Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Ja sam rekao da je on navijac mancestera i da je sudio dva nepostojeca penala protiv nju kasla, da su hughes i blekburn ih olako pustili,da je nevil dao autogol kad su gubili, da za totenhem nije sviran gol kad je lopta usla ceo metar unutra....mnogo takvih slucajeva ima.... ne kazem da je sve to namerno,i da i drugi veliki klubovi nemaju pomoc...ali mancester ima najvise i previse pomoci , srece,kakogod hoces i to ne govorim od ove sezone, tako je od kada pratim fudbal...to je moj utisak i moje misljenje i previse puta sam video da ih tako nesto u***** a posto uglavnom navijam za slabije timove i iznerviram se kad zbog takvih stvari ne dobiju zasluzeni bod ili tri, zapamtio sam da sam se zbog mancestera najvise nervirao u takvim situacijama i zato ih ne volim.

i opet nije to ferdinandovo napucavanje jedini primer, u mancesteru ih je po mom secanju bilo najvise, i opet to je jos jedan razlog sto ih ne volim....

Gatuzo je grub igrac i cesto zna da pretera ,ali uvek dodje pruzi ruku i nastavi dalje, isto kad i njega krljaju....ali da je cvecka,nije...mada nikako nije ista kategorija sa materacijem...

Navijam i ja za Milan pa se secam da kad su proslavljali 15 godina od berluskonijevog preuzimanja kluba,gubili smo 1:0 od Kjeva kod kuce i igralo se do 96-7 minuta dok Shevchenko nije dao gol jer nismo smeli da izgubimo...mada je utakmica inace bila beznacajna...i ne poricem da to nije korektno.....ali kao sto vidim za milan,tako vidim i za ostale, a najcesce sam video tako nesto za mancester.

Ja sam rekao da je on navijac mancestera i da je sudio dva nepostojeca penala protiv nju kasla, da su hughes i blekburn ih olako pustili,da je nevil dao autogol kad su gubili, da za totenhem nije sviran gol kad je lopta usla ceo metar unutra....mnogo takvih slucajeva ima.... ne kazem da je sve to namerno,i da i drugi veliki klubovi nemaju pomoc...ali mancester ima najvise i previse pomoci , srece,kakogod hoces i to ne govorim od ove sezone, tako je od kada pratim fudbal...to je moj utisak i moje misljenje i previse puta sam video da ih tako nesto u***** a posto uglavnom navijam za slabije timove i iznerviram se kad zbog takvih stvari ne dobiju zasluzeni bod ili tri, zapamtio sam da sam se zbog mancestera najvise nervirao u takvim situacijama i zato ih ne volim.

i opet nije to ferdinandovo napucavanje jedini primer, u mancesteru ih je po mom secanju bilo najvise, i opet to je jos jedan razlog sto ih ne volim....

Gatuzo je grub igrac i cesto zna da pretera ,ali uvek dodje pruzi ruku i nastavi dalje, isto kad i njega krljaju....ali da je cvecka,nije...mada nikako nije ista kategorija sa materacijem...

Navijam i ja za Milan pa se secam da kad su proslavljali 15 godina od berluskonijevog preuzimanja kluba,gubili smo 1:0 od Kjeva kod kuce i igralo se do 96-7 minuta dok Shevchenko nije dao gol jer nismo smeli da izgubimo...mada je utakmica inace bila beznacajna...i ne poricem da to nije korektno.....ali kao sto vidim za milan,tako vidim i za ostale, a najcesce sam video tako nesto za mancester.
Ok, tvoje mišljenje, sa kojim se ja i ne bih baš složio.

Pa normalno je da ne bi...........ti navijas za mancester,redovno ih pratis i bolje pamtis dobre trenutke(kojih je svakako i vise) nego lose...ja ih ne volim tako da je obrnuto....secam se da dok sam bas pratio fudbal ih nisam mogao da smislim...sad kad nemam vremena za to i kad slabo prenose fudbal na tv i ja sam zaboravio na sve to i vise sam pod utiskom toga koliko su npr. gigs i skols sjajni fudbaleri nego bilo cega drugog...ali i dalje ih ne volim kao klub mada to nije ni blizu kao pre...skoro sam ravnodusan ...i opet kad mogu da odgledam njihovu utakmicu onda gledam jer igraju dobar fudbal pa sto da ne gledam..... ali ne volim mancester,inter i real.....

