- Poruka
- 37.880
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, realno..Ako je aseksualna to znači da nema potrebu za sexom, ali ne i da ne može fizički da ga ima. Dobar lubrikant bi svakako pomogao..Za čas bi ja od ove napravio teru patriko, srce pametno !
htela sam majke mi ali rekoh možda ću zvučati previše radikalno pa digoh ruke od tog saveta

No, najveci problem je kada jedni drugima nesto pocnu silom da namecu.Ljudi inace teze tome da jednostavno misle da su svi isti. Generalizovanje je sasvim sebicna stvar da svi misle da su isti kao oni, a najvise generalizuju oni sto prave greske, pa traze utehu jer eto tvrde kako svi ostali prave greske i to mnogo gore greske od njihove greske.
Dosta sam procitala knjiga i mogu samo da kazem da covek ne moze da tvrdi da svi vole vodu da piju, a ne nesto drugo...
Mozes li da shvatis da postoje ljudi koji nisu seksualno ovisni?Pa, realno..Ako je aseksualna to znači da nema potrebu za sexom, ali ne i da ne može fizički da ga ima. Dobar lubrikant bi svakako pomogao..Za čas bi ja od ove napravio teru patrik![]()
ne!Mozes li da shvatis da postoje ljudi koji nisu seksualno ovisni?
ne, ****** džoint. kopaj dublje. uđi u introspekciju, nađi uzrok.
ne može ti niko drugi pomoći osim tebe.
Onda se potrudi ,jer to je realnost ako ne zelis da zivis u zabludi.
taj se problem ne rešava po bolnicama drago dete.Bavim se ovim problemom vec cetiri godine, od citanja knjiga, predavanja, do foruma 'Aven' ( forum za aseksualne osobe), imas dosta razlicitih ljudi, neki cak i ne osecaju zaljubljenost prema nikome i svi dolaze kako bi saznali sta je problem, iako njima ne smeta aseksualnost, nego ih ocito zanima koji je uzrok problema. Clanovi tog foruma takodje su isli po bolnicama, ali ne postoji problem , a tako i doktori ne mogu da vide problem. Onda ostaje teorija da se covek tako radja.
Zasto ti u ovome vidis problem?Bavim se ovim problemom vec cetiri godine, od citanja knjiga, predavanja, do foruma 'Aven' ( forum za aseksualne osobe), imas dosta razlicitih ljudi, neki cak i ne osecaju zaljubljenost prema nikome i svi dolaze kako bi saznali sta je problem, iako njima ne smeta aseksualnost, nego ih ocito zanima koji je uzrok problema. Clanovi tog foruma takodje su isli po bolnicama, ali ne postoji problem , a tako i doktori ne mogu da vide problem. Onda ostaje teorija da se covek tako radja.
Ma o kakvoj ovisnosti pričaš? Ona ne može da ima sex ali očigledno hoće, jer u suprotnom što bi pisala, ne bi imala nikakav problem i bila bi ok sa time.Onda se potrudi ,jer to je realnost ako ne zelis da zivis u zabludi.
kako da zna ako nije probala
mislim probala je nešto ali nije isto kad jedeš knedlu sa šljivom ili krem brule...
tako da ja shvatam da je nju izdalo strpljenje i da nema uvid u to šta tačno propušta
drugim rečima
nije srela pravog dasu.
Ljudi inace teze tome da jednostavno misle da su svi isti. Generalizovanje je sasvim sebicna stvar da svi misle da su isti kao oni, a najvise generalizuju oni sto prave greske, pa traze utehu jer eto tvrde kako svi ostali prave greske i to mnogo gore greske od njihove greske.
Dosta sam procitala knjiga i mogu samo da kazem da covek ne moze da tvrdi da svi vole vodu da piju, a ne nesto drugo...
Ne istrcavaj sa zakljuccima.Ona jednostavno zeli da vidi o cemu se tu radi.Ma o kakvoj ovisnosti pričaš? Ona ne može da ima sex ali očigledno hoće, jer u suprotnom što bi pisala, ne bi imala nikakav problem i bila bi ok sa time.
ne mora na ozbiljnim forumimaTo nije razlog da kritikujes ljude zato sto o o tome zele da razgovaraju na forumu.
Niko ti ne brani da se zajebavas , ali ne mora forum samo za to da sluzi.
Zasto ti u ovome vidis problem?
Je li tvoja aseksualnost tvoj problem?
Nesto ti tu nedostaje?
Ne istrcavaj sa zakljuccima.Ona jednostavno zeli da vidi o cemu se tu radi.
To ne bi trebalo nikom da smeta.ne mora na ozbiljnim forumima
ako si ozbiljan ovde popiješ zaebanciju od koje ti uši bride tri dana....
Ona se plasi da nece naci dovoljno dobrog aseksualnog partnera i da ce ostati sama.
Uveravam te da si u visestrukoj prednosti...da ne nabrajam.Savrseno se osecam. Jednostavno drustvo aseksualnost prihvati kao problem, pa onda i ja nekad posustanem i kazem 'imam problem', veoma mi je tesko da objasnjavam nekom sta je aseksualnost, a uzivo je jos teze.
Ali imala sam scenu gde alkoholicari,narkomani,bolesnici mi govore kako sam ja bolesna i imam neki problem. A ja ovako ne znam jesam li ikad bila bolesna, kad sam trebala da idem na sistematski pregled, to je bilo ono vezano za pocetak srednje skole, meni su jedva nasli karton, a od tad do sad obilazim bolnice samo svog svoje aseksualnosti...
ne mora na ozbiljnim forumima
ako si ozbiljan ovde popiješ zaebanciju od koje ti uši bride tri dana....
Izgleda, ali ne treba da brine.Ona se plasi da nece naci dovoljno dobrog aseksualnog partnera i da ce ostati sama.