Asad ostavljen na cedilu, nema više ko da ga brani: Rusija i Iran evakuišu trupe i građane, džihadisti, pobunjenici i Kurdi nadiru sa svih strana!

ako si mislio na njemce,francuze,rumunje...slažem se ...inače nakon poništenih izbora rumunjski kandidat je tražio od svojih simpatizera da izađu na otkazane izbore...gruzija je počišćeno od NATO apologeta teroristi su uhapšeni a za manje od deset dana predsjednica gruzije ide u egzil ili na robiju.
Nema sanse da se dozvoli da Rumunija padne,a pitanje je koja je struja ovaj rumunski nezavisni Kandidat,kao sto Gruzija ne sme da padne u ruke natovaca

Ne postoji logika koja moze da objasni sigurnost prinovoda kroz zone koje kontrolisu radikalni islamisti. Niti katar ima kapacitete koji na bilo koji nacin mogu da ugroze Ruske.
Like za prvu recenicu. Gasovod iz Katara sufinansirace EU ali tek kada bude bezbedno i mirno u Siriji u neko buduce vreme.

Nema sanse da se dozvoli da Rumunija padne,a pitanje je koja je struja ovaj rumunski nezavisni Kandidat,kao sto Gruzija ne sme da padne u ruke natovaca
rumunija će da padne pod udare nuklearnog oružja i to prvi i zbog toga su glasali protiv ovog političkog protivnika njemačkog prezimena koji je izgleda židov a koji podržava NATO

Strpite se sa mnom: ako se Zapad kladi na to da će Rusija i Iran ovo pretvoriti u široku i dugotrajnu krvoproliću u kojoj će biti iscrpljeni, omekšavajući Iran za planirani smrtonosni udarac, ima puno smisla da Putin ne proguta mamac, zar ne ? I učiniti Siriju glavoboljom Zapada, umjesto njegove? Neka Amerikanci upravljaju labirintom interesa i neprijateljstava u Siriji.
-
Prošlog sam tjedna bio uvjeren da se ova stvar u Siriji odnosi na Rusiju i pokušaj da se ona dovede u sukob s Izraelom, kao način da se Trump prisili na rat s Rusijom, kao korak na putu prema velikom napadu na Iran.
-
Možda su Rusija i Iran mogli spasiti Assada po cijenu mnogo tisuća vojnika i milijardi u opremi i municiji. Ali ne bi li to kompromitiralo njihovu obranu drugdje i odvratilo pozornost od glavnih strateških prednosti protuzapadnog saveza?

Ako je ovo partija šaha, cijela je stvar mogla biti pokušaj šaha, priprema za mat - velika ofenziva protiv Teheranova srca i glave.

Vrlo je moguće da je odluka Rusije i Irana da ne uđu u izraelsku zamku bila vrlo elegantna i mudra igra.

Iran i Rusija nisu izgubili niti jednog vojnika ili bilo kakvu vitalnu imovinu zbog ovoga. U punoj su pripravnosti. I sada Zapad mora srediti Siriju, objasniti svijetu što tamo radi i platiti njezinu sanaciju. Zvuči li ovo kao tako loš dogovor?
Ti si Krvat, ili samo kopiras tudji tekst a ne dajes link ka izvoru?

Ili na drugi nacin da naznacis da je to tudji citat, npr. Da italikujes tekst ili kako god da naznacis da su tudje reci u pitanju, a ne tvoje. Npr. Da napises ime autora.

Rafali su breskorisni za nas, gomila gvozdja i aluminijuma.
Опет ти кажем, не потцењуј оружје. Радари којима смо нациљали невидљивог 1999-те били су застарели, твојој логиком ,,бескорисни", али захваљујући њима, упецали смо невидљивог.
Тако да, не потцењуј оружје.

Опет ти кажем, не потцењуј оружје. Радари којима смо нациљали невидљивог 1999-те били су застарели, твојој логиком ,,бескорисни", али захваљујући њима, упецали смо невидљивог.
Тако да, не потцењуј оружје.
Ne kapiras, rafali su programirani i ne mozemo da ih mi koristmo kako hocemo.

Ne kapiras, rafali su programirani i ne mozemo da ih mi koristmo kako hocemo.
Ми ћемо их репрограмирати да их ми користимо. Ништа се ти не секирај, знају наши људи из војске, безбедности и других институција шта раде.

Jugoslavija je mogla opstati da je došlo do totalne promene unutar zemlje, ili u najmanju ruku desio bi se rascep kao u Cehoslovackoj.

Bolesne ideje crvenih bandita su zakucale Jugoslaviju do tančina, a to da nije jurisala nego branila pričaj nekom drugom, to je kao da Nemac kaže da Sudetska oblast nije osvojena nego je Hitler branio Nemce od krvolocnog tudjina, ili svežiji primer rata u Ukrajini gde je Putko identično koristio mantru Hitlera.

Sila uvek se pravda svom narodu, ubedjen sam da se to danas desava u Izraelu, kao i u pomenutoj Rusiji nastavljacu SSSR politike.
Da su komunisti sisli mirno sa vlasti rata ne bi bilo.

Ti si Krvat, ili samo kopiras tudji tekst a ne dajes link ka izvoru?

Ili na drugi nacin da naznacis da je to tudji citat, npr. Da italikujes tekst ili kako god da naznacis da su tudje reci u pitanju, a ne tvoje. Npr. Da napises ime autora.
On je Bosanac, Miletov sendvicar, kao i dragon, i oni bolje razumeju taj hrvatski jezik.

Mi Srbi ne rezaumemo bas toliko dobro bosanski i hrvatski kao Miletovi sendvicari, oni misle da mi to razumemo kao i oni.

Back