Ja iskreno dobar deo detinjstva nisam baš i mirisao Mančester. Valjda zato što sam uglavnom preferirao Liverpul i Arsenal, najpre zbog Ovena i Mekmanamana, a kasnije Anrija.

A pored toga, uvek su mi delovali nekako kao ''najengleskiji'' klub, ma koliko mi to danas možda delovalo smešno.

Pa u suštini, izuzev Partizana ne postoji nijedan klub za koji BAŠ, BAŠ navijam.

Ali da, ako bih morao da odaberem jedan strani klub, to bi svakako bio Juve, uz možda Ajaks.

Al' i mimo toga, imam ja u otprilike svakoj ligi pokojeg favorita.

Recimo, kad pomenuh Arsenal, tih godina mi je lista omiljenih igrača izgledala otprilike:

1. Pavel Nedved.
2. Tijeri Anri.
3. Pablo Aimar.

Pa jedno pedeset praznih mesta pa, recimo, Alesandro Del Pjero, Ronaldo, ili tako neko.

Otprilike slično mi je izgledala i lista omiljenih klubova, sa Juventusom, Arsenalom, i Valensijom kao favoritima.

Uf, kako se tad dobar fudbal igrao.

Meni je Juve konstanta. Za druge nekad navijam, nekad ne, al' on mi je uvek u vrhu. Mada sam se malo smorio zbog onog skandala i izbacivanja u Drugu ligu. Mislim da im to nije bilo potrebno.

Al' dobro, meni je Juve uvek bio šmekerski klub, još od detinjstva. Lični doživljaj, rekao bih.

A i ima ubedljivo najjači nadimak u svetu fudbala. Stara Dama. :)

Sa druge strane, Ajaks jednostavno moraš voleti. Imaju najbolju školu fudbala u Evropi, stalno izbacuju najveće evropske talente, a uz to iz godine u godinu igraju i najlepši fudbal.

A još su i izmislili ''Totalni Fudbal'' što ih automatski čini gotivnijiim za barem 500 %. :)

@piss
Tebe cu uvijek postovati...jer si umio da napises ono sto se desilo, i prije 6 godina, a i sada... Osim toga umio si to da napises nekim svojim prepoznatljivim stilom koji meni odgovara... :ok:

@peti ligament
Gatuzo nije covjek koji je pokvaren, on je samo borac...

Ne razumijem o cemu ti pricas kada su u pitanju mecevi prosle sezone sa Celzijem... U njima trazis neke pikanterije...a kada se radi o stalnim greskama sudija u vasu korist onda je to kvalitet Mancestera... i ide prica kako veliki pobjedjuju i kad ne igraju dobro, pa su zato i veliki... To bi mozda proslo kod Gatuza, ali samo preko kompjutera(jer bi te u realnom zivotu uhvatio za gusu)...

Kada postavljas pitanje kako je Mancester ostajao bez titule ako se toliko namjesta u njegovu korist...treba da se sjetis da niko u fudbalu ne namjesta da se to vidi iz aviona(osim u balkanskim ligama)...nego moras dobro da analiziras tj. da vjerujes u teorije zavjere...:roll:
Kada Mancester ne zavrsi prvi, to znaci da nemaju tim(ili formu) ni za prva cetiri ali su ih gurali koliko mogu(ko su ti koji su ih gurali stvarno ne bih znao, ne radim u Skotland Jardu) da bi uskocili da se takmice u Ligi sampiona... Takvim sredstvima se ne sluzi Liverpul i zato je tu gdje jeste tj. u rasulu... A Mancester nije nista bolji od Liverpula ni u ovim godinama...ni u onim proslim... Samo im je dosadilo da gledaju kako Liverpul razbija pa su rijesili da pristignu njihove rezultate nepostenim radnjama... I to rade jedan dugi niz godina... Osim toga pobijedili su u marketinskom ratu tj. medijskom ratu... Ali Liverpul ce u mojim ocima biti veci i kada bude u 15. ligi samo da nastavi da svoje rezultate kroji svojim radom...
Ove sezone Mancester svoja namjestanja ne pravi da bi osvojio titulu(jer tim i formu za titulu ni nema)...vec obezbjedjuje Ligu sampiona...a ako im kojim slucajem bude dosla nadomak titula, uzece je...

