Assassin's Creed:Revelations

Da li mislite da je dobro sto ste i dalje u ulozi Ezia???

• Da,Ezio je zanimljiv lik.

• Ne,Ezio je mator i prezvakana je.

• Boli me uvo,samo da igram Assassins Creed!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

IvantheJedi

Primećen član
Poruka
576
Novi deo Assassins Creeda-a nas vodi u Istanbul.Po treci put cemo biti u ulozi Ezia koji pokusava da sazna istinu o Templarima i Assassinima.Ezio ce koristiti novu spravicu zvanu Hook Blade.Igraci ce moci da manipulisu konstrukciju Dezmondovih secanja i Animusa i desifruju tajne njegove proslosti i imati uvid u buducnost.Takodje ce biti multiplejera kao u Brotherhoodu sa nekim promenama i vise modova,mapa i likova.Izlazi u Novembru 2011.
news_assassin_s_creed_revelations_announced-11017.jpg
AssassinsCreedRevelations.png
18832.JPG

Poslednja izmena:
Moje licno misljenje je da su trebali da saceju sa sledecim delom da ne bi doslo do pada kvaliteta pre svega singleplayer kampanje, jer AC II :worth: ima ubedljivo najbolju pricu od sve tri igre iz serije do je Brotherhood tu malo podbacio. Nekako mi izgleda kao da su samo hteli sto pre da izbace Brotherhood da bi uzeli sto vise para, mada ima multiplayer koji je pravo osvezenje u moru FPS multiplayer igrica.:ok:
Tako da se samo nadam da se nece sa fokusirati samo na multiplayer nego da ce napraviti i singleplayer dostojan prethodnih delova. :bye:

Moje licno misljenje je da su trebali da saceju sa sledecim delom da ne bi doslo do pada kvaliteta pre svega singleplayer kampanje, jer AC II :worth: ima ubedljivo najbolju pricu od sve tri igre iz serije do je Brotherhood tu malo podbacio. Nekako mi izgleda kao da su samo hteli sto pre da izbace Brotherhood da bi uzeli sto vise para, mada ima multiplayer koji je pravo osvezenje u moru FPS multiplayer igrica.:ok:
Tako da se samo nadam da se nece sa fokusirati samo na multiplayer nego da ce napraviti i singleplayer dostojan prethodnih delova. :bye:

Mada ni brotherhood nema toliko losu pricu. Slazem se nije kao ona iz drugog dela, al je opet nastavak tako da i nisam ocekivao neki veliki napredak u prici. :) Borba je puno interesantnija u Brotherhood-u nego u dvojci, tako da ima i boljih i losijih stran u odnosu na dvojku. :D

Nisam ni rekao da Brotherhood ima losu pricu, naprotiv, on ima dobru pricu samo sto je AC II imala odlicnu pa se zato nekako vise ocekivalo od Brotherhood. Za borbu to svakako stoji, dok se meni svidja i to sto su uradili sa da bi bio 100% sinxronizovan sa Eziom moras da obavis misiju na tacno odredjeni nacin npr. moras da izbegnes da budes vidjen ili da ne ubijes nikog osim mete, a opet mozes i da upadnes k'o indijanac, sve ih pobijes i opet zavrsis misiju.
Da se vratim AC Revelations, nasao sam nekoliko razlicitih datuma izlaska i svi su u novembru (uglavnom se pominju 15 i 30 novembar), s'tim da su moguca neka pomeranja ali bi trebalo da izadje u novembru, eventualno u decembru (verzija za XBOX 360 i PS3). Dok ce PC verzija verovatno biti odlozena za mart ili april sledece godine (kao sto su uradili i sa prethodne tri igre iz serije).

Back