Aseksualnost.

Ajao jao šta pričaš to budalo
To što je neki dečak silovan od strane muškarca ne znači da je gej jesi pala s kruške na glavu ti
Pa bre ja sad da sam gej i siluje me muškarac jel to mene pretvara u hetero?

Ako neko muskarac homoseksualac siluje muskarca, onda dolazi do trauma, gde naravno postoje mogucnost da zbog traume neko postane homoseksualac. I to se racuna kao dobrovljno. Nikad za nista ne treba generalizovanje...
Nisam trol. A verujem da nisi procitala moje komentare, sto znaci ponovo generalizovanje.

Postoji seksualno zlostavljanje...
Ako neko muskarac homoseksualac siluje muskarca, onda dolazi do trauma, gde naravno postoje mogucnost da zbog traume neko postane homoseksualac. I to se racuna kao dobrovljno. Nikad za nista ne treba generalizovanje...
Nisam trol. A verujem da nisi procitala moje komentare, sto znaci da ponovo generalizovanje.
Ok sad si izmenila post i tek sad se izlupala

Асексуалност је тренутна ствар која може да се промени временом. Ја могу да будем асексуалан по неколико дана, нарочито ако сам болестан или под стресом. Ако мислиш на хроничан случај онда се то зове Хиопоактивни Поремећај Сексулане Жеље (на енглеском ЕјчЕсДиДи HSDD-hypoactive sexual desire disorder). И то исто може да се лечи ако си забринута за последице.

Ако си хтела да скренеш пажњу на тему асексуалности неком измишљеном причом, онда у тој причи фале делови. Звучиш ми као пропагатор става да се педер такав роди а не да је избор. Има наравно и тога али као што није нормално (природно) да си хомосексуалац (јер да јесте људски род би изумро одавно) тако ни асексуалност није нормална (из истог разлога као и хомосексуалност). Ниси вероватно задовољна да таква ситуација буде само друштвено прихваћена (толерисана) већ хоћеш да се то сматра нормалним.
Већина људи ће да прихвати децу са Доун Синдромом и да подржи њихову асимилацију у свакодневни живот али ће они увек да одскачу, не само по изгледну, већ и понашањем.
Можда се ти надаш да ћеш утицати на промену свести "хомофобика", те да се сутра сматра за нормално да неко има 3 пара сиса и два уда и да је успут хермофродит?

E ovo ti je odlicno.
Jedna grupa naucnika kaze da je aseksualnost bolest, tj psihicki poremecaj, dok druga grupa smatra da je to normalno covekovo stanje sa kojim se covek radja.
Tezi se ka tome da nenormalne stvari budu prihvacene kao normalne.
Tako je i homoseksualnost - nekada bolest, sada samo predrasuda, a bolesni smo mi koji mislimo suprotno.

Pa njoj samo hebač ne treba, koliko ja nju kapiram. Ali Doda kaže da je trol

Naravno da je trol. Master mind koji preko ove price pokusava da vidi koliko su prihvacene te gluposti tipa - ja sam aseksualna, ali sam normalna i nista mi ne fali.
Tako i pedofil moze da kaze - ja sam normalan, samo me deca seksualno privlace. Tako sam rodjen.
Idi begaj, leci se.

Naravno da je trol. Master mind koji preko ove price pokusava da vidi koliko su prihvacene te gluposti tipa - ja sam aseksualna, ali sam normalna i nista mi ne fali.
Tako i pedofil moze da kaze - ja sam normalan, samo me deca seksualno privlace. Tako sam rodjen.
Idi begaj, leci se.
Koliko to lici na trazenja nacina za skretanje paznje, recimo tetovazom?
Ovim sto si napisala si utvrdila da je "trol" devojcica koja skrece paznju na sebe ....i?
To nekome ovde smeta?