Liga postaje sve teza...svake sezone... Svi su u trci za rezultatima, ali i u trci za novcem...i svi ce svake sezone sve vise kidisati... Sto budu vise kidisali...sve ce teze biti za namjestanje...i to ce se polako otkriti jer ce postati vidljivije... Na Mancesteru je da sada bude pametan i da malo popusti sa nepostenim radnjama ili ce biti otkriven(a koliko vidim, upravo to i rade)...

Vrlo je aktivna prica o mitu i korupciji u balkanskim zemljama... Ta prica je aktivirana prije svega zbog pokusaja ulaska u Evropsku uniju tih istih zemalja... Kada se prica o korupciji u nasim zemljama, ona je na izuzetno niskom nivou(kako to?...pa zato sto je vidljiva)... U tim zemljama kojima bismo mi da se pridruzimo korupcija je na visokom nivou tj. nevidljiva... Kada nase zemlje budu imale razvijenu korupciju kao sto je Mancester razvio u svojim krugovima...tada ce biti clanice Evropske unije(naravno, nije to jedina stavka za ulazak u to ``odabrano drustvo``, ali jeste jedna od najbitnijih)...

Ako ces da mi odgovaras na nacin sto ces da koristis pricu o mojoj kreativnosti, izmisljotinama, teoriji zavjere i sl., onda slobodno mozes da ne odgovaras...a ako bas zelis, mozes...jer meni ne smeta da ti zavrsis diskusiju tj. nije mi bitno da moja bude zadnja...

P.S.
Ovaj sudija ima cijelu istoriju losih sudjenja kada je u pitanju Celzi(crveni karton Terija je jedan od najupecatljivijih)... To je Fil Daud...omrazeni covjek, barem meni...

P.P.S.
Ovo cu napisati iz nekih licnih pobuda... Jedna mala digresija...

Stvarno bi bilo divno kada bi neki ljudi ugasili duple naloge... Kada se ne bi pojavio Makijavelista na ovom podforumu kojem stoji u opisu da ne bira sredstva(za one koji ne znaju Makijaveli uopste nije pricao o tim sredstvima na koja se danas misli kada ljudi iskazu to geslo) kao odgovor mom postu u kojem sam vec rekao da neki ljudi postizu efekat neke pameti tako sto kloniraju sami sebe... Ocigledno zive u nekom svom svijetu i nikad ne izlaze iz kuce...pa su spremni da sami sebe postuju uz pomoc svojih klonova jer nema ko drugi da ih postuje...

Nazalost, nece biti divno... Ali osjecam se ljepse sto sam i ovo napisao...

Kada Mancester ne zavrsi prvi, to znaci da nemaju tim(ili formu) ni za prva cetiri ali su ih gurali koliko mogu(ko su ti koji su ih gurali stvarno ne bih znao, ne radim u Skotland Jardu) da bi uskocili da se takmice u Ligi sampiona... Takvim sredstvima se ne sluzi Liverpul i zato je tu gdje jeste tj. u rasulu... A Mancester nije nista bolji od Liverpula ni u ovim godinama...ni u onim proslim... Samo im je dosadilo da gledaju kako Liverpul razbija pa su rijesili da pristignu njihove rezultate nepostenim radnjama... I to rade jedan dugi niz godina... Osim toga pobijedili su u marketinskom ratu tj. medijskom ratu... Ali Liverpul ce u mojim ocima biti veci i kada bude u 15. ligi samo da nastavi da svoje rezultate kroji svojim radom...

