Aseksualnost.

Nemam zelju za seksom, prvi svoj seks sam imala jer je moj tad momak zeleo i bilo je veoma bolno,a mozes samo zamisliti kakav je seks, a zena nije vlazna...
Ali posle seksa pocinje nekako da mi se gadi osoba sa kojom sa imala seks, nisam ga vise gledala istim ocima.
Interesantno je da se ovo cesto dogadja i medju seksualnim osobama.Narocito onda kada su s nekim samo zbog seksa.

Jesi li ti nekad izvuku lutku iz kutije i napumpao je samo zbog sexa ili si je vodio da prošetate šorom?
Cesto se nazalost dogadja, da muskarac nagovara zenu na seks, ne zato sto mu se dopada ,nego da bi ispraznio mooda.
I onda kada kada to zavrsi, gleda da pobegne sto dalje od nje jer mu je gadna, narocito ako joj se tokom tog cina, sminka razmazala.
Sta mislis , sta to dokazuje?

nisam čovek no sam žena
i ako sam nešto na ovom forumu naučila je da prepoznam kad me neko vozi.
ali tebi to ne smeta da se ozbiljno uključiš u problem klončine koja se smeje iza ekrana kad vidi kako se kidaš za njeno pitanje aseksualnosti
Mrtav sam ozbiljan. Ne bi mi poverovala ni kad bi tih rekao da ti se upravo smejem iza monitora.

trebalo je da nastavi terapiju sa psihologom.
ono što ja primećujem je da u njenom umu nema mesta za promene i da odbojnost koju fizički oseća prema muškom polnom organu
mora da reši prvo u svom umu.

verovatno je imala nekog u porodici ko joj je stvorio averziju u ranom detinjstvu ...

Vec sam dosta puta bila kod psihologa,ginekologa,seksologa i jednostavno kazu da sam veoma zdrava, ne znaju koji je problem. Sta znaci 'resiti prvo u svom umu' ? To znaci da se pomirim sa cinjenicom...

Kao sto ni homoseksualci ne shvataju heteroseksualce?

Ljudi inace teze tome da jednostavno misle da su svi isti. Generalizovanje je sasvim sebicna stvar da svi misle da su isti kao oni, a najvise generalizuju oni sto prave greske, pa traze utehu jer eto tvrde kako svi ostali prave greske i to mnogo gore greske od njihove greske.
Dosta sam procitala knjiga i mogu samo da kazem da covek ne moze da tvrdi da svi vole vodu da piju, a ne nesto drugo...

Back