Artdeco

nsdd123

Ističe se
Poruka
2.527
Dekorativu i nesto preparative ove kozmeticke kuce mozete naci u Jasmin parfimerijama, srednjeg su cenovnog ranga.
Koristite li njihove proizvode?
Artdeco senke su zaista otkrice. Cene su izmedju 500-700din. uvek bude nekih nijansi na popustu. Imaju sirok izbor boja, a recenzije za njih su fenomenalne. Vrlo su postojane i pored male gramaze odlicno su pigmentovane tako da je dovoljno aplikatorom zahvatiti vrlo malo senke. Mozete i sami praviti paletu.
Ruzevi su oko 1000. Ja ih imam par. Oni koje imam su kremasti, ne isusuju toliko usta, ne skupljaju se u uglovima, postojani solidno. Vrede novca svakako.
Osim toga sam probala jos i olovku za oci, njom sam srednje zadovoljna, najvise me iznenadila dugotrajnost na waterline-u.

Letos sam koristila ovaj Artdeco golden shimmer illuminating fluid i pravo je otkrice, bio je oko 15e, vredeo je svake pare, ostalo mi ga je jos malo i cuvam ga za docek. :)
Ne znam ima li ga jos, ali mislim da da, deo je letnje kolekcije cije sam proizvode videla medju novim na njigovim Jasmin policama. :)

IMG_7216.JPG

Takodje sam bas tad i probala ovaj nude ruz za usne (Artdeco glossy lip care) koji ih istovremeno savrseno hidrira i neguje, ima efekat balzama. Bio je oko 700 din. Topla preporuka. :)

107394.jpg

Nisam probala njihove maskare, ali sam cula samo najbolje o njima, posebno za:

artdeco_all_in_one_grey_teaser1.jpg

Cena joj je oko 1200 din., mislim da je 1240.

Potvrđujem! Sjajna je.

Dodajem preporuke i za pomenute senke i ruževe (naročito one koji sad više nema, koji su bili skroz metalni spolja, tanki, a duguljasti - ne mogu da nađem ni jednu sliku, sigurno neko zna), eyeliner i ovo:
13_-1471955146.jpg

Najčešće mi se dešavalo (ako kupim dve - tri stvari istovremeno) da na poklon dobijem jednu senku. Ne znam da li je to svuda praksa, ili samo u tom Jasminu gde ja kupujem.

Hvala, ali ja sam skromni student tako da je to za mene mnogo. Gledala sam na internetu tu artdeco podlogu i kosta oko 18 dolara samo me brine shipping, da li ste kad narucivale nesto online?
odakle narucujes online je bitno
18 dolara je previse za artdeco prajmer, preplatices ga nepotrebno,nadji nekoga da ti donese iz RS ud primer pot
a sa dostavom će da ti dodje kao i UDpp
a nije vredno smaranja sa carinom

Da li koristite podloge za sjenku, i da li ima neke velike razlike ako je nanesete?

Danas sam uzel Artdeco podlogu za senku za 710 din. Ne mogu da verujem kolika je razlika! Fantasticno je! Vredi svaki dinar. Duplo manje senke stavljas a nijansa je 5x lepsa i sjajnija. Tako da slazem se sa Nasdaq, definitivno super stvar i bices jako zadovoljna.

Back