Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.264
Sta umes da spremas?Dobra sam u kulinarstvu, to nako radim bas iz srca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta umes da spremas?Dobra sam u kulinarstvu, to nako radim bas iz srca.
Ko ga sisa, pola zena zazmuri ceka da prodjeNe bojim se seksa, jednostavno mi nije prijatan. Naravno da svojoj voljenoj osobi mogu pruziti seks, ali ne toliko cesto, tesko je raditi nesto sto ne volis. Sad sve zavisi od tog muskarca, hoce mu biti dovoljno i te stvari...
e onda nema zime draga!Dobra sam u kulinarstvu, to nako radim bas iz srca.

hej nedavno smo imali jednu koja je htela šest puta dnevno eeej zamisli? šest puta!!
ni nju nismo uspeli da izlečimo
Meni je vaznija ljubav od seksa.Ti si mi nesto sumnjiv![]()
Ko ga sisa, pola zena zazmuri ceka da prodje
Ali moze da se resi, posvecenoscu i trudom
Ma jok to je tako
Nije tako
Ma tako je
Ok tako je, sta bi sad?
eto ti recepta
priključi se i ti šalam na svoj račun
nisi motku progutala

Kod mene ne bi prosla samo sa kuvanjem, ako nije dobra p, ako ne voli seks i ako nije iskusna.e onda nema zime draga!![]()
Pa mozemo da nastavimo da se lazemopola žena žmuri i čeka da prođe?
jao cvetiću nemoj tako
ovo zvuči kao glagolski pridev trpni
i ja odbijam da verujem da savremena žena ima ovakav stav prema svojoj seksualnoj prirodi
pola žena žmuri i čeka da prođe?
jao cvetiću nemoj tako
ovo zvuči kao glagolski pridev trpni
i ja odbijam da verujem da savremena žena ima ovakav stav prema svojoj seksualnoj prirodi
Pazi, ja za svako resenje umem da nadjem problemZnaci da zadovoljim muskarca preko stomaka. Ali mozda i tuj postoji neki problem![]()

Kolko oces ih jeKomsinica je pricala mojoj mami, da za vreme seksa sa muzem broji alke na zavesi.
Kakav?Znaci da zadovoljim muskarca preko stomaka. Ali mozda i tuj postoji neki problem![]()
To znaci da je probala veci, odnosno da je u komsije mali.Komsinica je pricala mojoj mami, da za vreme seksa sa muzem broji alke na zavesi.
Kakav?
Ili je sirovina s kojom nema emocija?To znaci da je probala veci, odnosno da je u komsije mali.
ona bi htela da je na nebuOna i ja smo NEBO i ZEMLJA.
nije do komšiniceKomsinica je pricala mojoj mami, da za vreme seksa sa muzem broji alke na zavesi.
Mogu ja kad hoćuBlizu si![]()

Ako se budete voleli, prilagodicete se.Volim da se hranim biljnom hranom, odrzavam jednu bastu iza kuce i bas mi bude drago kad nesto uberem iz svoje baste, a onda i spemim nesto . A sta ako bude volio meso?
ona bi htela da je na nebu
ali muž je ne zarezuje.
ti nisi ni na zemlji ako ćemo baš iskreno
a nebo ti je još uvek iza sedam gora
nije do komšinice
nego do filipa višnjića
Komsinica je pricala mojoj mami, da za vreme seksa sa muzem broji alke na zavesi.
Moras jos da giljasMogu ja kad hoću![]()
Ovde se redovno svira ku.rcuDosli smo do guslara.
Iznenadila bi se kolko ne moramMoras jos da giljas