.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Ja sam rekao da je on navijac mancestera i da je sudio dva nepostojeca penala protiv nju kasla, da su hughes i blekburn ih olako pustili,da je nevil dao autogol kad su gubili, da za totenhem nije sviran gol kad je lopta usla ceo metar unutra....mnogo takvih slucajeva ima.... ne kazem da je sve to namerno,i da i drugi veliki klubovi nemaju pomoc...ali mancester ima najvise i previse pomoci , srece,kakogod hoces i to ne govorim od ove sezone, tako je od kada pratim fudbal...to je moj utisak i moje misljenje i previse puta sam video da ih tako nesto u***** a posto uglavnom navijam za slabije timove i iznerviram se kad zbog takvih stvari ne dobiju zasluzeni bod ili tri, zapamtio sam da sam se zbog mancestera najvise nervirao u takvim situacijama i zato ih ne volim.
i opet nije to ferdinandovo napucavanje jedini primer, u mancesteru ih je po mom secanju bilo najvise, i opet to je jos jedan razlog sto ih ne volim....
Gatuzo je grub igrac i cesto zna da pretera ,ali uvek dodje pruzi ruku i nastavi dalje, isto kad i njega krljaju....ali da je cvecka,nije...mada nikako nije ista kategorija sa materacijem...
Navijam i ja za Milan pa se secam da kad su proslavljali 15 godina od berluskonijevog preuzimanja kluba,gubili smo 1:0 od Kjeva kod kuce i igralo se do 96-7 minuta dok Shevchenko nije dao gol jer nismo smeli da izgubimo...mada je utakmica inace bila beznacajna...i ne poricem da to nije korektno.....ali kao sto vidim za milan,tako vidim i za ostale, a najcesce sam video tako nesto za mancester.
i opet nije to ferdinandovo napucavanje jedini primer, u mancesteru ih je po mom secanju bilo najvise, i opet to je jos jedan razlog sto ih ne volim....
Gatuzo je grub igrac i cesto zna da pretera ,ali uvek dodje pruzi ruku i nastavi dalje, isto kad i njega krljaju....ali da je cvecka,nije...mada nikako nije ista kategorija sa materacijem...
Navijam i ja za Milan pa se secam da kad su proslavljali 15 godina od berluskonijevog preuzimanja kluba,gubili smo 1:0 od Kjeva kod kuce i igralo se do 96-7 minuta dok Shevchenko nije dao gol jer nismo smeli da izgubimo...mada je utakmica inace bila beznacajna...i ne poricem da to nije korektno.....ali kao sto vidim za milan,tako vidim i za ostale, a najcesce sam video tako nesto za mancester.

il' se neko drugi logovao na tvoj nalog