Artdeco

Dita Von Teese Artdeco kolekcija :heart:

Dita-Von-Teese-Classics-Artdeco-makeup-collection-Summer-2012-eyeshadow.jpg

Dita-Von-Teese-Classics-Artdeco-makeup-collection-Summer-2012-blusher.jpg

Dita-Von-Teese-Classics-Artdeco-makeup-collection-Summer-2012-liner-lashes-mascara.jpg

Dita-Von-Teese-Classics-Artdeco-makeup-collection-Summer-2012-lips.jpg

4abe532f714d8922_Artdeco-Dita-von-Teese-Blusher-Summer-2012.preview.jpg

2479de182d13050b_Artdeco-Dita-von-Teese-Lipstick-Summer-2012.preview.jpg

5b02b0338429e4da_Artdeco-Dita-von-Teese-Ceramic-Nail-Lacquer-Summer-2012.xxxlarge_1.jpg

Taj je braon boje, ova kolekcija ima samo braon: #16 Autumn Leaves – mysterious brown

Ali sigurno imaju isti crni van kolekcije, posto vidis All In One Maskara iz kolekcije je siva/zelena #07 Gray-Green.

Slazem se inace oblik je vrlo praktican sigurno je lak za koriscenje, a i lep je. I to je bitno :D

Imala sam ovaj zlatni šljokičavi sprej, odličan je ali smrdi na benzin.
Vizuelni efekat je divan, zlatna prašina u gustoj, dugoj smeđoj kosi, ih, ali zato miris...
Baš sam bila bezveze.

A ovaj srebrnkasti kompaktni šimer je maju, mjau i le prrr, fantastik!
Ipak, držaću šape podalje od Jasmin parfimerije, već duže vreme se jako svedeno šminkam ili ne uopšte, ovakva dekorativna kozmetika mi propada jer retko izlazim i nemam gde da je trošim.
Šteta je baciti je jedva načetu kada joj prođe rok, nije da je skupa ali nije ni jeftina.

A ovaj srebrnkasti kompaktni šimer je maju, mjau i le prrr, fantastik!
Ipak, držaću šape podalje od Jasmin parfimerije, već duže vreme se jako svedeno šminkam ili ne uopšte, ovakva dekorativna kozmetika mi propada jer retko izlazim i nemam gde da je trošim.
Šteta je baciti je jedva načetu kada joj prođe rok, nije da je skupa ali nije ni jeftina.

Tacno znam na sta mislis sto se tice sminke koja propada jer retko kad izlazimo.
A jos redje se desava da izlazim negde gde mi treba ovoliko glamurozna sminka. Al dobro mozda ce jednom trebati... dotle je lepo gledati :)

pre par meseci sam iskesirala jednu dobru sumu novca za njihove prozivode zavedena dobrim preporukama-dnevna krema, za ispod oka krema, cetkica za rumneilo, bla, bla-nekoliko hiljada dinara...
ucinak -nikakav..a, ja imam skroz nezahtevnu kozu, znaci mogu skoro sve da pretpim na njoj...
nista vise njihovo ne kupujem
za malo vecu kintu kupim decleor i bar znam da stvar radi

Odlična šminka. Koristim njihov puder u prahu sa mineralima, fantastičan je. Senke standardno dobre, ali pre njih na oči obavezno stavim njihovu podlogu za senku, fiksator, i senka stoji dugo, dugo na očima:D

Back