Assassin's Creed:Revelations

Da li mislite da je dobro sto ste i dalje u ulozi Ezia???

• Da,Ezio je zanimljiv lik.

• Ne,Ezio je mator i prezvakana je.

• Boli me uvo,samo da igram Assassins Creed!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hahahaha,ti si stvarno genije,ali mislim da ce ezio da umre u assassins creed reveletions...

au brate to bi bilo sranje,ostaricu dok to budem cekao...nego jel neko dobio punu sinhronizaciju u brothehoodu???(ja jesam,a takodje sam dobio i sva odela)...

sranje je sto ides u neku jebenu muslimansku selendru ...malo podseca na assassins creed kec(SRANJE)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u brotherhoodu mozes sve da ih streak killujes za manje od 10 sekundi,a u dvojci nemozes tako da je borba u dvojci mnogo realisticnija...

ne seri bre Ezio je najbolji lik u celoj igrici,ako se ne slazes mozda bi ti mogao da smislis nekog boljeg?!

brate i meni je sranje sto je ezio mator,ali ne moze da bude vecno mlad...(i to je sranje).

za sada je brotherhood najbolja igrica koju sam ikada igrao, a mnogi kazu da ce nastavak biti mnogo bolji...JEDVA CEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:eek:

Jako dobra franšiza prešao sam sva tri dela za nekih nedelju dana ,dvojka mi je nekako najbolja ali mi je Altair bolji lik od Ezia mada mi je bilo zanimljivo slušati one delove na italijanskom pošto sam ga učio u osnovnoj :D U svakom slučaju jedva čekam revelations ,izgledao da će to biti završetak Ezio sage i baš me interesuje šta je sa Desmondom i Lucy :)

Nako kecina je zakon,obozavam bliski istok. Dobri su i ostali delovi,ali mi se manje svidjaju od prvog dela. Kada se utreniras sa skakanjima,ubijanjem mnogo je mocno. Nema boljeg filinga nego kada sve uradis iz prve,bez stajanja i bez greske. I taj ce biti super. Kada je release date?

Kao prvo Marko ne spamuj temu i nisam mislio nista lose nego se meni vise svidja prvi deo zbog glavnog lika i drugacije okoline kao sto rece User Friendly datum izlaska je 15 novembra 2011 za PS3 XBOX360 i PC.. User Friendly slazem se sa tim sto si napisao imaces i u revelationu neke misije sa Altairom tokom postepenog otkljucavanja njegove biblioteke ustvari poenta igrice je da Ezio polazi u potragu za Altairovim tajnama ... kao sto i mozes videti iz ovog video gameplay-a toliko od mene.

video gameplay:

Poslednja izmena:
Brotherhood je do sada najbolji, pa kec, pa tek onda dvojka, koja me i nije bas mnogo drzala.
Mislim da ce i ovo biti super, mada bi bilo bolje da konacno zavrse sa Eciom i ubace neki novi lik, npr. onog ruskog asesina iz 20. veka ili da vrate radnju u Stari vek, npr u Atinu, Egipat ili Rim...

Brotherhood je do sada najbolji, pa kec, pa tek onda dvojka, koja me i nije bas mnogo drzala.
Mislim da ce i ovo biti super, mada bi bilo bolje da konacno zavrse sa Eciom i ubace neki novi lik, npr. onog ruskog asesina iz 20. veka ili da vrate radnju u Stari vek, npr u Atinu, Egipat ili Rim...

Ne mislim da ce se vracati u stari vek ali si upravu sledeci ce najverovatnije biti sa drugim likom :)

Ne bih se bas slozio sa tobom za dvojku. :) I meni je Brotherhood najbolji ali mi je dvojka bolja od keca, puno je raznovrsnija i interesantnija. :D

Kampanja je kratka ali fantasticna...daje definitivan kraj Altairovoj i Ecijovoj prici.
A sad malo spoilera.Objasnili su:
Subject 16-na,njegovu pricu,Zadnjih 30 godina Altairovog zivota,neke sitnice oko Dezmondovog zivota pre Absterga.A ovaj video predstavlja pad prve civilizacije......

Nisu objasnili:
Zasto je Juno izmanipulisala Lusinu smrt.

Back