Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Sunce im nji'ovo!!!!!

Pa šta je ovo :mad:
Neverovatno je šta su sve uspeli da promaše.
Anri dve 100% šanse(još kao nije dovoljno spreman, ne znam zbog čega), Ture pogodio prečku, Van Persi(valjda)stativu. Adebajor k'o da je gađao 10cm pored gola :roll:
Rosicki je igrao odlično, ali ne može on sam da igra. Bolje da je Valkot igrao mesto Adebajora.
Anri je izjavio da se šanse koje je Arenal imao promašuju jednom u 10 godina.

Nadam se skorom ulasku u formu Arsenala, jer polako dolaze jake utakmice, a oni Mančester Siti i Aston Vilu nisu pobedili. Kako će u LS, ili kad im dođu Čelzi, Liverpul, a (pogotovo sada) Mančeste Junajted.

Arsenal ne moze nikako da se bori za titulu,jer nije nikog ni doveo.Jedino njihovo pojacanje je Rosicky.Ove godine ce titulu da uzme Manchester,sad kad su se oslobodili Nistelroja ima da ubijaju.Rooney,Saha,Solskjaer...sto se mene tice bolje i oni da uzmu titulu nego budjavi CSKA London,mrzim ih iz dna duse.

YNWA

shalle87:
Arsenal ne moze nikako da se bori za titulu,jer nije nikog ni doveo.Jedino njihovo pojacanje je Rosicky.Ove godine ce titulu da uzme Manchester,sad kad su se oslobodili Nistelroja ima da ubijaju.Rooney,Saha,Solskjaer...sto se mene tice bolje i oni da uzmu titulu nego budjavi CSKA London,mrzim ih iz dna duse.

YNWA
Nije mi jasno zasto mrzis Celzi iz dna duse, a Arsenal itekako moze da se bori za titulu.
Ja bi volela da titulu uzme Celzi, mada bi mi isto tako bilo drago da je uzme M.Utd. Bas sam se iznervirala kad su prosle sezone ispljuvali dekicu. Samo zbog njega bih volela da je ove sezone M.Utd osvoji.

ja volim arsenal :-D :-D :-D
u engleskoj sigurno najvise
a i u evropi posle zna se koga ;-)
dabogda pocepali celsi, mancester itd u premijer ligi
i zelim im puno srece i u ligi sampiona.. u stvari imaju super grupu- porto, cska i..i valjda hamburger...ma lako ce to oni

JekaiGeorge:
Nije mi jasno zasto mrzis Celzi iz dna duse, a Arsenal itekako moze da se bori za titulu.
Ja bi volela da titulu uzme Celzi, mada bi mi isto tako bilo drago da je uzme M.Utd. Bas sam se iznervirala kad su prosle sezone ispljuvali dekicu. Samo zbog njega bih volela da je ove sezone M.Utd osvoji.

Ma bilo ko da je osvoji,Arsenal,Celzi,ili M. Untd. bice mi drago.Svi su dobri klubovi!!!

P.S.Taj novi avatar ti je SUPER!

Ma ako su ih cepnuli, ali mi nekako zao za dekicu. Toliko su ga pljuvali i osporavali prosle sezone da stvarno pozelim da im zapusi usta... Ali ipak je ovaj ovaj poraz bio dobar za Celzi tako da...

JekaiGeorge:
Lepa pobeda i dobra igra Arsenala. Vracaju se u formu.
Kasnis, Alex, kasnis :-) ..Mislila sam da ces ti prvi da das komentar...
pozz4you

Ma Alex.L je prehlađen, i uopšte nije bio za kompjuterom u ova poslednja dva dana. Uskoro se vraćam u formu:smile:

Svejedno obradovala me je pobeda Arsenala(naravno), ali i poraz Liverpula(mada ne i pobeda Čelzija).

Pozz za tebe:wink:

Arsenal (očekivano) razvalio Porto. Bilo 2:0
Golove postigli Anri u 38. minutu(Anri dao gol glavom, što se ne dešava često), i Hleb u 48. minutu(na asistenciju Anrija).
Konačno su se uigrali. Anri konačno proradio, Fabregas standardno dobar, Žilberto Silva odličan po dobrom starom običaju.....

Po meni je Anri bio igrač utakmice, zbog gola, asistencije, i zato što je izluđivao odbranu prodorima po levoj strani(onako kako samo on ume),driblinzima i atraktivnim potezima.

Pobeda Arsenala od 2:1 protiv Čarltona. Ušli smo u formu i sad samo gazimo!!!!!!
Raduje me nerešen meč Čelzija(1:1 sa Aston Vilom) a pogotovo poraz Liverpula(2:0 protiv Boltona).Još samo Mančester da kiksne(oni su prošlog kola igrali 1:1 sa Redingom, ali mogu da remiziraju još jednom što se mene tiče)!!!!!!!!!!!!!!

Back