Mislim da sam aseksualna osoba. Aseksualnost je seksualna orijentacija kao i bilo koja druga orijentacija. Aseksualnost ima nekoliko pod-kategorija, ali najcesci izrazi su "grej" i "aro". Grej aseksualne osobe ne osecaju seksualno privlacnost ni prema kojem polu, dok aro aseksualne osobe ne osecaju ni romanticnu privlacnost.
Ja sam grey aseksualna osoba i nikad u svom zivotu nisam osetila seksualnu privlacnost ni prema kome. Za mene je to pojam i nesto sto ne postoji .
Od kad znam za sebe takva sam bila, mada sve dok nisam usla u pubertet nisam razmisljala o tome i mislila sam da su svi takvi. Prva sumnja mi se stvorila kada sam raskinula sa prvim deckom u kojeg sam bila LUDO ZALJUBLJENA jer nisam htela da imam seks sa njim. Jednostavno ga nisam videla na taj nacin. Bio je lep i zgodan, ali eto jednostavno seks me nije privlacio. Osetila sam da bi seks samo pokvario sve. Svi moji prijatelji su opisivali seksualnu zelju kao neki topao osecaj u telu, magnet prema nekoj osobi i "napaljenost". Ja to jednostavno nikad nisam osetila . Ali verovala sam da samo nisam upoznala onog pravog i nastavila sa potragom.
Nasla sam drugog decka, ali isti problem . On nije mogao da podnese vezu bez seksa i raskinuli smo, naravano da ga razumem i ne zelim nekome da kvarim zivot. Nisam nastavi potragu za drugima jer ne zelim nikoga da zavlacim kako bih ja mogla da eksperimentisem...Veoma sam zaljubljive prirode i za mene bliskost i veza sa nekim nemaju veze sa seksom. Ali i dalje mi je veoma tesko da prihvatim da sam aseksualna, iako sve navodi na to. Jednostavno mi je tesko da prihvatim to. Nikad nisam razumela zasto je seks toliko popularan i dobar za druge, zasto se sve vrti oko seksa, zasto toliko silovanja i varanja, a najveci upitnik su mi bile veze na vece...
Razgovarala sam sa mamom takodje o tome, ali kako ona kaze nikad nije imala takav problem.
A najveci mi problem stvara to sto cu mozda celog zivota ostati sama zbog moje aseksualnosti. Jednostavno to mi budi strah za buducnost.
Recimo da ti nemas neki problem sa sobom, vec sa stanjem svesti ljudi oko tebe.
Ovaj tvoj nacin skretanja paznje sa sexa na drugi teren apsolutno pozdravljam i na osnovu teksta dajem ti podrsku da nastavis da budes "aseksualna", ostalo ce resiti priroda. Naravno, glupo bi bilo da se ne ponasas u skladu s osecanjima i ne pokusas da skrenes paznju nekome ko ti se svidja, a nacice se neko ko ce imati strpljenja da saceka da tvoja "bolest" prodje...

Tesko je naci,veoma tesko. 2% populacije je aseksualno, to podeli sad na zene i muskarce i recimo da ima 1% aseksualnih muskaraca. Ali ja ne trazim samo da njega takodje ne zanima seks, nego da mi se svidi karakterno, a to je tesko naci medju malim brojem aseksualnih muskaraca.
Ima i aseksualnih muškaraca samo to oni kriju. Inače ako ne nađeš nekog aseksualnog momka,uvijek možeš naći nekog biseksualnog ili gej lika koji ne insistira na seksu sa ženama.

Ima i aseksualnih muškaraca samo to oni kriju. Inače ako ne nađeš nekog aseksualnog momka,uvijek možeš naći nekog biseksualnog ili gej lika koji ne insistira na seksu sa ženama.
Баш хтедох то да кажем. Треба да нађе педера клозеташа коме не пада на памет да се ******и и ваћари са дечком низ Кнез Михајлову. Он има покриће, она има мушко друштво а сигурна је да неће да тражи оно што она не би да да ако не мора. Такав може и да донира за дете, а може и његов дечко. И сви су у плусу.

Aseksualni muskarci se uvek smatraju pederima, zenama je dosta lakse da se aseksualno izjasne.
Ja ne znam kako to da skontam,ali mislim da neki imaju problem sa potencijom pa postani aseksualni. Možda oni vole emorivno žene,ali problem dalje postoji kod tog odnosa. Pokušaj eto kod biseks ili gej likova. Mnogi od njih traže ženu da bi ostavili nešto iza sebe potomstvo ili stan...i naravno da ne budu sami.

Баш хтедох то да кажем. Треба да нађе педера клозеташа коме не пада на памет да се ******и и ваћари са дечком низ Кнез Михајлову. Он има покриће, она има мушко друштво а сигурна је да неће да тражи оно што она не би да да ако не мора. Такав може и да донира за дете, а може и његов дечко. И сви су у плусу.
Ma ne mora da bude ***** onaj klozetaš. Među njima ima uspješnih ljudi sportista,biznismena da ne govorim pjevača i glumaca. Oni žele ženu koja će im roditi dijete,sex može i ne mora. Njemu pokriće,njoj muško društvo neće ostati sama. I to može da riješi za par mjeseci ovaj problem.

Back