec drzao svih 10 delova grada i stalno mi templari napadaju distrikt..do jaja je to dok se ne smorim..

ne citam vase pisarije (jer me zabole kurccina) i u slucaju da je neko napisao, ponovicu se..pali me to i rivilejsn sto kada zauzmes kule one piicke oce da je povrate pa te stalno cimaju da branis..ja kao monopolista sto onanisem da drzim ceo grad, jedva presao 15% ja vec drzao svih 10 delova grada i stalno mi templari napadaju distrikt..do jaja je to dok se ne smorim..

Potplacuj one debile sto drze govore pred ruljom i ubijaj templarske agente u distriktima koje drzis, onda ce manje napadati ;)

Prešao igru

Super priča napokon se završila saga sa Eziom samo bi bilo bolje da su stavili više misija sa Altairom ili barem da su ovih pet bile malo duže ,baš me zanima šta će da smisle u sledećem delu i dali će sledeći deo biti zadnji ili će ta priča sa novim likom trajati kroz nekoliko igara kao što je slučaj sa Eziom ,čitavo vreme sam se nadao da će Lucy da preživi ali izgleda da je zaista mrtva osim ako je Desmond nekako ne oživi u sledećem delu sa tim novim artifactom koji će da otkrije u onoj pećini na kraju igre..

Back