Krznati ti li si sheceru :eek: il' se neko drugi logovao na tvoj nalog :think::think::think:

@Azatoth ma i meni je isto tako za Milan...za njih navijam od svoje pete godine....a ostale simpatisem sa vremena na vreme.......

@ grizzly ... hvala na komplimentima, sav sam se zarumeneo :) izgleda ovde samo ja mogu da se slazem sa walkenom i tobom u isto vreme :lol:

@peti ligament
Gatuzo nije covjek koji je pokvaren, on je samo borac...

Ne razumijem o cemu ti pricas kada su u pitanju mecevi prosle sezone sa Celzijem... U njima trazis neke pikanterije...a kada se radi o stalnim greskama sudija u vasu korist onda je to kvalitet Mancestera... i ide prica kako veliki pobjedjuju i kad ne igraju dobro, pa su zato i veliki... To bi mozda proslo kod Gatuza, ali samo preko kompjutera(jer bi te u realnom zivotu uhvatio za gusu)...

Kada postavljas pitanje kako je Mancester ostajao bez titule ako se toliko namjesta u njegovu korist...treba da se sjetis da niko u fudbalu ne namjesta da se to vidi iz aviona(osim u balkanskim ligama)...nego moras dobro da analiziras tj. da vjerujes u teorije zavjere...:roll:
Ove sezone Mancester svoja namjestanja ne pravi da bi osvojio titulu(jer tim i formu za titulu ni nema)...vec obezbjedjuje Ligu sampiona...a ako im kojim slucajem bude dosla nadomak titula, uzece je...

Liga postaje sve teza...svake sezone... Svi su u trci za rezultatima, ali i u trci za novcem...i svi ce svake sezone sve vise kidisati... Sto budu vise kidisali...sve ce teze biti za namjestanje...i to ce se polako otkriti jer ce postati vidljivije... Na Mancesteru je da sada bude pametan i da malo popusti sa nepostenim radnjama ili ce biti otkriven(a koliko vidim, upravo to i rade)...

Vrlo je aktivna prica o mitu i korupciji u balkanskim zemljama... Ta prica je aktivirana prije svega zbog pokusaja ulaska u Evropsku uniju tih istih zemalja... Kada se prica o korupciji u nasim zemljama, ona je na izuzetno niskom nivou(kako to?...pa zato sto je vidljiva)... U tim zemljama kojima bismo mi da se pridruzimo korupcija je na visokom nivou tj. nevidljiva... Kada nase zemlje budu imale razvijenu korupciju kao sto je Mancester razvio u svojim krugovima...tada ce biti clanice Evropske unije(naravno, nije to jedina stavka za ulazak u to ``odabrano drustvo``, ali jeste jedna od najbitnijih)...

Ako ces da mi odgovaras na nacin sto ces da koristis pricu o mojoj kreativnosti, izmisljotinama, teoriji zavjere i sl., onda slobodno mozes da ne odgovaras...a ako bas zelis, mozes...jer meni ne smeta da ti zavrsis diskusiju tj. nije mi bitno da moja bude zadnja...

P.S.
Ovaj sudija ima cijelu istoriju losih sudjenja kada je u pitanju Celzi(crveni karton Terija je jedan od najupecatljivijih)... To je Fil Daud...omrazeni covjek, barem meni..
Znam Grizzly, sve ti to ponavljaš i ponavljaš, zato sam i prestao da odgovaram na tvoje postove. Tu i tamo se malo nasmijem, ali ozbiljniju diskusiju sam zanemario.

