Aseksualnost.

Ali moje je glavno pitanje se odnosi na osobe sa normalnim seksualnim potrebama. A pitanje glasu 'hoce me prihvatiti muskarac koji ima normalne seksualne potrebe', naravno mogu i zene da se ukljuce jer mislim da zene i muskarci osecaju slicne seksualne nagone, vi me ispravite ako gresim.
Da, prihvatiće te, pa će da se seksa okolo ako ti ne smeta.
Može da se desi da te prihvati, ali za regularca život bez seksa nije život. Pa mi mislimo na seks od malena, jbt. U toku dana makar jednom. Kad drmaju hormoni uzbudiš se kad se neko poljubi. Cela kultura je seksualizovana trenutno, što ti ni najmanje ne ide na ruku.
Crna sudbina mehehe

Ali nije sve u seksu i braku, ima i drugih stvari. Zato me smarate. Ako ti nije do toga, šta očekuješ. Jedino da nadješ istog takvog. Zaljubljenost se troši, a život je dug.

A šta i da ostaneš sama. Nije smak sveta, evo ja seksualno biće pa ću ostati sama. Meni je mnogo teže jer imam potrebu on so many levels a nije mi teško uopšte.
Možeš da se usredsrediš na posao i da budeš od koristi široj zajednici. Ne samo kroz natalitet.
Pri tom, možda nadješ partnera, nije isključivo.

Ono što sam primetila kod tog aseksualnog mlafića jeste da se PRETERANO bavi sobom.

Lako mi je sad dok sam mlada, ali sta ce biti kad dodjem u kasne godine ?
Nije lose sto se neko bavi sobom, to je lepa stvar. A takodje je jedina stvar koja ostaje uz nas .

Da, prihvatiće te, pa će da se seksa okolo ako ti ne smeta.
Može da se desi da te prihvati, ali za regularca život bez seksa nije život. Pa mi mislimo na seks od malena, jbt. U toku dana makar jednom. Kad drmaju hormoni uzbudiš se kad se neko poljubi. Cela kultura je seksualizovana trenutno, što ti ni najmanje ne ide na ruku.
Crna sudbina mehehe

Ali nije sve u seksu i braku, ima i drugih stvari. Zato me smarate. Ako ti nije do toga, šta očekuješ. Jedino da nadješ istog takvog. Zaljubljenost se troši, a život je dug.

Volim umetnost(knjizevnost i slikarstvo), volim zivotinje, kulinarstvo obozavam, a skoro sam iza kuce napravila jednu bastu i veoma me ispunjava kad nesto uberem iz baste, a posle sa tim spremim neko jelo .
Ne znam tacno sta je zaljubljenost, osecam ljubav prema dragim osobama i mogu samo reci da kod mene ljubav vecno traje.
A dok je jedan pisac rekao 'ljubav prema sebi je najjaca, sutra da umre i da se vratim za pet godina, deca su ostisla na svoju stranu, a zena bi spavala sa drugim'

Poslednja izmena:
Ali moje je glavno pitanje se odnosi na osobe sa normalnim seksualnim potrebama. A pitanje glasu 'hoce me prihvatiti muskarac koji ima normalne seksualne potrebe', naravno mogu i zene da se ukljuce jer mislim da zene i muskarci osecaju slicne seksualne nagone, vi me ispravite ako gresim.

Da li bi ti prihvatila muskarca, koji bi tebe takvu prihvatio, ako bi on pored tebe imao zenu sa kojim bi se seksao redovno?

Trcim skoro svako jutro, a za ples sam smotana. Nikad mi se nije desilo da gledam nekoga kroz seks, osetim emocije, ali seks kao seks mi je veoma gadan.
Svoju svu energiju umeravam na knjizevnost i slikarstvo, a vec cetiri godine sam veganka i onda neke knjige prevodim sa engleskog na srpski jezik.
Otac mi je veterinar, drzi par zivotinja koje sluze za razmnozavanje, a posle za prodaju i onda trcim oko zivotinja. Napredujem u kilinarstvu.
Ono uvek nadjem nesto da radim ...

valjda negde postoje vrata ka tome e sad relativno OK ti je i ovako, psihoterapije i sl?
gledaj da se ne uvališ u nevolju u raznim kontaktima mislim, mada i od previše čuvanja ništa al ti vidi

Jašta :D

Ama Hirka, kaže da je ne učimo, takav se rodiš i takav mreš, nije to poremećaj kao recimo impotencija na koji može da se utiče.

valjda i realno impotentni i frigidne postoje u nekom malom % ostalo je sve neka psihologija itd
možda je neki green-eyesu i signal što misli na tu temu tj nije joj svjeedno
npr eno na nekom blogu o nikoli tesli, on je sebe istrenirao da ne misli o ženama znači nije bio nezainteresovan ; ))
s druge strane moje iskustvo je kad tu mnogo nešto se upinješ ne bude uglavnom ništa ... ako baš se sklanjaš isto te zaobiđe a nekad nešto slučajno dođe i onda je poželjno da si napravio neku ličnu bazu da si stabilan da možeš da se uparuješ bolje

Nije meni nikakav problem da pruzim nekome seks jednom meseco, uz pomoc lubrikanata i to je dovoljno da ostanem trudna. Ali pitanje je da li taj muskarac zeli zenu koja ce zadovoljavati njegove potrebe jednom mesecno ili to sto cu biti lenja za vreme tog cina...
Lako je dok sam mlada, necu ni osetiti samocu, ali kako budem dolazila u godine naravno da cu osecati samocu.
Tesko je naci aseksualnu osobu. 2% populacije je aseksualno, iako mnogi sumljaju da je veci procenat. Zatim je veoma tesko naci muskarca koji se meni svidja po karakteru, jer je inace mali broj aseksualnih muskaraca... Ovaj problem se dosta vise javlja kod zena, nego kod muskaraca.
Ono sto pretezno karakterise aseksualne osobe jeste dar u umetnosti.
Postoji samo strani forum za aseksualne ljude (AVEN), dok u Srbiji ne postoji takav forum, cak sam skoro saznala da postoji LGBT srpski forum.
Ja ti ne bih preporucio da pruzas nekome seks forme radi. Seks je izuzetno intiman odnos.

Back