Mada ovaj post se malo izdvaja zbog osvrta na evropske integracije kroz primjer ManUtd. Fantastično :mrgreen:

@Ivana
Ja sam...:) Mozda ti se ponekad pricinjava da je moje misljenje lose o Liverpulu ali ja se samo trudim da iznesem realno stanje stvari...nazalost, to ponekad zvuci previse nerealno...:)

@piss
Zato ja i kazem da mi odgovara tvoj stil...:mrgreen: Nije lako biti takav diplomata, a opet na drugoj strani strastveni navijac...:D

@Spurs
Ja bih vjerovao u to...e sad da li bi se desilo, stvarno ne znam...:D U ovom slucaju bi...:D

Čelsi sprema novu “bombu” - hoće Fabregasa!

Uprava Čelsija nije završila sa udarima na fudbalsko tržište pa posle dovođenja Fernanda Toresa namerava da angažuje Seska Fabregasa, prenose britanski mediji.

Roman Abramovič nikako nije zadovoljan drastičnim padom forme “plavaca” pa je rešio da ne dozvoli da se to ponovi naredne sezone. Zbog toga je spreman da za kapitena Arsenala izdvoji 50 miliona funti i tako pomrsi račune Barseloni koja već mesecima muči Arsena Vengera obigravanjem oko njegovog najboljeg igrača.

Francuz sigurno neće mirno reagovati na ove vesti, koje je inače i sam posredno najavio. Venger je nedavno rekao da Čelsi ne interesuju pravila finansijskog fer pleja i ocenio da je Toresov transfer samo uvod u novu seriju neverovatnih kupovina u režiji ruskog milijardera.

Blic

Poslednja izmena:
Bendtner: Zaslužujemo plate kao filmske zvezde!

Napadač Arsenala Niklas Bendtner smatra da fudbaleri zaslužuju ogromne plate, jer mnogo toga žrtvuju zbog karijere.

“I fudbaleri mnogo plaćaju. Lično, smatram da moje telo plaća veliku cenu, izdvajam mnogo vremena zbog fudbala i nikada nemam prava na privatnost. Ne žalim se, to je normalno kada si profesionalac, ali definitivno je i cena koju mi plaćamo visoka”, rekao je Bendtner.

On je dodao da osim toga što moraju da se odreknu privatnosti, fudbaleri moraju da zaborave i na druge stvari.

“ Kada si fudbaler, ne možeš sa devojkom da izađeš u restoran, ali ono što mi najviše nedostaje jeste skijanje. Ne smem to sebi da priuštim zbog rizika od povrede”, rekao je Bendtner.

Bendtner možda još nije ostvaren kao fudbaler, ali ga to ne sprečava da redovno u intervjuima priča o svojim kvalitetima, pa je ponovio da je “jedan od najboljih napadača sveta”. Za najbolje, kako kaže, trebalo bi da budu rezervisane i najveće plate.

“Teško je porediti plate fudbalera sa platama bankara ili direktora velikih kompanija. Njihov posao je veoma važan i utiče na mnoge ljude, naš je nešto drugačiji. Ipak, na ovom nivou, u Arsenalu, fudbal je prvoklasna zabava. Zato ne treba porediti plate sa menadžerskim, već sa platama filmskih zvezda”, rekao je Bendtner.

Blic

Čelsi sprema novu “bombu” - hoće Fabregasa!

Uprava Čelsija nije završila sa udarima na fudbalsko tržište pa posle dovođenja Fernanda Toresa namerava da angažuje Seska Fabregasa, prenose britanski mediji.

Roman Abramovič nikako nije zadovoljan drastičnim padom forme “plavaca” pa je rešio da ne dozvoli da se to ponovi naredne sezone. Zbog toga je spreman da za kapitena Arsenala izdvoji 50 miliona funti i tako pomrsi račune Barseloni koja već mesecima muči Arsena Vengera obigravanjem oko njegovog najboljeg igrača.

Francuz sigurno neće mirno reagovati na ove vesti, koje je inače i sam posredno najavio. Venger je nedavno rekao da Čelsi ne interesuju pravila finansijskog fer pleja i ocenio da je Toresov transfer samo uvod u novu seriju neverovatnih kupovina u režiji ruskog milijardera.

Blic

Bilo bi simpaticno zbog Vengera da uzmemo Fabregasa...ali ionako je MekEhran bolji...

Back